Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şimdi biraz dağılmış ama daha netben göremedim
Bence test bozuk yarın ilk idrarla tekrar dene istersen kan ver kesinleşir en azındanŞimdi biraz dağılmış ama daha net
Tekrar test yapacağım yarınBence test bozuk yarın ilk idrarla tekrar dene istersen kan ver kesinleşir en azından
Canım moralini bozmak istemem Ama farklı bir marka al burdakikerin çoğu bu testin yalancı pozitif çıkarttığını söylüyorlarTekrar test yapacağım yarın
Ay evet ya sabahtan beri birkaç forumda gördüm ben de ben predictor test ile betam daha 10 falanken öğrenmiştim hem de çok daha silik bir çizgiyle ama bu daha koyu ve güvenemiyorum ben deCanım moralini bozmak istemem Ama farklı bir marka al burdakikerin çoğu bu testin yalancı pozitif çıkarttığını söylüyorlar
Evet canım sen yine de farklı bir marka ile yap yada dediğim gibi en kesin sonuç kan verme imkanın varsa sonucu net öğrenirsin:)Ay evet ya sabahtan beri birkaç forumda gördüm ben de ben predictor test ile betam daha 10 falanken öğrenmiştim hem de çok daha silik bir çizgiyle ama bu daha koyu ve güvenemiyorum ben de
Kan da verebilirim ama daha önce koyu çift çizgiyle negatif kan testi gördüğüm için önce idrarda kesinleştireyim diyorumEvet canım sen yine de farklı bir marka ile yap yada dediğim gibi en kesin sonuç kan verme imkanın varsa sonucu net öğrenirsin:)
Kan da verebilirim ama daha önce koyu çift çizgiyle negatif kan testi gördüğüm için önce idrarda kesinleştireyim diyoruanl
Tekrarladınız mı testiAdetim geçeli 4 gün oluyor dün ve bugün artımed erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı kaset test negatif artımedle gebelik öğrenen var mı ne kadar güvenmeliyim ? Eki Görüntüle 3677957
Hayır eczaneye gideceğim 1 saat içince yazarım buraya da sonucuTekrarladınız mı testi
Hayırlısı olsun hakkınız daHayır eczaneye gideceğim 1 saat içince yazarım buraya da sonucu
Bu testlere güven olmuyor yaBu da artımed erken gebelik ama bu tamamen negatif şimdi yaptım
5 gün geçti regl olmadım hala yarın doktora gitsem iyi olur yani bu ayki ilişki tarihleri 28 Ekim 2-6-18 kasım olduysa 18 inde olmuştur dicem de o da korunması ilişkiydiBu testlere güven olmuyor ya
Evet en mantıklısı kan vermeniz5 gün geçti regl olmadım hala yarın doktora gitsem iyi olur yani bu ayki ilişki tarihleri 28 Ekim 2-6-18 kasım olduysa 18 inde olmuştur dicem de o da korunması ilişkiydi