• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artk dayanamyorum...

shqiptare

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2009
362
0
116
İstanbul
merhaba bayanlar,
evleneli ki sene olucak temmuzda cok severek evlendim esimle cok fazla problemimizde yok ancak "anne" meselesi beni artik o kadar yordu ki...evlendigimiz zaman hafta 1 kere bi bizimkilere bi kere de onunkilere gidelim kirginlik olmasin dier gunlerde bize kalsin die konustuk ancak zaman gectikce benimkile gidis suremiz uzadikca uzadi ve giderkende esim cok suratsiz oluyordu.ben aileme cok duskun biriyim ve esiminde onlara biraz daha ilgi göstermesini istiorum cunku bizimkiler onu o kadar cok seviorki her seyde onun yanindalar...artik ne zaman annemlere gidelim dedigimde ya bi bahane uyduruo yada direk hayir cavabi verio..bu sefer ister istemez surat yapiorum ve aramiz bi kac gun acik kalio...bu sure icersinde o kadar cok pismanlik duyuorum ki evlendigimden dolayi...cocuk istiyorduk artik onu bile istemiorum...karsima alip konusuorum bizimkilerle aran da bisi mi oldu nie böölesin die her defasinda yok ööle bisi onlari cok seviorum sen yanlis anliosun dio...bilmiorum ne yapicam nasil davranicam..ne olur bisiler söyleyin fikirlerinbize ihtiyacim var.. :çok üzgünüm:

Son düzenleme:
Tipik cifte standart davranislari....sakin taviz verme canim..:kızgın:

O nasil annesine babasina gitmek gelmek istiyorsa seninde en dogal hakkindir aileni ziyaret etmek...

Bircok erkek bunu yapiyor malesef, kendi ailelerine gelince seni sürükleyerek götürürler ama senin ailen olunca nuh der peygamber demezler....ha o gelmiyormu?:delphin:

Gelmesin...sen yinede ailene git.
:1hug:

gercekten de ööle kendi ailesi söz konusu olunca surukleyerek götüruo...bak canim 2 gun snr tatile gidicez ve biz attildeyken ailemde gidicek yaklasik 1 ay görusemicez dun dedimki gidelim yine her zamanki cvp:HAYIR... beni birakti anneme birakirken annem camdan seslendi gelin abinlerde burda die saat 12 oldu nerdesin herkes seni beklio dedim arkadasiyla geziomus beyfendi...o kadar sinirlendimki...pzt gidicez bakalim yine bi bahane bulcakmi yoksa gelcek mi merak ediorum...

gercekten de ööle kendi ailesi söz konusu olunca surukleyerek götüruo...bak canim 2 gun snr tatile gidicez ve biz attildeyken ailemde gidicek yaklasik 1 ay görusemicez dun dedimki gidelim yine her zamanki cvp:HAYIR... beni birakti anneme birakirken annem camdan seslendi gelin abinlerde burda die saat 12 oldu nerdesin herkes seni beklio dedim arkadasiyla geziomus beyfendi...o kadar sinirlendimki...pzt gidicez bakalim yine bi bahane bulcakmi yoksa gelcek mi merak ediorum...

Vallaha keyfi bilir güzelim...hicte bu yüzden kendini yipratma....merak etme zamanla ailende ona verdikleri degerin karsiligni görmeyince illaki gel otur sevgili damadim demicekler...mirmirmirmir

Salla gitsin....:delphin:

ne kadar bencıl bı eşiniz var

kendı adıma konusuyum bende onun ailesine gıtmem o zaman
onunkı ailede sizinki aile degilmi ya bu nası saygısızlıktır:kızgın:

onu da yaptim canim benimkilere gitmedigim surece seninkilere gitmem dedim ve gitmedim ama deisen bisi olmadi pes eden taraf ben oldum cnk ailemi ozledim:(

Tipik cifte standart davranislari....sakin taviz verme canim..:kızgın:

O nasil annesine babasina gitmek gelmek istiyorsa seninde en dogal hakkindir aileni ziyaret etmek...

Bircok erkek bunu yapiyor malesef, kendi ailelerine gelince seni sürükleyerek götürürler ama senin ailen olunca nuh der peygamber demezler....ha o gelmiyormu?:delphin:

Gelmesin...sen yinede ailene git.
:1hug:

bu yoruma imzamı atarım:lepi:

ah canım bu sorunu bırtek sen yasamıyorsun malesef bu hemen hemen butun ewlılıklerde olan sorun
bır komsumuz vardı 3 cocugunuda ewlendırmıs derdı 4. olsa yetıstırme yurdundan ewlendırecegım anası olmasın derdı
yanı bırtek sen yasamıyorsun
sunu yapın o zman pazartesı akşamı sneın annene cuma akşamı onun annnesıne ghıdın hafta sonuda sızın olsun
esıne bır sekılde anlat herkese kendı aılesı onemlı gelır kımse agac kovugundan çıkmadı aılelerımıze

