Artk Yetti...

• Konu Sahibi Konu Sahibi ysm.
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bence eşin askere gidince kendi annenlerde kal .Niçin orada kalasın ki ? Ayrıca eşin dönünce kiraya çıkın .En büyük hatayı baştan bu durumu kabullenerek yapmışsın .Kayınpeder, görümce , iki kayın çok zor .Görümce evlenince ne olacak .Üç erkeğin bakımı sana kalacak .Sanırım bu durumu düşünerek gelini içeri istemişler .Eşinle kırmadan konuş derim .Aynı evde olmaz , herkesin evi yurdu ayrı .Ben yaşım 40 ları aşmasına rağmen asla gelinim veya damatla birlikte oturmam .E v üstüne ev olmaz .Hem genç bir gelin o kadar erkeğin içinde rahat hareket edemez.Eşinin bu durumu düşünmesi gerekir .Sevgiler...

canım ayrı eve kiraya çıksan eşin asker sende çalışmıyorsun nasıl geçindireceksin o evi.senin yaşın küçük bırakırlarmı seni kocan olmadan ayrı eve.sen küçüksün görümcen küçük normal bu anlaşamzlıklar
bi yaşta olsa sen büyüksün anneside yokmuş alttan al canım idare et .ikiniz bir olun çevirin evinizi bak 2 erkek kardeş bide babası varmış bir olun bakın evinize.bırak saklasın neyi saklıyorsa sen iyi olursan inatlaşmazsan oda saklamaz anlaşır gidesiniz.

Bence eşin askere gidince kendi annenlerde kal .Niçin orada kalasın ki ? Ayrıca eşin dönünce kiraya çıkın .En büyük hatayı baştan bu durumu kabullenerek yapmışsın .Kayınpeder, görümce , iki kayın çok zor .Görümce evlenince ne olacak .Üç erkeğin bakımı sana kalacak .Sanırım bu durumu düşünerek gelini içeri istemişler .Eşinle kırmadan konuş derim .Aynı evde olmaz , herkesin evi yurdu ayrı .Ben yaşım 40 ları aşmasına rağmen asla gelinim veya damatla birlikte oturmam .E v üstüne ev olmaz .Hem genç bir gelin o kadar erkeğin içinde rahat hareket edemez.Eşinin bu durumu düşünmesi gerekir .Sevgiler...

ben görümcen 19 eşinde yeni askere gideceğine göre erkek kardeşlerini çocuk yaşta olarak düşündüm yaşları kaç .rosenoirenin dediği doğru yaşları gençse olmaz aynı evde çok haklısınız.

artık su aynı evde yasama ve asker bekleme yolunu kimse yasamasın yaa .. önceden bi düsünün tasının .. neyse olan olmus artık .. biraz sabretmen gerekiyor canım sanırım .. görümceninde altında kalma sakın aynı evde yasıyosunuz diyee.. calısma imkanın olsaydı keske .. daha iyi olurdu hersey .. biraz sabret canım hersey düzelir ins .. iyi olanı Allahım görüyo merak etme :)

ayrı eve çıksanız eşin askere gidince yalnız çok zorlanırsın canım.hem bırakmazlar sanmam.eşin dönene kadar dişini sıksan daha iyi bence.

Bence kabahatin en büyüğü sende :1no2:
Eşin daha askere gitmemiş
Ailesiyle yaşıyorsun
Başından düşünmeliydin :delphin:
Çekeceksin artık :umursamaz:
Önceden hiç mi düşünmedin eşim askere gidince ailesiyle nasıl yaşıcam diye :olmaz:

acı gerçek bu malesef..

üzülerek söylüyorum ama önceden bunları düşünmeliydiniz..

bence bu olaylar askerden önce evlenmek isteyenlere örnek olsun..
az daha sabredin en güzel yıllarınızı beraber geçirin..
konu sahibi arkadaşada sabır dilemekten başka bişi gelmez elimizden..

