Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Adetim geçeli 4 gün oluyor dün ve bugün artımed erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı kaset test negatif artımedle gebelik öğrenen var mı ne kadar güvenmeliyim ?
Ay evet ya sabahtan beri birkaç forumda gördüm ben de ben predictor test ile betam daha 10 falanken öğrenmiştim hem de çok daha silik bir çizgiyle ama bu daha koyu ve güvenemiyorum ben de
Ay evet ya sabahtan beri birkaç forumda gördüm ben de ben predictor test ile betam daha 10 falanken öğrenmiştim hem de çok daha silik bir çizgiyle ama bu daha koyu ve güvenemiyorum ben de
Adetim geçeli 4 gün oluyor dün ve bugün artımed erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı kaset test negatif artımedle gebelik öğrenen var mı ne kadar güvenmeliyim ? Eki Görüntüle 3677957