- 23 Mayıs 2018
- 612
- 777
- 103
- Konu Sahibi Kisgunesim22
-
Bence gayet varEki Görüntüle 3114955
Kizlar testine bakarmisiniz. Silik çizgi 1 dk içinde çıktı. Adetlerim bikac gün ileri yada geri gelebiliyor tam günü belli değil ama dün bugün yarın falan adet olmam gerekiyor normalde. İlk geveligimde 4-5 gün erken öğrenmiştim. Sanki yok gibi geliyor bana belirtim yok ama testte gayet net. Bu marka kullanan var mı yanıltır mi sizce. Eşim işten gelince akşam başka bı marka aldiricam bide
İlişki günlerime baktığım zaman çok olabilecek bişey gelmiyor pek değerlendiremedik ondan ihtimal vermiyorum ama çizgi de gayet net ve hemen çıktı. Biyerde yorum okudum çift çizgi çıkıyor ama kan testim negatif diye. Acaba yanlış mı veriyor artimed diye düşünmüyor değilim ama.bi yandan da çok heyecanlıyım. Bakalım eşim akşam da başka bi test alsın bakalım o nasıl çıkacak. Ama eğer negatif çıkarsa büyük hayal kırıklığı olur benim içinBence gayet var
Aynen canım eşim alacak başka bı ttest bakalım. Hayırlısı olsun ama baya umutlandırdı beniCnm belirgin duruyor..için rahat etsin istersen erken gebelik testi iste eşinden predictor marka filan ben en son onunla yaptım daha belirgindi.
Yaniltmaz gayet net var gibi kan verin benceEki Görüntüle 3114955
Kizlar testine bakarmisiniz. Silik çizgi 1 dk içinde çıktı. Adetlerim bikac gün ileri yada geri gelebiliyor tam günü belli değil ama dün bugün yarın falan adet olmam gerekiyor normalde. İlk geveligimde 4-5 gün erken öğrenmiştim. Sanki yok gibi geliyor bana belirtim yok ama testte gayet net. Bu marka kullanan var mı yanıltır mi sizce. Eşim işten gelince akşam başka bı marka aldiricam bide
Kaset yaniltmaz bence var hattaaaaaaa hayırlı olsunİlişki günlerime baktığım zaman çok olabilecek bişey gelmiyor pek değerlendiremedik ondan ihtimal vermiyorum ama çizgi de gayet net ve hemen çıktı. Biyerde yorum okudum çift çizgi çıkıyor ama kan testim negatif diye. Acaba yanlış mı veriyor artimed diye düşünmüyor değilim ama.bi yandan da çok heyecanlıyım. Bakalım eşim akşam da başka bi test alsın bakalım o nasıl çıkacak. Ama eğer negatif çıkarsa büyük hayal kırıklığı olur benim için
Yaa inşallah canım çok sağol.benim de bu zamana kadar yaptığım kaset testler hep doğru sonuç verdi.ama bı yorum okudum bu marka hakkında çift çizgi çıktı ama kan sonucum negatifti diye ondan supheye dustum.aksam bı test daha yapicam o da pozitif çıkarsa kan vericemKaset yaniltmaz bence var hattaaaaaaa hayırlı olsun
Bize haber vermeyi unutmaaaaYaa inşallah canım çok sağol.benim de bu zamana kadar yaptığım kaset testler hep doğru sonuç verdi.ama bı yorum okudum bu marka hakkında çift çizgi çıktı ama kan sonucum negatifti diye ondan supheye dustum.aksam bı test daha yapicam o da pozitif çıkarsa kan vericem
Tamam yazicam mutlakaBize haber vermeyi unutmaaaa
En güvendiğim marka artımeddir benim asla yanıltmadı beni bende artımedle öğrendim hamile olduğumu 2 gün önceEki Görüntüle 3114955
Ayy hadi inşallah valla daha çok heyecanlandim böyle yorumlar geldikçe. Eşimin gelmesine de az kaldı hemen bı test daha yapicamEn güvendiğim marka artımeddir benim asla yanıltmadı beni bende artımedle öğrendim hamile olduğumu 2 gün önce
Ben şimdiden tebrik edeyim bende kesin hamilelik varAyy hadi inşallah valla daha çok heyecanlandim böyle yorumlar geldikçe. Eşimin gelmesine de az kaldı hemen bı test daha yapicam
YaaaaaEki Görüntüle 3115019
Kizlar eşim bı test daha getirdi ve daha belirgin çıktı çok mutluyum hız beklemiyordum gerçekten. Yarın hemen kan testi vericem.
Tebrik ederimEki Görüntüle 3115019
Kizlar eşim bı test daha getirdi ve daha belirgin çıktı çok mutluyum hız beklemiyordum gerçekten. Yarın hemen kan testi vericem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?