Arkadaşım bende bakıp bakıp geri bırakıyorum ne kötüymüş bu ya. Bide olmasın diye dua ettiğim zamanları düşündükçe başımı taşlara vurasım geliyor.
bu beni daha çok üzer çünkü girdiğim mağazadaki insanlar kaç aylık hamilesiniz dese kahrolurum ben oyüzden herşey zamanında güzel tabi bu benim fikrim
Allah kullanmayı nasİp eder İnŞallah en yakın zamanda..
Bu sana iyi geliyorsa ne güzel..
Bende beğendiğim bebek kıyafetlerini arkadaşlarımın bebelerine alıyorum buda beni mutlu ediyor..
İnşallah en kısa zamanda bebeğin gelir giydirirsin cicilerini..a.s.
bende çocuğu olanlardan uzaklaştım ama bu istemeden oldu elimde değil,kıyafet konusuna gelince bu beni motive ediyor,benim yaptığım güzel birşey,umudum var ve her zaman olucak.ergeç bizde anne olacağız.sende inan buna...:lepi:benimde evimde kimden geldiği ve nasıl iç çamaşırlarımın içine kadar girdiğini bilmediğim bir erkek bebek atleti var..
orda çamaşırlarımın yanında öylece duruyor..dursun da...ben de bebekle ilgili herşeyden kaçıyorum..bebekleri olan arkadaşlarımla görüşmemeye gayret gösteriyorum..üniversiteyi kazanmadan önce üniversitede okuyan arkadaşlarımdan kaçtım,işe girmeden önce çalışan arkadaşlarımdan kaçtım,evlenmeden önce evli arkadaşlarımdan kaçtım, şimdi de bebeği olan arkadaşlarımdan kaçıyorum kaydirigubbakcemile3
Allah bebeklerimize giydirmeyi nasip etsin ben de bebek kıyafeti almayı deniyeceğim belki biraz rahatlarım
cnm katılıyorm sana bende denıcem bakalım nasıl oluyooo zemuszemus
slm kızlar,
ben DELİMAVİ' nin görüşüne katılıyorum ve itiraf ediyorum ben de gördüğüm şirin şeyleri kız-erkek ayırımı yapmadan almaya başladım.3 yıldır evliyim, gerçi biz daha yeni başladık çalışmalara olup olmayacağını bilmiyorum ve önceleri olmadığı için seviniyordum daha erken diyordum şimdi de ya olmazsa diye ara sıra endişeleniyorum (yaş 30 oldu) ama sonra moralimi bozmamaya çalışıyorum.Hiç olmadı veririm kardeşime ,sevdiğim arkadaşların bebişlerine diye telkinlerde bulunuyorum.Gerçi iyi değil derler erkenden almak çocuk kıyafeti,araç-gereçleri vs. fakat napıyım içim istiyor almak.Eşim de saçma buluyor ama içten içe hoşuna gidiyor sanırım benim artık iyice istemem.İlk aldığım pembe bi şort 1 yaş için, 2.aldığım bebek havlusu böööle çok şirin kundak gibi bişey 0-2 ay için , 3. aldığım erkek bebek bornozu 1 yaşındayken giyilebilecek,bir de yazmayı unutmuşum abarttım galiba ama ilk bu alımlara lohusalık için nevresim takımı alarak başladım çok pahalı ve çok şık bişeydi ancak böyle bi neden için alınır diye düşündüm. Geçen gün havlu,bornoz ve şortu yıkadım,bi güzeeeeeeeel sevdim özenle katlayıp kaldırdım. Bakalım İnşallah Yüce Rabbim onları ve daha güzellerini hayırlısıyla kullanmayı nasip eder bana ve herkese...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?