Artk hibireye inanmyorum, bktm bu hayattan yaamaktan bktm

birumutt

boncuk gözlüm
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2009
7.637
324
398
kaynanam,görümcem orospu,kahpe dediler bana daeşim boşver dedilerse gerçekten öyle değilsin ya takma dedi.sinirden elim ayağım titriyor bu nasıl zihniyet insan nasıl karısına böyle şeyler denmesini kabul eder.
artık ne eşime nede başka birine güvenim kalmadı bıktım bu hayattan.dayanacak gücüm kalmadı.annesi ile 2 aydır konuşmuyordu ablası ne yaptı ne etti barıştırdı şimdide bana diyorki sen benim annemle arama giremezsin.sen de takma kafana ,kincisin diyor çıldıracağım artık.biraz öncede bana inat annesine gitti ne yapacam ben ya bıktım bıktımmmmmm

kaynanam,görümcem orospu,kahpe dediler bana daeşim boşver dedilerse gerçekten öyle değilsin ya takma dedi.sinirden elim ayağım titriyor bu nasıl zihniyet insan nasıl karısına böyle şeyler denmesini kabul eder.
artık ne eşime nede başka birine güvenim kalmadı bıktım bu hayattan.dayanacak gücüm kalmadı.annesi ile 2 aydır konuşmuyordu ablası ne yaptı ne etti barıştırdı şimdide bana diyorki sen benim annemle arama giremezsin.sen de takma kafana ,kincisin diyor çıldıracağım artık.biraz öncede bana inat annesine gitti ne yapacam ben ya bıktım bıktımmmmmm

canım gerçekten çok üzüldüm ve çok sinirlendim ne kadar çirkin ne kadar terbiyesizce laflar yaa ağzından çıkanı kulakları duymuyor mu bunların sen onların kızısın artık insan kızına bu sıfatları yakıştırabilir mi gerçekten aklım almıyor ayrıca eşinde çok büyük hata yapmış hiç bir erkek karısı için bu lafları söyletmemeli kim olursa olsun hakkı yokk eşine de ailesine de tavrını koy bence bunlar yenilir yutulur laflar değil ahlaksızlarrrkötükedihüso

insanlar ne kadar kolay bu lafları sarfeder oldu artık. eşin buna izin veriyorsa diyecek bir şey kalmadı. izin vermeyin arkadaşlar.bu çok ağır .

Son düzenleme:
valla burada çok şeyler okudum
türk aile birliği parçalanıyor ,kimsede edep kalmamış bunu anladım..nedir bu böyle ,düğün takıları yenir,erkekler annemde annem der ( o zaman evlenmeyip annesi ile yaşasa idi ) ,kayınvalider gelinlerine kötü sözler kullanıyor
ne oluyor bu insanlara yaaaaaaaaaa

kafayı mı yediler

Ya bu kelimeler ne kadar kolay ağza alınır olmuş ne kadar normalleşmiş de haberimiz yok..
İnanamıyorum...Pes...kötükedihüso

İnsan en değerlisine ; en kıymetlisine ; helaline ;Rabbinden emanet olana ; böyle laflar nasıl diyebilir yahut nasıl denmesine musade edebilir..NORMAL değil bu asla..

İnanın mantığımın hiçbir köşesi bunu kaldırmıyor...

Siz de bir ana kuzususunuz;siz de insan evladısısınız...

Yani ailelerin bir araya gelip de geline karşı cephe alması olayı beni çizgimden çıkarıyor;çıldırtıyor düşünmesi dahi berbat..

Ne hakla ya ne hakla bunu yapabiliyorlar ki..Ne olursa olsun - şahsınıza söylemiyorum - gelin ahlaken veya davranış itibari ile onlara uymasa zayıf bile olsa bu kelimeleri söylemeye kimsenin hakkı yok..

Ama arkadaşım şunu söyleyeyim; bu raddede eşinizde bitiyor olay..

Ne ben eşime laf söyletirim ne de eşim bana.. Ki zaten o safhaya gelene kadar ;aklımız var özgüvenimiz var kendimizi savunmasını biliriz uslubu ile kimseyi kırmadan üzmeden..

Sizi sahipsiz mi sandılar? ne yani..

Ayıp ya ayıp..

Bunca çirkin diyalogtan hele ki bir bayana asla ama asla yakıştıramadığım küfürlerden sonra -nasıl suratınıza bakacaklar ya da bu devran böyle mi sürecek?..

evet canım maalesef öyle ama bilmiyorum nolcak bu işin sonu çıldırmama ramak kaldı

eşinin takmaz tavrı çok daha ağır gelmiştir bence.. neticede onun ailesiyse, aranızda tampon oluşturacak da her zmn o olmalı.. fakat sanırsam bu bilinçle yaklaşmıyor duruma.. kayınvalidene derdini anlatmak yerine eşini senin yanına çek bence.. nerede duracağını öğrenmesi lazım..

Ayyyy sinirden onları boğmak istiyorum

Keşke ben o... isem oğlunuzla evliyim demek ki o da p... deseydiniz diycem

Ama dil yumuşak insan her şeyi söyler de sonra siz gene suçlu olursunuz.

