- 7 Mayıs 2015
- 1.145
- 562
- 123
- 30
- Konu Sahibi Aysegul6712
-
Testin içini de atsaydınız keşke. Böyle net bir yorum yapamayız ki. Başka bir marka test daha alın o ne çıkarsa ona göre hareket edin. Geçti mi adet gününüz. Geçmediyse geçmesini bekleyin sonra başka bir marka test alıp tekrar yapınKızlar bu testlerin markası Artımed . Dış ambalajları aynı ama içinden çıkan testler farklı çıktı neden bilmiyorum. Sorun şu ki ikisi negatif ikisi pozitif çıktı hangisine inansam ? Acaba hassasiyetleri mi farklı bunların. Bilgisi olan var mı?
Testin içini de atsaydınız keşke. Böyle net bir yorum yapamayız ki. Başka bir marka test daha alın o ne çıkarsa ona göre hareket edin. Geçti mi adet gününüz. Geçmediyse geçmesini bekleyin sonra başka bir marka test alıp tekrar yapın
Bu pozitif çıkan
Kan versem çıkar mı? 4 gün var daha az daha beklesem mi acabaÇoook silik, kan testi verip emin olun bence
Kaset testte çıktıysa kanda kesin çıkar.Kan versem çıkar mı? 4 gün var daha az daha beklesem mi acaba
Belirtim yok bariz. Sadece kasıklarıma arada yanmalar oluyor o kadar. Bu testlerin farklılığı duyarlılığına da yansıyor mu sizce .Ben de artimed ile öğrendim, dediginiz gibi paketler aynı ama testler farklı çıktı. Adetine daha var ve silik bence adet gününü bekle ve o gün sabah yap testi. İnşallah daha koyu çıkacaktır. Belirtilerin var mi
Onu bilemiyorum, oladabilir. En son yaptıklarınız mi pozitif çıktı. Hepsini aynı gün mü yaptınızBelirtim yok bariz. Sadece kasıklarıma arada yanmalar oluyor o kadar. Bu testlerin farklılığı duyarlılığına da yansıyor mu sizce .
Aynı gün yaptım birazdan tekrar test alıp yapacağımOnu bilemiyorum, oladabilir. En son yaptıklarınız mi pozitif çıktı. Hepsini aynı gün mü yaptınız
T1 T2 olan daha duyarlı normal testlerdenKızlar bu testlerin markası Artımed . Dış ambalajları aynı ama içinden çıkan testler farklı çıktı neden bilmiyorum. Sorun şu ki ikisi negatif ikisi pozitif çıktı hangisine inansam ? Acaba hassasiyetleri mi farklı bunların. Bilgisi olan var mı?
Bence tam tersi . T1 t2 negatif diğerleri pozitiftiT1 T2 olan daha duyarlı normal testlerden
Artımed testi bende kullandım, bizzat eczacı T1 T2 göstergesinin çok daha hassas olduğunu 5e yakın değerleri görebildiğini söyledi. Bende aynı testleri kullandım sizinle. en sağdaki test T1 T2 duyarlı testti. 2.91i gördü pozitif çıktı.Bence tam tersi . T1 t2 negatif diğerleri pozitifti
Günden güne farklılık gösterebilir. Bende gebe olduğumu bu testlerle öğrendim ve aynı böyle farklı farkliydilar. İlk yaptığım iyice silikti ertesi gün biraz daha koyu bi sonraki gün iyice koyulaşmıştı. Bende bozuk olduğu düşündüm kan verdim pozitifKızlar bu testlerin markası Artımed . Dış ambalajları aynı ama içinden çıkan testler farklı çıktı neden bilmiyorum. Sorun şu ki ikisi negatif ikisi pozitif çıktı hangisine inansam ? Acaba hassasiyetleri mi farklı bunların. Bilgisi olan var mı?
Artimedwin hangisi ile öğrendin z acaba.t1 t2 li olan mı yoksa düz olan mı.Ben de artimed ile öğrendim, dediginiz gibi paketler aynı ama testler farklı çıktı. Adetine daha var ve silik bence adet gününü bekle ve o gün sabah yap testi. İnşallah daha koyu çıkacaktır. Belirtilerin var mi
Artimed erken gebelik testi ileArtimedwin hangisi ile öğrendin z acaba.t1 t2 li olan mı yoksa düz olan mı.
Negatif deil mi buBu pozitif çıkan
T1 t2liyi nerden aldınızArtımed testi bende kullandım, bizzat eczacı T1 T2 göstergesinin çok daha hassas olduğunu 5e yakın değerleri görebildiğini söyledi. Bende aynı testleri kullandım sizinle. en sağdaki test T1 T2 duyarlı testti. 2.91i gördü pozitif çıktı.
Genel olarak ufak tefek istisnalar dışında artımed erken gebelik testi de kaset testi de pek yanıltmaz. Doğru sonuç verir diye biliyorum. Normal testlerden çok çok daha hassas
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?