Artk bebek maazalarna bakp zlmyorum, neden mi?

DeliMavi

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2008
1.287
7
681
İstanbul
merhaba kızlara.s.evet vitrinde bebek kıyafetlerini görüp moralimi bozmuyorum.çünkü artık alıyorum,evet alıyorum.geçenlerde yine bebek kıyafeti karşıma çıkınca,içimden bir ses neden almıyorsun,Allah'ın izniyle er yada geç seninde bebeğin olucak dedi.ve bende doğru olduğunu düşündüm.neden durumumu imkansız hale getirip üzüleyim ki.ah vah edene kadar umudumuzu yitirmeyip yola devam edelim.arkadaşlar bizde birgün Allah'ın izniyle anne olacağız.kendinizi motive edin sizde beğendiğiniz bebek kıyafetlerini alın.inanıyorum bir gün kullanıcağız onları,umarım bu konuda hemfikir oluruz.bizler çaresiz insanlar değiliz,pozitif olun...kaydirigubbakcemile5

Arkadaşım bende bakıp bakıp geri bırakıyorum ne kötüymüş bu ya. Bide olmasın diye dua ettiğim zamanları düşündükçe başımı taşlara vurasım geliyor.

bu beni daha çok üzer çünkü girdiğim mağazadaki insanlar kaç aylık hamilesiniz dese kahrolurum ben oyüzden herşey zamanında güzel tabi bu benim fikrim

Bu sana iyi geliyorsa ne güzel..
Bende beğendiğim bebek kıyafetlerini arkadaşlarımın bebelerine alıyorum buda beni mutlu ediyor..
İnşallah en kısa zamanda bebeğin gelir giydirirsin cicilerini..a.s.

Arkadaşım bende bakıp bakıp geri bırakıyorum ne kötüymüş bu ya. Bide olmasın diye dua ettiğim zamanları düşündükçe başımı taşlara vurasım geliyor.

bende bakıp üzülüyordum,sonra dedim ki arada sırada küçük alışverişlerin zararı olmaz.tavsiye ederim insana huzur veren birşey bu,umutlu ol her zaman.....opuyorumnanaktan

bu beni daha çok üzer çünkü girdiğim mağazadaki insanlar kaç aylık hamilesiniz dese kahrolurum ben oyüzden herşey zamanında güzel tabi bu benim fikrim

düşüncene saygılıyım ama bir kere denemekte fayda var.soranada çocuk düşünüyoruz da hoşuma gitti alıyorum dersin.ayrıca ben gidin torba torba alışveriş yapın demedimki,insan yeri geliyor çeyizine bile bir iki tane bebek kıyafeti koyabiliyor.bunların hayali bile güzel,karamsar olmayınlmaz:

Allah kullanmayı nasİp eder İnŞallah en yakın zamanda..

amin canım çok teşekkür ederim..:1hug:

Bu sana iyi geliyorsa ne güzel..
Bende beğendiğim bebek kıyafetlerini arkadaşlarımın bebelerine alıyorum buda beni mutlu ediyor..
İnşallah en kısa zamanda bebeğin gelir giydirirsin cicilerini..a.s.

teşekkürler canım,her ne kadar fikrime katılmayan arkadaşlar varsa da ben bu şekilde mutluyum ve de bu yolda güçlüyüm:lepi:

canım bende 5 senedir çoçuk için uğraşıyorum sebepsiz infertilite.....1 defa tüp bebek negatif 2. iptal oldu.
geçen sene bende bir mağazaya gittim ordaki minik bebiş çorabı hoşuma gitti aldım eve getirdim hergün ona bakıyorum bebişim senin için aldım diyorum ben daha sonra sonra moralim bozuldukça bebğim aklıma geldikçe bakıp bakıp ağlamaya başladım her ay bir ümitle başlayıp adet gördüğüm zaman aklıma gelirdi koklar koklar tekrar ağlamaya başlardım hıçkıra hıçkıra baktım psikoljim bozulacak kimseyede vermedim attım.ne yapayım daha çok moralim bozuluyordu......
geçenlerde evde kuran okutmuştum birinin bebeğinin oyuncağı kalmış o beni okadar etkilemedi şimdi vitrinde saklıyorum biliyorumki gün gelip bebişim oynayacak onunla çevremdekilerde görüyor hiç bir şey sormuyorlar bu nediye o benim bebişimin oyuncağı onunla oynayacak inşallah en kısa zamanda ....

