Bu bildiğin pozitifMerhaba eğleneyim diye siteye girdim tadım kaçtı resmen. Regl im gecikti 2.gün negatifti test hissediyorum diye 5. Gün tekrarladım resimdeki gibi damlattığım gibi silik çizgi belirsi 1-2 dk sonra koyuşaştı. Gebe olduğumu düşündüm çünkü belirtileri de yaşıyorum. Ama forumda da hiç iç açıcı şeyler yazılmamışÖzellikle de kaset test aldım yanılma payı olmuyor diye. Acaba yalancı pozitif gören arkadaşlar testi çok mu bekletti, konuya hakim biri var mı?Haftaya kadar testte tekrarlayamam çokta heveslendim
Ay bir oh çektim resmen Allah razı olsunBu bildiğin pozitifhayırlı olsun
Ay bir oh çektim resmen
Masallah MasallahAy bir oh çektim resmen Allah razı olsun
Aminn Allah razı olsunçok teşekkür ederimgöğüs uçlarım koyulaştı ve çok hassas dokunamıyorum bile, bulantı, uyuma isteği, ara ara gün içerisinde anlık bir baş dönmesi, kasıklarda batmalar, bir kezde geçen hafta dışarda birden bayılır gibi oldum oğlumda da olmuştu Dr a gitmiştim 10günlük gebe olduğumu öğrenmiştim
Bende Ağustos’ta kimyasal gebelik veya düşük yaşamışım onda da benzer şeyler hissetmiştim, Rabbim size de, bekleyen herkese de tez vakitte nasip etsin
Aminn inşallahAminn Allah razı olsunbenimde sizin gibiydi belirtilerim olduğum yerde uyurdum o çok komik olurdu Rabbim tez zamanda yaşamayı nasip eder insallah sizde kaninizi verin kesinleşsin sipa bakalım şekilden şekile sokuyor insanı susam kadar şey
Tebrik ederimçok teşekkür ederimgöğüs uçlarım koyulaştı ve çok hassas dokunamıyorum bile, bulantı, uyuma isteği, ara ara gün içerisinde anlık bir baş dönmesi, kasıklarda batmalar, bir kezde geçen hafta dışarda birden bayılır gibi oldum oğlumda da olmuştu Dr a gitmiştim 10günlük gebe olduğumu öğrenmiştim
Bende Ağustos’ta kimyasal gebelik veya düşük yaşamışım onda da benzer şeyler hissetmiştim, Rabbim size de, bekleyen herkese de tez vakitte nasip etsin
Merhaba kan verdiniz mi umarım gebesinizdir bende aynı durumu yaşıyorum sizinle saniyeler içinde 2. Çizgi çıktı ama artımed hakkında kötü yorumlar var diye tedirginim kan sonucumu bekliyorumMerhaba eğleneyim diye siteye girdim tadım kaçtı resmen. Regl im gecikti 2.gün negatifti test hissediyorum diye 5. Gün tekrarladım resimdeki gibi damlattığım gibi silik çizgi belirsi 1-2 dk sonra koyuşaştı. Gebe olduğumu düşündüm çünkü belirtileri de yaşıyorum. Ama forumda da hiç iç açıcı şeyler yazılmamışÖzellikle de kaset test aldım yanılma payı olmuyor diye. Acaba yalancı pozitif gören arkadaşlar testi çok mu bekletti, konuya hakim biri var mı?Haftaya kadar testte tekrarlayamam çokta heveslendim
Artimed yalancı pozitif gösteriyor kanda çıktı mıMerhaba eğleneyim diye siteye girdim tadım kaçtı resmen. Regl im gecikti 2.gün negatifti test hissediyorum diye 5. Gün tekrarladım resimdeki gibi damlattığım gibi silik çizgi belirsi 1-2 dk sonra koyuşaştı. Gebe olduğumu düşündüm çünkü belirtileri de yaşıyorum. Ama forumda da hiç iç açıcı şeyler yazılmamışÖzellikle de kaset test aldım yanılma payı olmuyor diye. Acaba yalancı pozitif gören arkadaşlar testi çok mu bekletti, konuya hakim biri var mı?Haftaya kadar testte tekrarlayamam çokta heveslendim
Yaa inşallah vardır çıktı mı sonucunuzMerhaba kan verdiniz mi umarım gebesinizdir bende aynı durumu yaşıyorum sizinle saniyeler içinde 2. Çizgi çıktı ama artımed hakkında kötü yorumlar var diye tedirginim kan sonucumu bekliyorum
Yok bekliyorum dahaYaa inşallah vardır çıktı mı sonucunuz
İnşallah güzel haberler alırsın dualarım seninle haber ver bize deYok bekliyorum daha
Yaa yarın 16:00 da çıkacakmış öyle demiş doktorum ben heyecandan bugün anladım nasıl bekleyeceğim şimdi eve giderken bir daha test alcammmİnşallah güzel haberler alırsın dualarım seninle haber ver bize de
Devlet hastanesinde kan verin acile gidip sağlık ocağında sanırım kan verdin ayy beklemek çok zorYaa yarın 16:00 da çıkacakmış öyle demiş doktorum ben heyecandan bugün anladım nasıl bekleyeceğim şimdi eve giderken bir daha test alcammm
Artimed days doctor ve freey alma yalancı pozitif gösteriyorYaa yarın 16:00 da çıkacakmış öyle demiş doktorum ben heyecandan bugün anladım nasıl bekleyeceğim şimdi eve giderken bir daha test alcammm
Garanti olsun diye başka test alıp sabah ilk idrarla bir saha yapıcamArtimed days doctor ve freey alma yalancı pozitif gösteriyor
Çizgi gri değil pembe çıkmış, gri görseydim acaba derdimÖyle mi dersin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?