Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu nasıl bir cümle yarabbim anlayın beni kızlar![]()
Böyle objektif güzel bir yoruma ilave edebileceğim tek şey Artvin'liler şöyle, Bursa'lılar böyle derken yurdun dört bir yanından siteye üye olmuş insanları bilmeden incittiğinizi hatırlayın ve genellemeler yapmayın hanımlar.İyi insan olmanın ırkı, dili, dini, mezhebi yoktur.
Her memleketin iyisi de var, kötüsü de.
Ne zaman bu ayrımcılıktan vazgeçilirse
Dünya o zaman yaşanabilecek hale gelecek.
niye oglan denmiyor pardon sacmalama sinirlariErkek diyin mesela oğlan ne demek tövbe tövbe
niye oglan denmiyor pardon sacmalama sinirlari![]()
Annem annesini sever okul arkadaşıymışlar dobra kadındır der fakat babası için benim ailem pek hoş düşünmüyor. Babası işe gitmeyen bir işe girdi mi çok çalışmayıp ayrılan içki içip küfreden biriymiş. Annesi kac kere boşanmayı düşünmüş tüm evin yükü annenin omuzlarındaymış. Son üç beş yıldır düzenli işe gider olmuş durumları düzelmiş. Belki de korkuları babasına çekmesidir bilmiyorum.
vala bence mevzu artvinlilik değil mevzu "o oğlan"ın ailesinin ya da babasının diyelim hadi pek işe yaramaz oluşu ile alakalı. şunu konuyu açarken adam gibi yazsaydın daha hayırlı olurdu..
neyse armut gidip elmanın altına düşmüyor. o babanın evladının (hani gereksiz önyargı dencek belki ama tecrübe de hayatta yenilen kazıkların toplamıdır diye bir laf vardır hah işte o tecrübelerden bende var) çok da hayırlı çıkacağını da sanmıyorum.
Böyle objektif güzel bir yoruma ilave edebileceğim tek şey Artvin'liler şöyle, Bursa'lılar böyle derken yurdun dört bir yanından siteye üye olmuş insanları bilmeden incittiğinizi hatırlayın ve genellemeler yapmayın hanımlar.
Benim eşim de Van'lı ve tüm ev işlerini benimle yapar, ben çok yoruluyorum diye bazen ben otururum o yerleri viledalar, süpürür. Buradan kamu spotu geçeyim o zaman; Van lı bir eş adayı bulursanız ekstra kaçırmayınBen de çok çektim bu memleket ayrımından, eşim Van'lı. Sabah kahvaltımı hazırladı, akşam salatamı yaptı, az önce de yarın giyeceğim elbiseyi ütülemiş, kendi ütüsünü yaparken. Ailem de bu seni her gün döver, ezer, dört çocuk doğurursun diyordu. Nefret ediyorum bu ayrımcılıklardan![]()
Benim için oldukça değerli, değersiz olduğunu da nerden çıkardınız? Babama nasıl söylerim nasıl kabul ettiririm var olan ön yargısıyla bunu sordum.Bu damat adayı sizi bırakıp giderse mesela, o zaman değerli olur. Bu hep böyle oluyor.
Benim annemde nerden olursa olsun karadenizli damat olmasin istemem diyordu. Beni Trabzonluya verdi ve suan ailem eşimi çok sever. O gelecek diye ev kirklanir en sevdigi yemekler yapilir ayni sekilde esimde onlara deger verir.Büyük konuştuğunu söyleyip gülüşürler. Nasibinde varsa dili bağlanıyor insanların benim annem babam hiç zorluk çıkartmadı. Allaha şükür her yerin iyisi kötüsü var. Hakkımızda hayırlı olan olsun.Merhabalar. Direk konuya giriyorum. Bir sevgilim var ciddi düşünüyoruz. Doğma büyüme bizim şehrimizden fakat sülalesi artvinli. E ne var bunda diyebilirsiniz. Sorun şu ki babam artvinlileri hiç sevmez. Linç yemeyeceksem söylüyorum yüzde doksan dokuz artvinliden adam çıkmaz hepsi üç kağıtçı kavgacı vb düşüncelere sahip. Durum böyle olunca ben bu artvinli damat adayını ona nasıl kabul ettirebilirim sizden yardım istiyorum. Şöyle de birşey var annemle ya kızımız şu oğlan gibi biriyle evlenirse ne yaparız diye konuştukları "o oğlan" işte bu damat adayı![]()