Merhabalar. 2 aylik bir erkek bebegim var. Kk forumlarda okuduklarimin hepsini süt arttirmak icin yaptim. Bunlar; humana caylar, bol su, bulgur,malt icecekler... 30 cc uzerine cikaramadim sütümü. Ayrica sag gogsümden sadece 10 cc geliyor. Onuda pompa ile daha sık calistiriyorum. Hala sabirla bekliyorum. Bana tavsiye edebileceginiz baska neler var.
Sevgiler
Senin yine 30cc çıkıyomuş.Benim dibinde çıkıyo.5 cc anca çıkıyor. Ama bebeği doyuyor.Zten onun iştahının azlığı yüzünden bu hallerdeyiz.Sütümü sağmama rağmen çoğalmıyor.Humana rezewne ısırgan hepsini deniyorum olmuyor. Bir tek şey bende fayda etti. Oda fırında tavuk. Tüm tavuğun yarısını yediğimde 80-100 cc çıkıyor. 2kere yaptım ikisindede sonuç süper.Ama her gün tavuk mu yiyeceğim? bunadfa şükür
Merhabalar. 2 aylik bir erkek bebegim var. Kk forumlarda okuduklarimin hepsini süt arttirmak icin yaptim. Bunlar; humana caylar, bol su, bulgur,malt icecekler... 30 cc uzerine cikaramadim sütümü. Ayrica sag gogsümden sadece 10 cc geliyor. Onuda pompa ile daha sık calistiriyorum. Hala sabirla bekliyorum. Bana tavsiye edebileceginiz baska neler var.
Sevgiler
kkforumda maden suyun da sut arttırdıgını duymustum , gunde 2 sıse ıcmen gerekıyor ...ben hem maden suyu ıcıyorum hem de humana still tee....maden suyunu denemende fayda var .cayı ıcmeye baslamadan 4 gun once maden suyu ıcıyordum ve faydasını gordum ...sımdı ıse her ıkısınıde ıcıyorum....ayrı ayrı ıcmeye cesaret edemıyorum....ınsallah faydasını gorursun . faydasını gorursen banada yazarmısın ?
canım benim sütüm azaldığında kara çörek otunu balla karıştırıp yiyorum ise yariyor.bir de bana çok çay iç derlerdi ben çayı sevmediğim için onun yerine su içmeyi tercih ederdim ama son denememde anladım ki çay daha çok süt yapiyor ama açık çay.
Psikolojik yanını unutmamak lazım. Mutlaka kendine ve eşine vakit ayır. keyif aldığın insanlarla görüş. Hergün mutlaka dışarı çık bi temiz hava al.. Sen iyi ol ki sütün de iyi olsun :)
Sevgiler
Benim de sütüm yetmiyor bebeğime mama veriyorum doğduğundan beri ve her mama verisimde kendimi çok suçlu hissediyorum. Allahım sütü bol olanlardan benim neyim eksik diyorum ne duyduysam yaptım ama olacağından fazla olmuyor. İlk zamanlarda çok ağladım bu yüzden. Her annenin sütü bebeğine yeter diyenleri anlamıyorum. Benim yetmiyor. Bi ara mama vermedim kuzum üç günde nerdeyse yarım kilo kaybetmiş.Çok merak ediyorum neden süt az veya çok olur.