- Konu Sahibi ojesandigi
-
Merhaba arkadaşlar bugün bu yazıyı yazma sebebim 3 gün önce verdiğim kararTok karnıma 70 kiloyu geçiyorum aç karnıma 68.3 bunun çelişkisinin yanı sıra kocaman göbeğim, basenlerim, büyüyen ve çatlayan vücudum 20 yaşıma hiç yakışmıyor... Ayrıca sonbaharda aldığım kıyafetlerimin hiçbiri bu bahar üzerime olmadı Ben de karar verdim zayıflamaya. Bugüne kadar birçok diyet girişiminde bulunmuştum ancak hepsi pazartesi başlayıp en geç çarşamba biten cinstendi... 15 Nisan itibariyle daha dengeli besleniyorum DİYET YAPMIYORUM. Öğünlerimdeki porsiyonları küçülttüm ve ve ve en önemlisi SPORA BAŞLADIM! Step-aerobik kurslarına yazıldım ve haftada 4 gün bu kurslara gideceğim. Bugün ilk defa gittim ve feci efor sarfettim ve 3 gündür günde 20 dk Vibro Shape titreşim kemerimi kullanıyorum. Bakalım sonuç ne olacak??? Ek olarak Nurs Biberiyeli Form çay tüketiyorum (günde en az 3 bardak) Sabah aç karnıma sirkeli su yapıyorum ve step olmayan günler kendimce yer hareketleri yapıyorum. Bana önereceğiniz şeyler var mı??? Lütfen yardım edin en azından 10 kilo vermeye ihtiyacım var
selam canim, benimde kilom seninkine yakin, senin boyun kaç? benim kilo 68-69 boyum 162 ve en geç 3 ay sonra 58 olmak istiyorum fakat çok iradesizim nutelladann vazgeçemiyorum tatlidandanda yine ayni, ama kilo vermeyide çok istiyorum, bende senin gibi, pazatesi ba$layip en fazla çar$ambaya kadar tutabiliyorum kendimi ve malesef çar$amda ögleden sonra bozuyorum, isveç yaptim lahana yaptim, dukan yaptim hepsinde gram verdim ve birakir birakmaz hemen geri aldim, bu arada kaçamaksiz hiçbirini devam edemedim
sen bayagi motive olmu$sun canim, ba$arilar diliyorum, ben buraya takilirim arada birbirimizi motive ederiz ne dersin?
Tatlım tok ve aç karnına tartıldığın zaman ki o fark çelişki değil herkes için normalMerhaba arkadaşlar bugün bu yazıyı yazma sebebim 3 gün önce verdiğim kararTok karnıma 70 kiloyu geçiyorum aç karnıma 68.3 bunun çelişkisinin yanı sıra kocaman göbeğim, basenlerim, büyüyen ve çatlayan vücudum 20 yaşıma hiç yakışmıyor... Ayrıca sonbaharda aldığım kıyafetlerimin hiçbiri bu bahar üzerime olmadı Ben de karar verdim zayıflamaya. Bugüne kadar birçok diyet girişiminde bulunmuştum ancak hepsi pazartesi başlayıp en geç çarşamba biten cinstendi... 15 Nisan itibariyle daha dengeli besleniyorum DİYET YAPMIYORUM. Öğünlerimdeki porsiyonları küçülttüm ve ve ve en önemlisi SPORA BAŞLADIM! Step-aerobik kurslarına yazıldım ve haftada 4 gün bu kurslara gideceğim. Bugün ilk defa gittim ve feci efor sarfettim ve 3 gündür günde 20 dk Vibro Shape titreşim kemerimi kullanıyorum. Bakalım sonuç ne olacak??? Ek olarak Nurs Biberiyeli Form çay tüketiyorum (günde en az 3 bardak) Sabah aç karnıma sirkeli su yapıyorum ve step olmayan günler kendimce yer hareketleri yapıyorum. Bana önereceğiniz şeyler var mı??? Lütfen yardım edin en azından 10 kilo vermeye ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?