karsı sorumluluklarımız var sen ıstemesende benım hatrım ıcın geleceksın bende senın hatrın ıçın sneın aılene gıdıyorum bız boyle devam edersek bızım aıle kavramımız bozulur ozamann sen annene ben anneme gıderım bu ısın sonu boyle bu bızı yıpratır sevgımıız azaltır kavgalara sebebp olur aılelerımıze mahcup oluruz her zaman bır bahene bulamyız ben senı sevıyorum bu duruma dusmek ıstemıyorum lutfen benım ıçın hatrım ıçın dıye guzelce anlat
anlıyacaktır umarım bukadar mantıklı bır anlatmayada hayır derse onun canı kavga cıkartmak ıstıyordur
ozmanda sen annene gıdersın o da annesıne olacaklar katlanır bayramı seyranı ayrı gecırırsınız bence esın kabul edecektir annesı buyuk bır ıhtımalle senın aılenın ılgı gostermesıne bozuluyor olabılrı

bu erkekler neden böyle huysuz kadınlar gibi trip naz surat yaparlar ki. adam gibi adama hiç yakışır mı. hani gelinlere derler ya bir gün sen de kaynana olacaksın diye. bir gün o damatlarda kayınpeder olacak. onun kızını zorla getiren bir damat ve hoşlanmaya bir damat onun hoşuna gider mi? ama malesef erkeklerin mayası çok bozuldu. belki kadınlardan sebeptir ama tarihin her aşamasında olduğu gibi bu zamanda da bu moderlikte bile yine ezilen psikolojik şiddet gören kadınlar. artık şiddetin şekli değişti önceden dayaktı şimdi psikolojik eziyet. allah bu tip kocaların hepsine akıl verisn diyeyim. bir tane de benim başımda vardı ben adamın annesiyle aynı evde yaşıyordum ve o benim aileme gidince kardeşlerimi yiğenlerimi resmen sıra dayağına çekiyordu. sıkıldığı o kadar belli oluyordu ki babam damadı geldiğinde evde duramazdı bunalırdı bişe de diyemezdi benim hatrıma. adam resmen terminatör gibi her seferinde çocukları kırıp geçirirdi. ben ise annesinin yanında değilde odamda oturuyorum diye terbiyesiz olurdum. bu ve bunun benzeri yaratıklar var vicdandan haktan hukuktan bi haber yaratıklar.

ahh ahh damarıma bastınız yine.. kaynana yüzünden eviliiğim hep tehdit altında her dk onlara gitmek istiyo ama bunalıyorum artık lafda anlamıyo..
bence çocuk konusunu askıya al biraz bak benim kızım 3.5 aylık şimdide bebeği görmek istiyorlar sen gelmezsen gelme ben bebeği alıp giderim diye tehdit ediyo beni elim mahkum gidiyorum bende...
eğer bebeğimi onlara göndersem nasıl hırplaralar kızımı tahmin edebiliyorum..
bence pes eden taraf sen olma bi kez açığını yakaladımı bunun devamı gelir illaki..

ister geldin ister gelmesin
ben kendi aileme giderim zaten ayda 1-2 gidiyorum.

bende onun ailesine aynısını davranırım
kendi ailesinin benim ailemden ne farkı varkı
hiç kusurabakmasınnn.

katılıyorum tipik evlilik sorunu
biz bizim herifin ailesinin hep içindeyiz
annesi gilde yemek yiyip içiyoruz
akşam ordayız yani. kızada onlar bakıyorlar
bizimkiler dedimmi gitmek istemiyor
ama ben hergün onların içindeyim
ne bi akrabama götürüyor ne
anneme babama
gerçi bizimkiler başka şehirde
ama burdaki akarabalrıma bile götürmüyor... ööö geldi artık..
senin hesap daralıyorum bunalıyorum ağlıyoum olmuyor.

Ben olsam hiç teklif etmem gidelim diye. Gelip de huzursuz olacaksa kendim giderim.
Neden ısrarla götürmek istediğini anlayamadım.
Sen de onunkilere daha seyrek gidersin olur biter.
Ona göre bir düzen kurarsınız.
Benimkiler seninkiler konusu olay haline gelirse evlilik çıkmaza girer.
Büyümeden çözümlenmeli.

Bugun bızdede senın aılen,benım aılem lafı oldu.

Bana yasaklar koymaya başladı dıyebılırım.

Bunlar senın aılen ıcınde gecerlı mı dedım? tabıkı dedı.

Yok öyle şey,o senın aılense buda benım aılem.

Sakın boşverme canım,gelmezse tek basına gıt,cok ayıp! :kızgın:

erkekler evlenince değişiyor....kendi ailelerine gelince koşa koşa giderler,bizlere gelince mırın kırın ederler...
çogu erkek böyle maalesef..
o gelmek istemiyorsa sen git ailenin yanına...
sanki biz kadınlar agaç kovugundan çıktık...

valla bizimkiler haftanin üc günü zaten catkapi geldikleri icin bizim gitmemize ve aramizda öyle sikinti olmasina gerek kalmiyor.benim ailem türkiye de zaten fakaat izine geldigimde kayinvalide illaki bir sorun cikarir.annenlerde kim varda gidiyorsun,billmem ne
sanane kadin 15 senedir seninle yasiyorum birakta üc bes haftada kendi anamla babamla kalayim.
mendebur iste sirf gicigina yapiyor.bende inadina takmiyorum valla.

Back
X