Artimed test

Butterfly193

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2023
2.756
1.062
63
Kızlar testim böyle ilk 5 dakikada çıktı 2 gün oldu bu testi yapalı adet de olmadım bugün kan verdim yarın öğlen çıkacak sizce bu testler güvenilir mi artimed testlere bazı arkadaşlar çok hassas diyo bazıları da yalancı pozitif çıkardi diyo tekrar test de alamadım sizce var mıdır

Eklentiler

• IMG_20230510_123502.webp
    IMG_20230510_123502.webp
    40,6 KB · Görüntüleme: 619
  • IMG_20230510_123202.webp
    IMG_20230510_123202.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 520
Kızlar testim böyle ilk 5 dakikada çıktı 2 gün oldu bu testi yapalı adet de olmadım bugün kan verdim yarın öğlen çıkacak sizce bu testler güvenilir mi artimed testlere bazı arkadaşlar çok hassas diyo bazıları da yalancı pozitif çıkardi diyo tekrar test de alamadım sizce var mıdır
Ben gebelik testimi bununla yapmıştım çift çizgiyi anında çıkarttı. Ama ben testinizde bir şey göremedim. İlk fotoğrafta emin olamadım sadece 3 günlük gecikmeyle yapmıştım ben de.

Bana yalancı silik çıkartmıştı 🤷🏻‍♀️

Ben gebelik testimi bununla yapmıştım çift çizgiyi anında çıkarttı. Ama ben testinizde bir şey göremedim. İlk fotoğrafta emin olamadım sadece 3 günlük gecikmeyle yapmıştım ben de.
Normalde daha net fotoğrafda daha az görünüyor da yarın çıkacak sonucu zaten öğreniriz sadece merakımdan sordum burda yanıltıcı çıkıyor gibi yorumlar gördüğüm icin

Artımed teste asla güvenmiyorum cok belirgin ikinci çizgi çıkardı bende kan vermiştim 1.21 çıkmıştı şok olmustum insallah sizin vardır ama baska marka ile tekrarlamanızı tavsiye ederim

Artimed yanlış çıktı kan verdim 0.1 çıktı bı hafta sonra pozitif çıktı şuan hamileyim kanamam var düşük yapıyorum galiba
Kimyasal gebeliktir canim boyle olabilir hamile kalabiliyorsun hic uzulme ben de gecen ay yasadim bu ay yumurtladim yine ilacsiz tedavisiz

Beta düşük çıktı bugün tekrar bakicaz yuksalmis mi diye
Benim yukseldi her gun iki kat artti ama kanamam devam etti ta 750 ye kadae cikti sonra kanamam yogunlasti boyle basim dondu kimyasal gebelik diye buna deniyor beb de kan yukseldikce sevinmistim ama simdi bak hayirlisi olmus dedim sagliksizsa embriyo kanama seklinde adet olarak vucuttan atiliyor

Benim yukseldi her gun iki kat artti ama kanamam devam etti ta 750 ye kadae cikti sonra kanamam yogunlasti boyle basim dondu kimyasal gebelik diye buna deniyor beb de kan yukseldikce sevinmistim ama simdi bak hayirlisi olmus dedim sagliksizsa embriyo kanama seklinde adet olarak vucuttan atiliyor
Benim de 2 kez başıma geldi çok zor bir şey ama psikolojik olarak , sevinip bi an da yerlere iniyorsun . 2,5 yıldır bekliyorum :(

Bneim kimyasalda en fazla 98 e yükselmişti sonra düştü

Back
X