Kayınvalidem oğlunu kıskanıyo ve ben haklımıyım haksızmıyım bilmiyorum..

Hemşiremisin valla kızımı bu kadarda köle olsun diye okutmazdım eşin seni kandırıyor kiralar pahalı diye heryerde fiyatlar öyle sen nasıl evlenmeden önce kayınvalideyle yaşamayı kabul edersin bende sandım çok kötü biryerde çalışıyor urfa ne kadar gğzel bir şehir
Hatta eşim şuan urfada değil suriyede gitme ihtimalim komple ortadan kalktı eşim bide aniden çıkan görevler yüzünden falan istemiyordu hani ben seni. Alır götürürüm oraya tutar 1 hafta sonra görev çıkar artık 1 sene yokum o yüzden yabancı yerlerde bide bunlarla uğraşmayalm falan diyrdu

Önce beni yargılamadan yazdıklarımı okursanız beni çok mutlu edersiniz çünkü ben gerçekten artık sinirden stresten hastalanmaya başladım ve haksızsam haksız haklıysam haklısın diyin kimseyede anlatamıyorum derdimi. Neyse uzatmadan konuya geçeyim. Kayınvalidem oğluna çok düşkün oğlu da ona öyle. Tabiki bu konuda sorunum yok annedir kıskanır sever. Biz 5 senelik ilişkimizin sonunda evlendik şu anda 5 aylık evliyiz ve eşim suriye sınırında asker yani mesleği öyle. Ve bende 1 yıl sonra başka yere geçecek diye tayin alacak diye tamam dedim ailesiyle yaşıyorum. Kısacası eşimle ayrı yaşıyoruz. Düğünümüzden 10 gün sonra görev yerine gitti ve 5 ay sonra daha yeni geldi yeni gördüm. Kayınvalide erken yatıyoruz diye tavır yapıyo erken dediğimde gece 12. Ben çalışıyorum sabah işe gidiyorum daha kaçta yatayım ama derdi oğlunun da benimle birlikte aynı saatte yatması. Her neyse bunun gibi bir sürü kıskançlıkları var hadi saygı duyuyorum. Neyse biz biyere gezmeye gittik geldik birer hediye aldık evdekilere kayınvalide oğluna teşekkür ederken dudağından öptü hemde benim karşımda işte içimden başladım saymaya ama yıkıldım evli barklı oğlun ve karısı yanınızda ve oğlun 26 yaşında nasıl dudağından öpebilirsin ya. Mesela eşim yokken bi konudan dolayı tartışmışız tatlıya bağlayıp kapanmış konu ve beni eşime söylemiyim diye tembihliyo. 1 ay sonra eşim izine geliyo sanki hiç konuşmamış ve tembihliyen kendisi değilmiş gibi aynı konuları oğlunun yanında açtı ve yeniden tartıştık kayınpeder kaynanaya kızdı beni haklı buldu. Benim akrabalarım çevremdeki insanlar ona göre hep kötü ve zaten eşimede el öpmesinden gelince dediki ikinizede söylüyorum oğlum senin ailenin evine gitmeyecek bundan sonra yoksa hakkımı helal etmiyorum dedi ve ben bıktım artk ailem niye böyle oldu damat neden arayıp sormuyo diyo bişey de diyemiyorum. Kafayı yemek üzereyim eşim yanımda yok zaten. Ya normalde sen benim kızımsın biz anne kızız diyo kayınvalide ve oğlu hergelişinde böyle yapıyo ama. Durup dururken triplere giriyo surat ediyo işten eve gidesim gelmiyo geriliyorum çünkü hergece ağlıyorum. Normal de iyi hoş ama bu anlık şeyleri beni. Deli ediyor. Mesela istanbula gitti 10 günlüğüne 10 gün boyunca hergün aramam lazımmış neden aramamışım ben zaten onu hiç sevmemişim falan bana böyle yapıyo illa hergün aramam mı gerekiyordu. Ben şu zamanda kimsenin yapmadığını yapıp aynı evde oturmayı kabul ettim. Eşime diyorum ki arkadaşların eşlerini götürüyo hiç olmazsa ay da 3 4 kere görürüm seni beni çalıştığın ile götür merkeze geldikçe görüşürüz yoruldum diyorum o da olmaz diyo sabret diyo. Ama ülkenin bu savaş durumu böyle oldukça oralardam gelemicek. Bu arada bizden de torun bekliyolae bunca sıkıntı içinde ve daha 5 aylık evliyiz ve ayrı evim köyüm yok. Nolur bana yardmcı olun ihtiyacım var buna.
Merhaba esiniz suriye sinirindaydi sag salim dondu insallah

Otururken

Evet

Kaynanam bana tokat attı bende herzaman ki gibi oturup ağlayıp kendimi harap ettim desem de bukadar şaşıracak mıydınız? Hetkesin bir kırılma noktası vardır hanımefendi. Dayanma gücünü sabrını sömürdüğün birinden ilah muammelesi göremesin. Abes gelecek ama o gün hayatımın dönüm noktası oldu. Çünkü hergün intihar fikriyle yatıp kalkıyordum. Çünkü o cadının işkenceleri anneme hakaretleri ve sürekli çocuklarımla kocamla tehdit etmesi canıma yetmişti. Şimdi senin suçun yok mu dediğini duyar gibiyim. Var kendisinin istediği değil de oğlunun sevdiği benle evlendik. Pişmanmıyım? Aslaaa. Keske hayatımı daha önce onun lanet ellerinden söke söke de olsa alsaydım. En güzel yıllarımı mahvetti
Valla çok etkilendim yazdıklarından, bende 1 senelik evliyim, kv kişisiyle görüşmüyorum, bana 1 sene boyunca psikolojik şiddet uyguladı, aşağıladı etti 2 kez hakaret etti siğneye çektim eşimin hatrına en son insan değilsin dedi bende ipler koptu görüşmüyorum, bir allahın kuluda görüştüremez eşime boşanırım dedim, neyse ki eşim benim yanımda, 1 sene de kendimi o psikopattan kurtardığım için şanslı hissettim seni okuyunca

Back
X