- 22 Ağustos 2022
- 144
- 191
- 33
- 29
- Konu Sahibi Mujdem1825
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy inşallah çok teşekkür ederimBenim de testim bu siliklikteydi ama erken gebelik testim daha koyuydu eğer kan vermek istemiyosan bi de erken gebelik testi yap inşallah yalancı değil sahici pozitif çizgisidir![]()
Çok teşekkür ederim amin inşallah gerçekten olmuşturGebelik görünüyorsağlıkla kendiliğinden olmuştur Rabbim işte
gebelik var gibi ama çok idrar damlatmışsınız bu yüzden çizgi fazlalıktan mı idrardan mı bilmiyorum tekrar dener misinizEki Görüntüle 3323299 1 saat sonrası bu şekilde
Sizi ümitsizliklendirmek istemem ama artımed testi bende de silik çizgi göstermişti kan verdiğimde negatifti zaten sonra adet olmuştum yani yalancı çizgi çıkardı oluyormuş o yüzden başka bir testte de deneyin isterseniz gölge de olabilir ümidinizi kaybetmeyin ama aklınızda soru işareti kalmaması için başka bir markanın testini denersiniz daha iyi olurArkadaşlar bugün adet olmam gereken gün göğüslerimde aşırı bir hassasiyet olduğu için test yaptım silik çıktı ama artımed daha öncede yalancı pozitif çıkarmış herhalde yorumlarınız nelerdir olmazsa bu ay tüp bebeğe başlayacağız((
Çok fazla idrarda damlatmışsınız 3 damla yeterli aslında testi diğer gün tekrarlamanızı öneririmEki Görüntüle 3323299 1 saat sonrası bu şekilde
Evet haklısınız o yüzden emin olamadım bende inşallah gerçektirSizi ümitsizliklendirmek istemem ama artımed testi bende de silik çizgi göstermişti kan verdiğimde negatifti zaten sonra adet olmuştum yani yalancı çizgi çıkardı oluyormuş o yüzden başka bir testte de deneyin isterseniz gölge de olabilir ümidinizi kaybetmeyin ama aklınızda soru işareti kalmaması için başka bir markanın testini denersiniz daha iyi olur
Ayy çok sevindim sizin adınıza Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah benimde pozitiftirMerhaba bugün test örneği atmıştım size sormak için. Kan tahlili verdim >10000 çıktı beta HCG . Allahım isteyen herkese nasip etsin. 21 aylık bı oğlum var emziriyorum ve ilk çocuğumuz 3 yıl sonra tüp Bebek tedavisiyle olmuştu, o yüzden hem şaşkın hem sevinçli hemde buruk bı duygu icindeyim . Allahım sağ salim evlatlar nasip etsin isteyen yolunu gözleyen herkese![]()
İnşallah Rabbim tüm isteyen yolunu gözleyen herkese nasip etsinAyy çok sevindim sizin adınıza Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah benimde pozitiftir
Eğer maddi anlamda tüp Bebek sizi yormayacaksa yaptırın derim . Tamda bu düşüncelerinizin içindeydim bende en sonunda eşim erken vs desede yaptırmak istedim çünkü bende pcos var . Şükür Rabbime ilk bebeğim o sayede oldu . Allah ol dedikten sonra her şekilde oluyor siz kendinizi Allah a emanet edinBu sabah elimde yine artımed vardı onu yaptım mecburen maalesef tek çizgi….. yaşamadığım herhangi bir hayal kırıklığı kalmadı 2 senedir sürekli negatif testler 1 kere aşılama tuttu tam oldu derken bu seferde boş gebelik şimdi de bozuk test…. Tüp bebekten çok korkuyorum ama başka bir çarem kalmadı sanırım bana dua ederseniz sevinirim