Artık zamanı geldi mi bilmiyorum

Mor hayaller

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2015
136
64
98
35
Merhaba sevgili hanımlar,
Uzun süredir burayı takip ediyorum hatta bir kaç tane de konu açarak sizden destek beklemistim sorunlu bir sevgililik dönemi üstüne birde nişanlanip daha beter sorunları ailesiyle de yaşayıp nihayetinde 3 ay önce nişan attık bu geçen süre haliyle benim için çok zor oldu yaşadığım olayları bir türlü tam olarak unutmadım.
Geçen gün is yerine yeni başlayan birinin benimle tanısmak istediğini öğrendim aynı ortamda calismadigimiz için tanımıyorum bir kaç defa gördüm sadece dışardan iyi temiz yüzlü birini benziyor ve bu konuyu bana ileten kişi de aynı şekilde iyi biri olduğundan bahsediyor ama içim de tanışmak gibi istek oluşmadi geçen ondan önce de söyleyen oldu ve ben yine yanasmadim tanışmaya.
Sizce benim sorunum ne olabilir.
Uzun oldu biraz hakkınızı helal edin okuyup yorum yapmanızı rica ederim

Illa ki yeni birini taniyacaksiniz yani hep geride kalamazsiniz. Anıları unutmak için üstüne yenilerini biriktirmek eskileri arşive göndermek gerekir. Yeni anılar için birini tanımak fikri gayet iyi geldi bana. En azından bir kez görüşür bakarsınız hiç etkilenmezseniz kendi yolunuza bakarsınız bence

iki çözüm var:
yaşın gençse zamana bırakma yöntemini dene, zorlama kendini.
yaşın ileri ise bi şans ver bence ona, herzaman kısmet gelmez insana, çivi çiviyi sökebilir.

ama psikolojin normal değilse,yaşın kaç olursa olsun bulaşma kimseye düzelmeden, daha çok yara alırsın.

bence yavaş yavaş kendini psikolojik olarak hazırla
uzun yıllar giden sevgilimi bekledim herkese hayır dedim şimdi kimse benle tanışmak bile istemiyor durumunda kalma

Sorun sende değil, zamanlamada. 3 olmuş henüz, şimdi tam sakinleştin hop hemen başkası çıktı gene gözüne o eski yaşadıkların geldi. Normal bunlar, travma yaşamışsın ve hepsi daha çok yeni olmuş.

Tam düzelmediğin için için el vermiyor tanışıp görüşmeye şu an, onun huzursuzluğu bu. Bir şekilde bilincin geri itiyor. Zamanla geçecek tabii ki, ama sen de kendin için bir şeyler yap.
Her insan aynı değil, ona emin olabilirsin. Belki ondan daha kötü, belki de iyi olur..
Kendini suçlamaktan vazgeç. Yaşadıkların geldi geçti, hata veya değil geçti gitti işte. Hatta senin için diyorum, kurtulmuşsun.

Keşke deme mesela.. İyi ki de.
Mesela iyi ki çok param olsaydı de. olumlu ol hep:D

iki çözüm var:
yaşın gençse zamana bırakma yöntemini dene, zorlama kendini.
yaşın ileri ise bi şans ver bence ona, herzaman kısmet gelmez insana, çivi çiviyi sökebilir.

ama psikolojin normal değilse,yaşın kaç olursa olsun bulaşma kimseye düzelmeden, daha çok yara alırsın.
Yaşım erken mi geç mi bilmiyorum 25 yaşındayım şans verme konusunda gerçekten kafam karışık.

tanımaktan zarar gelmez. yeni ilişkilere açık olmak gerekir. birşey hissetmezsende olmaz. olursada belki güzel olur.. denemelisin derim. ama işede yeni başlamış aman dikkaatttt

tanımaktan zarar gelmez. yeni ilişkilere açık olmak gerekir. birşey hissetmezsende olmaz. olursada belki güzel olur.. denemelisin derim. ama işede yeni başlamış aman dikkaatttt
3 ay oldu başlayalı ama burda bizle çalışan birinin tanıdığı yani ona referans olan kişi iyi biri bir zararını görmedik

Sanırım yaşımın geç olduğunu düşündünüz :KK39:ondan mi tanış diyorsunuz

ay kıyamam bebişimm.
çıtırsın daa 25 neki ;)
ben çocuun iyi olduğunu söylemişlerya ondan dedim.
belki güzel bi fırsattır.
bi tecrübe olur en kötü nolcakki

ay kıyamam bebişimm.
çıtırsın daa 25 neki :KK66:
ben çocuun iyi olduğunu söylemişlerya ondan dedim.
belki güzel bi fırsattır.
bi tecrübe olur en kötü nolcakki
Teşekkür ederim ben zaten şaka amaçlı yazdım burdan yorum alarak sohbet etmek hoşuma gidiyor hele de sizin gibi samimi ve doğal insanlar la konuşmak çok güzel

Ruh haline bagli bu. Eger eski iliskinden siyrilamadiysan kafa olarak biraz daha zaman tanimalisin kendine toparlanmak icin. Pek hazir degilsin gibime geldi. Simdi daha kafa bulanikken tanisman pek saglikli olmaz. önceki iliskinden travmalar vardir ve ön yargili yaklasirsin.. Bu da karsindaki insana haksizlik olur. Az daha beklemen taraftariyim.

Back
X