tamam o zaman inşallah şu 6 kilolardan bir an önce kurtuluruz. pko ben pek bilmiyorum kilo vermene engel mi?
ay inşallah.. yumurtlamamda problem var pko o oluor kilo vermeme engel değil ben çabuk kilo veririmde boğazımı tutamıyorum şu sıralar 1 ayda 6 kilo aldım:26: pko yüzünden yediklerime azcık dikkat etmim anında kilo yapıo sadece
canım ben diyet yapan biri değilim ama sana bir tecrübemi paylaşayım...ben yeşil çayı çok severim ...normal markette satılan yeşil çay var ya...ben o çaydan günde 3 fincan içtim ki bıraksalar daha çok içerdim ...ve 1 ay sonunda birden 7 kilo verdiğimi farkettim çünkü çok zayıflamıştım birden..yemek düzenim,iştahım herşey normaldi..doktora bile gittim ...herşey normal çıktı
yeşil çayın yediklerimizin yağ olarak vücuda alınmasını %45 engellediği kesinleşmiş diye bir haber okudum ve benim jeton düştü !Birdaha içmedim ama çok seviyorum...
şimdi eşim içiyor oda çok rahat fazla kilosunu verdi ...bence dene zaten çok faydası var inşallah işine yarar
hadı ya bende boyle bır bılgı arıyordum zaten.ama ben 1 aydır ıcıyorum,sadece 1 kılo.duzenlımı ıctın sen?
evet düzenli olarak hergün 3 fincan içtim ..herkesin bünyesiyle alakalı gerçi ama ben 7 kilo verdim ve eridim resmen ...günde 3 fincandan fazla içilmemeli diye duymuştum yoksa içerdim yani seviyorum...ama artık ağzıma süremiyorum yeşil çayı malesef
hadı ya bende boyle bır bılgı arıyordum zaten.ama ben 1 aydır ıcıyorum,sadece 1 kılo.duzenlımı ıctın sen?
evet düzenli olarak hergün 3 fincan içtim ..herkesin bünyesiyle alakalı gerçi ama ben 7 kilo verdim ve eridim resmen ...günde 3 fincandan fazla içilmemeli diye duymuştum yoksa içerdim yani seviyorum...ama artık ağzıma süremiyorum yeşil çayı malesef
niya ki?zayiflatiyor diyemi?
Peki yeşilçayın hangisini kullanıyosun?
Liptonmu doğamı? Hangisi?
Yada demleme mi daha iyidir?
Peki yeşilçayın hangisini kullanıyosun?
Liptonmu doğamı? Hangisi?
Yada demleme mi daha iyidir?
Ender Saracoglu dogadan form'un zayiflama konusunda cok etkili oldugunu soyluyor..
ama Lipton da iyidir bence..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?