Aynen sakın inanma imkanın varsa başka testle dene bu artımedin içine ne döksen pozitif çıkıyoBaşka bi testle tekrarla canım. İnşallah vardır ama bu teste göre var diyemeyiz çünkü çok yalancı pozitif çıkarıyor
Elimde bir tane daha bu testten var yarın sabah ilk idrarla yapıp ona da bakacağım çünkü bu testi gece yaptım ve akşam toplam 2.5 lt ye yakın su tükettim. Sonra dutuma göre başka marka alacağım.Bakalım hayırlısı artıkBaşka bi testle tekrarla canım. İnşallah vardır ama bu teste göre var diyemeyiz çünkü çok yalancı pozitif çıkarıyor
Az önce bi konu okudum 3tane artimed yapmış üçü de aşırı derecede pozitif. Bildiğin pozitif yani. Kan vermiş negatif. Direk başka bi test al derim benElimde bir tane daha bu testten var yarın sabah ilk idrarla yapıp ona da bakacağım çünkü bu testi gece yaptım ve akşam toplam 2.5 lt ye yakın su tükettim. Sonra dutuma göre başka marka alacağım.Bakalım hayırlısı artık
İnsanların nasıl duygularıyla oynuyorlarAz önce bi konu okudum 3tane artimed yapmış üçü de aşırı derecede pozitif. Bildiğin pozitif yani. Kan vermiş negatif. Direk başka bi test al derim ben
Benimkiyle de oynamıştı artimed benim ki de çok pozitifti. Her eczanede onu satıyor anlamıyorum kiİnsanların nasıl duygularıyla oynuyorlar
Merhabalar benimde yarın regl günüm artimed testim vardı evde sadece ondan yaptım pozitif gibi görünüyor bakar mısınız lütfen
Benimde testlerime bakar mısınız pozitif miPozitif gibi görünüyor benim daha silikti yalancı pozitifte inşallah vardır ❤
Kaset olan pozitif duruyor ama erken olanı göremedimCevap verecek kimse yok muu
Kaset olan pozitif duruyor ama erken olanı göremedim
Cevap verecek kimse yok muu
Gecikme oldu mu
Kaset testler genelde daha geç gösterir ama burda var gibi umarım öyledir Allah gönlünüze göre versin inşallahBugün regl gunumdu olmadım erken testi dün yapmıştım ama kaset test 2 3 gün öncesinde yaptım 2 3 gün daha bekleyip tekrar test yapıp doktora gitmeyi düşünüyorum sizce hamile miyim
Çok teşekkür ederim birde artimed testler için genellikle yalancı pozitif çıkarıyor diyorlar sizin bu testler hakkında bilginiz var mı basiniza geldi miKaset testler genelde daha geç gösterir ama burda var gibi umarım öyledir Allah gönlünüze göre versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?