Artk hibireye inanmyorum, bktm bu hayattan yaamaktan bktm

aynı mahallede oturduk,aynı okulda okuduk ve aynı gün evlendik.ama kader işte o benim kadar şanslı olamadı.

her insanın kaderi maalesef güzel olmuyor allah insana çirkin şansı güzel kaderler yazsın.

kendi kızlarına da böyle kelimeler söylense kabul ediceklermi acaba
çok terbiyesizce şeyler bunlar ama eşini yaptığı daha kötü nasıl eşine öyle şeyler söylenmesine izin verebilirsin nasıl sen öyle değilsin takma dersin aklım almıyo
eşinle açık açık konuş bence umarım faydası gelir
allah yardımcın olsun

terbiyesizki hemde çirkeflermiş arkadasım kusura bakma ama senin eşindede iş yokmuş bence hiç gidip gelme valla ben olsam aynını yapardım sen o.... k.... isen demekki onlarda öyle o yolun yolcusu kadınların cevreside onlarla doludur bence o kadınlar bile daha serefli en azından kendi günahları kendine bunlar senin canını yakıyolar bak ne kada rsinir olsanda bu senin için fırsat elini ayagını kes eşin gidiyosa gitsin keşke benim kaynanada bana ağır bi şey desede bende o sebeple gitmesem ALLAH yardımcın olsun

Seni de onlarla görüşmeye zorlamadığı sürece kendisi annesini görebilir. Ailesini ne olursa olsun tamamen silmesini bekleyemezsin. Sen gidip gelmezsin görüşmezsin olur biter.

CANIMSIN yaa çok üzüldüm anlatamam bir kadın olarak..bir insan olarakk..içim sızladıı.bir kadına sırf açık diye o.... damgası mı vurulurr heleki bu kadın sizin namusunuzsaaaa.tek kelime 5 para etmez insanlarmışşşşş çocugun varmıı acabaa canımm?allah yardımcı olsn keşke akıl verecek güce sahip olabilseydm dualarım seninlee canım.

hepinize tşk ederim kızlar iyiki sizler varsınız iyiki kk var yoksa ben napardım derdimi sıkıntımı kimle paylaşırdım.zaten bebeğimi onların bana yaptıklarından sonra kaybettim rabbim benim yaşadıklarımı kimseye yaşatmasın. biz transfer olup döndükten 4 gün sonra eşimin babası vefat etti aynı binada otururken cenazeye gelen giden ben yatamadım tabi .ama ailesinden bir allahın kuluda gelini zaten takan yokda oğlumuzun çocuğu oldu bebeğe bişey olmasın demedi.cenazede bile benle uğraşıldı kavga edildi anlıymusun.o kadar çok şey geldiki başıma hamileyken hala onun acısını yaşıyorum hala unutamadım.

ne demeliyim bilmiorum açıkçası dondum kaldım sadece !!! :çok üzgünüm:
Bu nasıl zihniyettir . . . ya ben anlamıorum gelin dediğin oğlunun karısı . . ha oğluna sölemişsn ha gelinine !
Kusura bakma ama senin kocanda beş para etmezmiş. :oklava: Ne diyim bilmiorumm konşsam ağır olucakk:(
En iyisi susim ben . . Allah islah etsn onları :teselli:

Kayınvalidenin terbiye anlayışını tartışmaya gerek yok belli zaten de, karısına bu şekilde söylenen sözler karşısında, umarsız kalan erkeğe de söyleyecek söz bulamıyorum..

Herşey erkekte bitiyor ne derseniz deyin, söyleyen annesi de olsa, hayatını paylaştığı karısına söylenen bu sözler karşısında annesini susturamayan erkeğin suratına tüpüreyim ben..

Yazıklar olsun..

Valla biran kendimi senin yerine koydum da, hakikaten akıl oynatmalık bir durum..

Yutulacak cinsten de değil laflar, hani pasaklı der, beceriksiz der, amaaan derse desin diye es geçilir de, bu laflar karşısında, o kadının gırtlağını sıkmak gelir insanın içinden, sonra da o koca müsvettesininkini..

hepinize tşk ederim kızlar iyiki sizler varsınız iyiki kk var yoksa ben napardım derdimi sıkıntımı kimle paylaşırdım.zaten bebeğimi onların bana yaptıklarından sonra kaybettim rabbim benim yaşadıklarımı kimseye yaşatmasın. biz transfer olup döndükten 4 gün sonra eşimin babası vefat etti aynı binada otururken cenazeye gelen giden ben yatamadım tabi .ama ailesinden bir allahın kuluda gelini zaten takan yokda oğlumuzun çocuğu oldu bebeğe bişey olmasın demedi.cenazede bile benle uğraşıldı kavga edildi anlıymusun.o kadar çok şey geldiki başıma hamileyken hala onun acısını yaşıyorum hala unutamadım.

ahhh anlıyorum ben canım hemde çok iyiii bende eşimin yüzünden bebegimi kaybettim çünküüü....ateş düştügü yeri yakarr...ama güçlü olmalısın yaşadıklarını kendin ölçüp tartmalısınn.kendini bunalıma sokmak yerine dimdik ayakta olmaya çalışş.

o kaynanlr yokmu ne sinsi biliyormusnuz benimkide çok masum ve sessizdir ama ne yapar ne eder işi saman altından yürütür hele birde kılkuyruğu kızı var dedikoduyu ver geri dur onlara

o kaynanlr yokmu ne sinsi biliyormusnuz benimkide çok masum ve sessizdir ama ne yapar ne eder işi saman altından yürütür hele birde kılkuyruğu kızı var dedikoduyu ver geri dur onlara

Alemsiniz siz gelinler ya... kılkuyruk ha görümce:roflol::roflol:

simayy cım senin namusuna dil uzatılmış ve eşin bu duruma kayıtsız kalıyor.tavrını koy arkadışım annesiyle istediği kadar görüşmesini sana onların lafını yapmamasını görüşmek istemediğini söyle..bana böyle laflar söylenmediği halde kapısını açmıyorum alt katta olan kaynanamın böyle şeyler söylese emin ol canına okumuştum kimsenin namusa laf söylemeye hakkı yok .

simaycım valla karar senin ama bırak bu kadar büyük hakareti en ufak bir lafları sözleri olduğunda bile senin destekçin olmalı eşin
otur güzelce konuş eğer senin arkanda durmayacaksa evli kalmanızın anlamı nedir otur düşün ya o insanlarla ikiniz de ilişkinizi keseceksiniz ya da özür dileyecekler senden başka yolu yok bunun

kendi adıma ben olsam bana yani senin namusuna hakaret eden annene gidiyorsun madem bir daha gelme derdim ama tabi herkesin hayatı kendine

Back
X