Artık zamanı geldi mi bilmiyorum

Aynı şeyleri yaşıyoruz şuan 3 ay öncesi nişan atıldı aynı şekilde benimlede yakınlaşmak isteyen oluyor ya da birileriyle tanıstırılmak isteniiyorum şuan ama benim içimden en ufak bir istek yok sanırım yaşananların ağırlığı sebebiyle zamana ihtiyacımız var.

Eskisini tam olarak unutamadiysan, kendini hazir hissetmiyorsan zamani gelmemistir.

Ruh haline bagli bu. Eger eski iliskinden siyrilamadiysan kafa olarak biraz daha zaman tanimalisin kendine toparlanmak icin. Pek hazir degilsin gibime geldi. Simdi daha kafa bulanikken tanisman pek saglikli olmaz. önceki iliskinden travmalar vardir ve ön yargili yaklasirsin.. Bu da karsindaki insana haksizlik olur. Az daha beklemen taraftariyim.
Bende öyle düşünüyorum belki normal bir anımda olsa begenebilecekken şu anda kesin olumsuz gelir hersey bana

Aynı şeyleri yaşıyoruz şuan 3 ay öncesi nişan atıldı aynı şekilde benimlede yakınlaşmak isteyen oluyor ya da birileriyle tanıstırılmak isteniiyorum şuan ama benim içimden en ufak bir istek yok sanırım yaşananların ağırlığı sebebiyle zamana ihtiyacımız var.
Seninde mi nişan atıldı cnm üzüldüm geçmiş olsun valla bizim durumdakilere ne denir inan bilmiyorum o yüzden geçmiş olsun yazdım

Seninde mi nişan atıldı cnm üzüldüm geçmiş olsun valla bizim durumdakilere ne denir inan bilmiyorum o yüzden geçmiş olsun yazdım

Evet canım nişanım atıldı 3 ay 10 once falan geçti cok sukur ama hala etkileri işte bu sekilde devam ediyor.

Evet canım nişanım atıldı 3 ay 10 once falan geçti cok sukur ama hala etkileri işte bu sekilde devam ediyor.
Aynı benimde hemen hemen aynı günlerde yasamisiz demek ki bende atlattım sayılır ama eski nişanlım birde hala görüşmek istiyorum diyo ara ara beni delirticek ya nefret ediyorum iyice ondan ve ailesinden neyin peşinde bu adam böyle

Back
X