• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artımed gebelik testi silik çizgi

UmutAlya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2019
149
37
98
29
Adetim geçeli 4 gün oluyor dün ve bugün artımed erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı kaset test negatif artımedle gebelik öğrenen var mı ne kadar güvenmeliyim ?
image.webp

Canım moralini bozmak istemem Ama farklı bir marka al burdakikerin çoğu bu testin yalancı pozitif çıkarttığını söylüyorlar
Ay evet ya sabahtan beri birkaç forumda gördüm ben de ben predictor test ile betam daha 10 falanken öğrenmiştim hem de çok daha silik bir çizgiyle ama bu daha koyu ve güvenemiyorum ben de

Ay evet ya sabahtan beri birkaç forumda gördüm ben de ben predictor test ile betam daha 10 falanken öğrenmiştim hem de çok daha silik bir çizgiyle ama bu daha koyu ve güvenemiyorum ben de
Evet canım sen yine de farklı bir marka ile yap yada dediğim gibi en kesin sonuç kan verme imkanın varsa sonucu net öğrenirsin:)

Evet canım sen yine de farklı bir marka ile yap yada dediğim gibi en kesin sonuç kan verme imkanın varsa sonucu net öğrenirsin:)
Kan da verebilirim ama daha önce koyu çift çizgiyle negatif kan testi gördüğüm için önce idrarda kesinleştireyim diyorum

Bu da artımed erken gebelik ama bu tamamen negatif şimdi yaptım

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 18
Back
X