Gidip gelmeyin,benim gibi kötü kadınla muhattap olmayın diye gelmiyorum dersiniz

Acayip sinir oldum terbiyesiz mahluklar

ne demek bu hakaretleri etmek yaa.
kocaya gerek kalmadan orada veririm ağzlarının payını.
sonra da boşver diyen kocaya gidip "madem karın o.. senin de sıfatın pek parlak değil" derim.
bu ne terbiyesizlik..

vay be
anasiyla küsünce ailesi sensin,
barisinca ailesiyle arasini aciyon ha,hemde kincisin akannehir
kocan baya genismis sana böyle dedirtebiliyosa...

en çok zoruma giden de o benim annem diyebiliyo bana inat.annesi eşime ne hakaretler etti ne küfürler etti babası 6 ay önce vefat ettiği için maaşını eşim çekiyordu annesine veriyordu maaşımı alıp yiyorsun diye neler dedi ki bizim onun emekli maaşına ihtiyacımız yok çok şükür eşim oldukça iyi kazanıyo.resmen hırsız muamelesi yaptı. geçen pazar günü duydum ki annesiyle tekrar barışılmış hiçbirşey yok gibi annesinin kölesi olmuş kafayı yiycem.senin gururun kendine saygın yok hadi banadamı yok dedim.bana kadın sokağın ortasında or. kah. dedi anlıyormusn.sırf onların istediği olmadığım için,açık olduğum için.onların istediği hayatı yaşamdığım için.

dedim ben orspuysam senin oğlunda pzvk diye.onlar için hiçççççç ne dersen de

dedim ben orspuysam senin oğlunda pzvk diye.onlar için hiçççççç ne dersen de

Az önce diğer arkadaşa yazdıklarımın arkasındayım...
Kültür,kişilik değişmez..
Ya sürekli kavga gürültü,küfürlerle yaşamaya devam edeceksiniz ya da bu işi bitireceksiniz..

küfürle yaşama demek kolay gel bakalım birde sen gör benim yaşadıklarımı sürekli psikolojik baskı altındayım.napıyım yani o bana hertürlü hakareti ederken ben karşısın susayımmı.

ailesi söz konu olmayınca biz çok iyi anlaşıyoruz hiçbir sorunumuz yok onlar işin içine girince herşey bitiyor

kaç yaşına gelmiş insanları bu saatten sonra değiştiremezsiniz
tüm bunlar üzerine kocanız da sizin yanınızda olmuyorsa ya bir birey olduğunuzu unutup ömür boyu kendinizi ezdirmeye devam edeceksiniz
ya da bunu size reva gören eşinizden ayrılacaksınız

kaç yıllık evlisiniz ? çocuğunuz var mı?

belli ki sen onlar gibi değilsin bu tür insanlar ağızlarına ne gelirse söyler iki saat sonra hiçbi şey olmamış gibi oturup çay içerler istediğin kadar hakaret et onlar için bi şey ifade etmez .Madem öyle kocan annesine gidip gelsin ama evinde onlara ait tek kelime konuşturma, onları eve sokma ,sana inat olsun diye oğluna çok iyi davranıyorlar seni kızdırmak için kanma bu oyunlara, sen ne kadar geniş davranırsan kocanla ne kadar yakın olursan onlar sinirden çatlar kocana çok iyi davran canım cicim de kocan istediği kadar görüşsün sen uzak dur.

küfürle yaşama demek kolay gel bakalım birde sen gör benim yaşadıklarımı sürekli psikolojik baskı altındayım.napıyım yani o bana hertürlü hakareti ederken ben karşısın susayımmı.

Elbette kolay değil..
O arkadaşın konusuna da yazdım..
Benim boşanma sebeplerimden biridir kayınvalidemin hakaretleri,bedduaları..
Ben yutamadım.. Ama sizi bilemem..
Ben karşılık da veremem bedduaya,hakarete..
Tek cevabım boşanma celbi oldu!
Ama size başka ne diyebilirim ki..

:mymeka::mymeka:kaydirigubbakcemile ben o sülalenin topunu varya muma tutar yakarım sende kabahat eşine göster dişini erkek olsun biraz erkek..ana kuzusu...bugün o lafı söyleyen yarın başka bişey der..ne terbiyesizlik ya bir girdim şu topik bölümüne nereye tıklasam aynı konular hemen hemen bu ne ayıptır....senin aile eşine peze..... dese eşine sor bakayım hoşuna gidermiymiş...dahada ortanızı bulmaya çalışıyor beyfendi..bu adamların kendine güveni yok vallahii..yazık yaa :mymeka: :kızgın: delirmemek elde değil ve sen hala boynunu bükmüş boyunmu? eğiyordun öyle insanlara ....hiç oralı olma..sen asla gitmeo insanlara gerçi insanda olamazlar ama ....eşin köpek gibi yalvarsın sana..bırak yaa konuşma koy tavrını...Çok üzgünüm çoook...

Back
X