Artık zamanı geldi :)

ssaryms

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2014
382
143
53
33
İi geceler kk melekleri :) bu aralar bebek fikri iyice beni sardı daha geçen aya kadar hazır hissetmiyordum nası olcak diyordum ama oluyormuş. 1,5 yıllık evliyim ama yaklaşık 5 aydır canım cicim ayı yaşıyorum hani derler ya bir bebeğim eksik die artık o kıvama geldim sanki :) 6 aydır psikolojik tedavı görüyordum son 21 gün kaldı ilaç bitmesine dr kontrolunde. Onada danıştım hamilelikte tekrarlarsa hastalığım die oda merak etme hızlı gelişme yaşadık bu kadar ağır olmaz çok zorlanırsan bebeğe zarar vermicek ilaç kullanırız dedi.tabi ilaç bitmeden olmaz dedi. Bende bu arada kendi vucudumu hazırlamak istiyorum.hangi dr. Gitmem lazım olur. Kİlo vermelimiyim yada kitap falanmı okumalıyım daha bilinçli olmak için.birde bi sorum daha olcak bilgisizlimi hoş görün eşime bu konuyu nası yansıtmalıyım oda yaklaşık bi ay önce istekte bulundu ben hemen konuyu kapattım bi dahada açmadım ama evde birbirimize annesi babası die hitap ediyoruz yani karşısına geçip bebek yapalımmı demeliyim.onunda kendini hazırlamasını istiyorum sıgara falan içiyo hani şeyde istemiyorum bi kaç kişide gördüm kadın bebek istiyo adam istemiyo bebek olunca adam sen istedin bakımının büyük kısmı sana ait gibi varmı oyle şeyler yoksa abartılımı anlattılar bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…