benimde evimde kimden geldiği ve nasıl iç çamaşırlarımın içine kadar girdiğini bilmediğim bir erkek bebek atleti var..
orda çamaşırlarımın yanında öylece duruyor..dursun da...ben de bebekle ilgili herşeyden kaçıyorum..bebekleri olan arkadaşlarımla görüşmemeye gayret gösteriyorum..üniversiteyi kazanmadan önce üniversitede okuyan arkadaşlarımdan kaçtım,işe girmeden önce çalışan arkadaşlarımdan kaçtım,evlenmeden önce evli arkadaşlarımdan kaçtım, şimdi de bebeği olan arkadaşlarımdan kaçıyorum kaydirigubbakcemile3
Allah bebeklerimize giydirmeyi nasip etsin ben de bebek kıyafeti almayı deniyeceğim belki biraz rahatlarım

bende çocuğu olanlardan uzaklaştım ama bu istemeden oldu elimde değil,kıyafet konusuna gelince bu beni motive ediyor,benim yaptığım güzel birşey,umudum var ve her zaman olucak.ergeç bizde anne olacağız.sende inan buna...:lepi:

cnm katılıyorm sana bende denıcem bakalım nasıl oluyooo zemuszemus

canım mutlaka denemelisin,ama öyle bakıp bakıp üzülmek yoklmaz:al koy bir kenara zamanı gelince kullanırsın.amaç hiç çocuğu olmucakmış gibi cicili bicili elbiselere bakıp çaresizmiş modundan kurtulmak.alıyorum çünkü bir gün bende anne olucam:CüvCüv:

yok ya okadar kolay değil ben evlenmeden önce bi patik almıştım kızım olacak diye ama şimdilik birşey yok ve ben o patiği gördüğümde hep ağlıyorum çok kötü bişe ama şimdi benden önce evlenen amca kızım var 3 yıllık evli inşallah onun benden önce bi kız olurda ona veririm diye niyetlendim kendimi avutuyom işte:Saruboceq:

slm kızlar,
ben DELİMAVİ' nin görüşüne katılıyorum ve itiraf ediyorum ben de gördüğüm şirin şeyleri kız-erkek ayırımı yapmadan almaya başladım.3 yıldır evliyim, gerçi biz daha yeni başladık çalışmalara olup olmayacağını bilmiyorum ve önceleri olmadığı için seviniyordum daha erken diyordum şimdi de ya olmazsa diye ara sıra endişeleniyorum (yaş 30 oldu) ama sonra moralimi bozmamaya çalışıyorum.Hiç olmadı veririm kardeşime ,sevdiğim arkadaşların bebişlerine diye telkinlerde bulunuyorum.Gerçi iyi değil derler erkenden almak çocuk kıyafeti,araç-gereçleri vs. fakat napıyım içim istiyor almak.Eşim de saçma buluyor ama içten içe hoşuna gidiyor sanırım benim artık iyice istemem.İlk aldığım pembe bi şort 1 yaş için, 2.aldığım bebek havlusu böööle çok şirin kundak gibi bişey 0-2 ay için , 3. aldığım erkek bebek bornozu 1 yaşındayken giyilebilecek,bir de yazmayı unutmuşum abarttım galiba ama ilk bu alımlara lohusalık için nevresim takımı alarak başladım çok pahalı ve çok şık bişeydi ancak böyle bi neden için alınır diye düşündüm. Geçen gün havlu,bornoz ve şortu yıkadım,bi güzeeeeeeeel sevdim özenle katlayıp kaldırdım. Bakalım İnşallah Yüce Rabbim onları ve daha güzellerini hayırlısıyla kullanmayı nasip eder bana ve herkese...

amin ,inşallah tez zamanda hamile kalırsın.opuyorumnanaktan

selam kızlar.. delimavi'ye katlıyorum.. en azından o heyecanı yaşamak bile mutlu ediyor.. belki erken ama olsun... geçen gün eşmle br arkadaşa bebek hediyesi almak için dolaşıyorduk.. onun ilk gördüğü şey bebek patikleriydi. ve birini çok beğendiği için aldık.. onun mutlu olması benimde mutlu olmam.. patik kız içindi.. nasip belkide bizimde kızımız olur ve birgün babasının beğendiği patiği giyer yavrum..
bizde 4yıllık evliyiz ve olmuyor hiçbir sorun olmadığı halde... nasip değilmiş..
yani kendimizi yok diye bu gibi ufak şeylerden mahrum etmeyelim.. ilerde nasip ederse Rabbim hepimiz anne olcağız.. hazırlık yapmak yada ümitli olmak adı herneyse artık..
ben mutlu oluyorum..
kızlar olmadı diye üzülmek yok.. lütfen haydiiiii herkes kendini toplasın..her gün yeni bir umut.. göreceğiz her birimiz annelik duygusuna yaşayacağız...
güzel mevlam bu ramazanı şerifi bizlere anne olmak için vesile kılsın.. ii ramazanlar..

selam bende 7 senelik evliyim bir dusuk yaptim ve suanda ustunden 3 ay gecti 3veya 4 sene once arkadasimin bebegine hediye almistim pantolonla tisort hosuma gitti hala sakliyorum birtande kiz elbisesi alip koysammi demiyo degilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…