Artık zayıflamak şart!

ojesandigi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2012
155
1
46
Edirne
Merhaba arkadaşlar bugün bu yazıyı yazma sebebim 3 gün önce verdiğim karar Tok karnıma 70 kiloyu geçiyorum aç karnıma 68.3 bunun çelişkisinin yanı sıra kocaman göbeğim, basenlerim, büyüyen ve çatlayan vücudum 20 yaşıma hiç yakışmıyor... Ayrıca sonbaharda aldığım kıyafetlerimin hiçbiri bu bahar üzerime olmadı Ben de karar verdim zayıflamaya. Bugüne kadar birçok diyet girişiminde bulunmuştum ancak hepsi pazartesi başlayıp en geç çarşamba biten cinstendi... 15 Nisan itibariyle daha dengeli besleniyorum DİYET YAPMIYORUM. Öğünlerimdeki porsiyonları küçülttüm ve ve ve en önemlisi SPORA BAŞLADIM! Step-aerobik kurslarına yazıldım ve haftada 4 gün bu kurslara gideceğim. Bugün ilk defa gittim ve feci efor sarfettim ve 3 gündür günde 20 dk Vibro Shape titreşim kemerimi kullanıyorum. Bakalım sonuç ne olacak??? Ek olarak Nurs Biberiyeli Form çay tüketiyorum (günde en az 3 bardak) Sabah aç karnıma sirkeli su yapıyorum ve step olmayan günler kendimce yer hareketleri yapıyorum. Bana önereceğiniz şeyler var mı??? Lütfen yardım edin en azından 10 kilo vermeye ihtiyacım var

canim kolay gelsin, ins en kisa surede istedgn kiloya ulasirsin...
bu diyet isinde motivasyon cok onemli..
biz Erginsena ile 52 den 36 ya topikindeyiz her gun menulerimizi paylasip birbirimizi motive ediyoruz.
sen de buyur oraya gel istersen ins hep beraber zayiflayalim :)
optum canim..

arkadaşlar günaydın herkese!
topiğimde step kursuna gidemeyenler ve evde hareketler yapmak isteyenlere kolay hareketler anlatmak istiyorum benim kursta uyguladığım. Yazabildiğim her gün bir kaç hareket anlatacağım sizlere...

Öncelikle havlularımızı ya da bornozlarımızın kuşaklarını hazır edelim...

Yere sırt üstü uzanalım dümdüz. Sonra sağ ayağımızın aldından havlu veya kuşağımızı geçirip iki elimizle tutmaya devam edelim ve bacağımızı düz bir şekilde kırmadan yatar pozisyona devam ederek gergince kaldıralım. Kaldırabildiğiniz kadar kaldırın esnesin iyice bacak. Bu arada karın kaslarımızı sıkalım. Diğer bacak yerden kalkmayacak ona göre :)) bu şekilde 10 kez esneme yapıp diğer bacağa ve en son iki bacağa birden uygulamamızı yapalım :) Bacak kaslarınız yanıyorsa doğru yoldasınız canlarım öptüm hepinizi :))

Merhaba arkadaşlar havluları elden bırakmıyoruz şimdi :)) Yere bir güzel uzanalım bacaklarımızı kırıp havluyu diz altına sıkıştıralım. Ve bu şekilde ellerimizi kafamızın altına koyarak mekik çekelim 10 kez... Sakın ha tamamen kalkmayı beklemeyin zaten kalkılmaz bu hareketle amaç: Karın eritmek :) on kez öne doğru mekik çektikten sonra bir sağ yana doğru kalkacağız bir sol yana :) Bu hareket çok işe yarıyor ve benim gibi düz mekik çekemeyen çabuk yorulanlar için çok ideal :)

Yine havlular elde bayanlar :)) Bu hareket çok çok kolay merak etmeyin. Elimizde havlumuz ayakta duruyoruz bu kez. Havluyu iki ucundan değil biraz daha ortaya doğru tutuyoruz ve kollarımızı havaya kaldırıyoruz bunu bir merdane ile bile yapabiliriz kaldırdığımız kollarımızla bir öne eğiliyoruz bir sağa esniyoruz bir sola esniyoruz ve yine öne ama eğilebildiğiniz esneyebildiğiniz kadar esneyin yanmaları hissedin tamam mı :)) Bu hareket bel çevresi yağlanmalarımıza iyi geliyormuş :)) Umarım anlatabilmişimdir :)

Merhaba arkadaşlar yarın yine stebim var ve bu kez toplarla hareketlerimiz olacak:) Şimdiden merak ediyorum gelişmeleri sizlere yazacağım:)