Eşin madem o kadar anlayış gösteriyor sana,ayrı eve çıkalım diye,bir de kızkardeşiyle konuşsun,o abisi nasıl olsa,aranızda tek sorun o,eşin araya girsin ve bir denge yaratsın kardeşiyle aranda.Bence de eşin askere gidince tek başına çok zorlanırsın,ben aynı durmda olsaydım kayınbabam ve kayınlarımla aynı evde olmaktan çekinirdim,rahat hareket edemezdim,görümcenle arkadaş olmayı denesen,onun da yaşı çok küçükmüş.

Eşin sana destek, kayınpederini seviyorsun, eşinin erkek kardeşleriylede aran iyi, eeeee evde 5 kişi bir kızla başedemediniz mi? Korktum valla bu kızdan.
Yaptıkları gerçekten çok ayıp, yaşı büyük ama beyni küçük kalmış. Hele çamaşır suyunu saklaması tamamen komedi.
Kanımca tek bayan oydu, siz gelince kıskandı. Toplanın ve konuşun yok baktın olmuyor cidden bu kızı kk olarak el birliği ile evlendirelim sende kurtulmuş ol.
Allah sabır versin sana güzelim. Ama sakın sinirlendiğini belli etme, eminimki bundan mutluluk duyacaktır.

en büyük suç sende onu bunu bilmem koca askere gitmeden evlenmek yokyasakkelime gerçi şimdi seninki olmuş bitmiş.askere gidince rahat bırakmaz bu görümce sen en iyisi askere gidince eşin kendi ailende kal askerden gelince dönersin evine ama ayrı evekaydirigubbakcemile4bari çocuk yapma

evini biran önce ayır canımm...eşin askerdeykende idare edersin bi şekilde..tek ailesiyle oturmada çok ezerler valla seni....artık olmuşa ölmüşe çare yok....
hani keşke asker egitseymiş dicem ama olmuş artık..önüne bak
senn

eşiniz askere gidince 3 yabancı adamlamı kalacaksın :uhm:

ayrı eve çıkman şart tabi ama eşin askere gidince ne yiyip ne içmeyi düşünüyosun kirayı nasıl ödüyeceksin askere gidince onlarla oturacaksan niye ayrı eve çıkıyosun ..bana 1 yıldaha dişini sıkıcakmışsın gibi geliyo..

eşin askere gitmemişse hala sizler çok yanlış yapmışsınız askere gitmeden evlilik mi olur hemde ailesiyle oturacaksan neyse olan olmuş artık evlenmişsin..eşinin maddi durumu ayrı evge çıkıcak kadar iyiyse bir an önce çık ama degilse çekmen lazıjm onları sonuçta eşin askerdeyken nasıl geçincek o ev bide çocugun var...

Bir an öce eşini ikna edip ayrı bir eve çık.
En başından kabul etmeniz hata.
Böyle bir yaşam düşünülemez bence. Birde askerlik durum var diyorsun,
Allah yardımcın olsun, başka ne denebilir.

Bir erkek evlenmeye karar veriyorsa bir evin sorumlulukları neyi gerektiriyorsa onu yapmalıdır bana göre hatta resmı nikah yapılırken bu kriterler önemli olmalıdır sonra nasıl olsa babam var anam var deyip sırltlarını dayayıp ohh ekmek elden su gölden yaşıyorlar olan malesef kadınlara oluyor çünkü sinir harbini yaşayan kadın oluyor zaten o adam bu evin bir ferdi gelin dışardan gelen bir yabancı Valla allah size kolaylık versin daha gençsiniz eşiniz askere gitmemiş bir çocuk var eşiniz askere gidecek kayınpederin eline bakacaksınız erkek kardeşler var üstüne birde görümce zor işiniz sabır versin

Valla hemen ayrı eve çık eşin askerede gitmemiş, görümce tehlikeli bir karekter Allah muhafaza eşin askere gitse evde erkek kardeşler var ne yapacağı belli olmaz... Ailenle kal o askerdeyken eşinede söyle ayrı ev tutun pasif davranmasın,

Back
X