Artımed gebelik testi silik çizgi

Mujdem1825

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2022
144
191
33
29
Arkadaşlar bugün adet olmam gereken gün göğüslerimde aşırı bir hassasiyet olduğu için test yaptım silik çıktı ama artımed daha öncede yalancı pozitif çıkarmış herhalde yorumlarınız nelerdir olmazsa bu ay tüp bebeğe başlayacağız :(((

Eklentiler

• IMG_5284.webp
    IMG_5284.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 3.144
Benim de testim bu siliklikteydi ama erken gebelik testim daha koyuydu eğer kan vermek istemiyosan bi de erken gebelik testi yap inşallah yalancı değil sahici pozitif çizgisidir 🥰

IMG-20231025-WA0000.webp
artimed gebelik testini yaptığım zaman 10 dakika içinde böyleydi anlamadik yardımcı olur musunuz

Arkadaşlar bugün adet olmam gereken gün göğüslerimde aşırı bir hassasiyet olduğu için test yaptım silik çıktı ama artımed daha öncede yalancı pozitif çıkarmış herhalde yorumlarınız nelerdir olmazsa bu ay tüp bebeğe başlayacağız :KK43:((
Sizi ümitsizliklendirmek istemem ama artımed testi bende de silik çizgi göstermişti kan verdiğimde negatifti zaten sonra adet olmuştum yani yalancı çizgi çıkardı oluyormuş o yüzden başka bir testte de deneyin isterseniz gölge de olabilir ümidinizi kaybetmeyin ama aklınızda soru işareti kalmaması için başka bir markanın testini denersiniz daha iyi olur

Sizi ümitsizliklendirmek istemem ama artımed testi bende de silik çizgi göstermişti kan verdiğimde negatifti zaten sonra adet olmuştum yani yalancı çizgi çıkardı oluyormuş o yüzden başka bir testte de deneyin isterseniz gölge de olabilir ümidinizi kaybetmeyin ama aklınızda soru işareti kalmaması için başka bir markanın testini denersiniz daha iyi olur
Evet haklısınız o yüzden emin olamadım bende inşallah gerçektir 🤲🏻

Merhaba bugün test örneği atmıştım size sormak için. Kan tahlili verdim >10000 çıktı beta HCG . Allahım isteyen herkese nasip etsin. 21 aylık bı oğlum var emziriyorum ve ilk çocuğumuz 3 yıl sonra tüp Bebek tedavisiyle olmuştu, o yüzden hem şaşkın hem sevinçli hemde buruk bı duygu icindeyim . Allahım sağ salim evlatlar nasip etsin isteyen yolunu gözleyen herkese 🤲

Merhaba bugün test örneği atmıştım size sormak için. Kan tahlili verdim >10000 çıktı beta HCG . Allahım isteyen herkese nasip etsin. 21 aylık bı oğlum var emziriyorum ve ilk çocuğumuz 3 yıl sonra tüp Bebek tedavisiyle olmuştu, o yüzden hem şaşkın hem sevinçli hemde buruk bı duygu icindeyim . Allahım sağ salim evlatlar nasip etsin isteyen yolunu gözleyen herkese 🤲
Ayy çok sevindim sizin adınıza Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah benimde pozitiftir

Bu sabah elimde yine artımed vardı onu yaptım mecburen maalesef tek çizgi….. yaşamadığım herhangi bir hayal kırıklığı kalmadı 2 senedir sürekli negatif testler 1 kere aşılama tuttu tam oldu derken bu seferde boş gebelik şimdi de bozuk test…. Tüp bebekten çok korkuyorum ama başka bir çarem kalmadı sanırım bana dua ederseniz sevinirim

Bu sabah elimde yine artımed vardı onu yaptım mecburen maalesef tek çizgi….. yaşamadığım herhangi bir hayal kırıklığı kalmadı 2 senedir sürekli negatif testler 1 kere aşılama tuttu tam oldu derken bu seferde boş gebelik şimdi de bozuk test…. Tüp bebekten çok korkuyorum ama başka bir çarem kalmadı sanırım bana dua ederseniz sevinirim
Eğer maddi anlamda tüp Bebek sizi yormayacaksa yaptırın derim . Tamda bu düşüncelerinizin içindeydim bende en sonunda eşim erken vs desede yaptırmak istedim çünkü bende pcos var . Şükür Rabbime ilk bebeğim o sayede oldu . Allah ol dedikten sonra her şekilde oluyor siz kendinizi Allah a emanet edin 🤲 Rabbim tez zamanda nasip etsin inşallah

Back
X