Arkadaşlar merhaba arkadaşlarımın önerileri üzerine dukan diyetine başlamayı düşünüyorum siz ne dersiniz??? başlayıp bırakmak istemiyorum ama fikirlerinize ihtiyacım var

selam canim, benimde kilom seninkine yakin, senin boyun kaç? benim kilo 68-69 boyum 162 ve en geç 3 ay sonra 58 olmak istiyorum fakat çok iradesizim nutelladann vazgeçemiyorum tatlidandanda yine ayni, ama kilo vermeyide çok istiyorum, bende senin gibi, pazatesi ba$layip en fazla çar$ambaya kadar tutabiliyorum kendimi ve malesef çar$amda ögleden sonra bozuyorum, isveç yaptim lahana yaptim, dukan yaptim hepsinde gram verdim ve birakir birakmaz hemen geri aldim, bu arada kaçamaksiz hiçbirini devam edemedim

sen bayagi motive olmu$sun canim, ba$arilar diliyorum, ben buraya takilirim arada birbirimizi motive ederiz ne dersin?

tatlım o zaman günlüğüme hoşgeldin diyelim :)) Haftasonu çok kaçamak yaptım ben ya Ayrıca da tuz problemim var herşeyi kestim ama tuzu kesemiyorum Of of Benim de boyum 1.60 bu arada 58 olmak resmen hayal oldu şu sıra :) 15 gün geçti diyetim ve sporumda ama hala bir değişiklik yok tartıda. Ancak diyet yaptığımı bilmeyen arkadaşlarım sanki yüzün süzülmüş noldu sana belin de incelmiş diyor ancak ben tartıda birşey görmeyince daha bir garip hissediyorum. Kilolar kasa dönmesin de Göbeğimin ve kalçalarımın kasa dönmesi korkulu rüyam oldu şu sıra:)) Bir de selülit yağı aldım portakal özlü onu sürüyorum şu ara çünkü sürekli kilo alıp vermekten resmen portakal halt etmiş yanımda

Tatlım tok ve aç karnına tartıldığın zaman ki o fark çelişki değil herkes için normalBölgesel kalınlık ise hepimizin başına bela...Bende 20 yaşındayım ve gençliğimi salına salına geçirmek istiyorum. Umarım hepimiz başarılı oluruz canım. Seni de günlüğüme beklerim. Kisskiss

Herkese tekrar merhaba arkadaşlar! Geçen sene bu zamanlar açmıştım günlüğümü ama görüldüğü gibi çok çabuk pes ettim ve ne mi oldu? Tahmin edeceğiniz gibi selülit ve çatlak problemim arttı ve ben benden geçtim Resmen depresyona girdim ve yine artık yazın gelmesi ve kıyafetlerin incelmesi, göbeğimin iyice meydana çıkmasıyla tekrar topiğime geri döndüm... Ama bu kez kesinkez kararlıyım! Bu kilolar gidecek... Ve bu kez kendime gerçekten yol arkadaşı arıyorum. Birbirimizi kontrol ederek, yaptığımız sporları ve kilo kontrollerimizi birbirimize anlatarak daha rahat zayıflayabiliriz diye düşünüyorum...

Şu an kilom 66.6
Hedefim 55 yani nereden baksanız en az 10 kilo... Aynı geçen seneki halim gibi oldum tabii ruhsal olarak... Görüntü olarak değinecek olursak geçen seneden daha büyük bir göbeğim, daha kalın bacaklarım kısaca kendini tamamen salmış bir vücudum var...

Ne mi yapıyorum? Bu hafta pazartesi başladım yine her şeye
Sabahları kahvaltı öncesi 5'i 1 yerde çayımı içiyorum, ardından kahvaltı olarak bir kase Nestle Nesfit kırmızı meyveli gevreğimi yoğurtla yiyorum. Akşama kadar atıştırmalık elmam var... Akşamları da hafif yemeye özen gösteriyorum...

Spor olarak 3 gündür günde yarım saat belediyenin kurduğu spor aletlerini tek tek geziyorum. Gelince de selülit ve çatlak kremlerimi sürüp yarım saat titreşim kemerimi kullanıyorum...

İşte böyle... Size yine her gün yazmaya özen göstereceğim, benimle bu yola çıkmaya var mısınız???

Bu ara her yerde karşıma sen çıkıyorsun :) Hatırlarsan bloguna yazmıştım edirneli misin diye 1 2 gün önce.Baktım burda da seni buldum.
Ben de zayıflamaya çalışıyorum 63 kiloyla başladım.Boyum 1.66 salı günü 2. Haftamı dolduruyorum kısmetse ilk kez o zaman tartılacağım.
Benim de günlüğüm var orda her gün neler yaptığımı yazıyorum. Senin günlüğüne de yazıp destek olabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…