Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya bu kelimeler ne kadar kolay ağza alınır olmuş ne kadar normalleşmiş de haberimiz yok..
İnanamıyorum...Pes...kötükedihüso
İnsan en değerlisine ; en kıymetlisine ; helaline ;Rabbinden emanet olana ; böyle laflar nasıl diyebilir yahut nasıl denmesine musade edebilir..NORMAL değil bu asla..
İnanın mantığımın hiçbir köşesi bunu kaldırmıyor...
Siz de bir ana kuzususunuz;siz de insan evladısısınız...
Yani ailelerin bir araya gelip de geline karşı cephe alması olayı beni çizgimden çıkarıyor;çıldırtıyor düşünmesi dahi berbat..
Ne hakla ya ne hakla bunu yapabiliyorlar ki..Ne olursa olsun - şahsınıza söylemiyorum - gelin ahlaken veya davranış itibari ile onlara uymasa zayıf bile olsa bu kelimeleri söylemeye kimsenin hakkı yok..
Ama arkadaşım şunu söyleyeyim; bu raddede eşinizde bitiyor olay..
Ne ben eşime laf söyletirim ne de eşim bana.. Ki zaten o safhaya gelene kadar ;aklımız var özgüvenimiz var kendimizi savunmasını biliriz uslubu ile kimseyi kırmadan üzmeden..
Sizi sahipsiz mi sandılar? ne yani..
Ayıp ya ayıp..
Bunca çirkin diyalogtan hele ki bir bayana asla ama asla yakıştıramadığım küfürlerden sonra -nasıl suratınıza bakacaklar ya da bu devran böyle mi sürecek?..
en çok zoruma giden de o benim annem diyebiliyo bana inat.annesi eşime ne hakaretler etti ne küfürler etti babası 6 ay önce vefat ettiği için maaşını eşim çekiyordu annesine veriyordu maaşımı alıp yiyorsun diye neler dedi ki bizim onun emekli maaşına ihtiyacımız yok çok şükür eşim oldukça iyi kazanıyo.resmen hırsız muamelesi yaptı. geçen pazar günü duydum ki annesiyle tekrar barışılmış hiçbirşey yok gibi annesinin kölesi olmuş kafayı yiycem.senin gururun kendine saygın yok hadi banadamı yok dedim.bana kadın sokağın ortasında or. kah. dedi anlıyormusn.sırf onların istediği olmadığım için,açık olduğum için.onların istediği hayatı yaşamdığım için.
küfürle yaşama demek kolay gel bakalım birde sen gör benim yaşadıklarımı sürekli psikolojik baskı altındayım.napıyım yani o bana hertürlü hakareti ederken ben karşısın susayımmı.
ailesi söz konu olmayınca biz çok iyi anlaşıyoruz hiçbir sorunumuz yok onlar işin içine girince herşey bitiyor
Bu nedir ?akannehireşlere o...pu diyene göz yumma furyası mı? var..
Allah allah..
Bu ne ya böyle, önüne gelen bu lafı kullanır olmuş, hadi kullanan kullanıyor daaaa, bu kocalar nasıl susuyorlar anlamıyorum.
Eşine o... denmesine müsade eden erkeğe ne denir sizin takdirinize kalmış.