Arzuayten'in Diyet Günlüğü

tam yazın başındayız o 6 kiloyuda verip yazın rahat rahat giyinmek var işin ucunda. ne giysem nasıl saklasam kiloları diye düşünmeden... beni en çok motive eden şeylerden biri bu. canım abur cubur istediğinde olmayan kıyafetlerimi deniyorum ayna karşısında ve hemen vazgeçiyorum yemekten. sende dene bence.

canim hiiiiiiiiic unutma,bir ay,bazi insanlarda da birkac hafta cok hizli kilo verme oluyor,ama sonraki bir ay bu tamamen duruyor.yani bir bucuk ay sonra kilo vermen yine eski hizina donuyor,sebebini tam olarak anlatamam,ama ben diyete baslayanda yani martda esim bana bak boyle olucak bu senin motivasyonunu bozmasin demisdi,hakikaten de hakli cidi.kilo vermesek de bazen,almamaya dikkat edelim yeter ki,diyetisyenine gitdiginde bunu ona sorarmisin,

yeşil çay konusunda birşey daha söyleyim. benim doktorum sade yeşil çay içmelisin dedi. öyle ballı trarçınlı falan değil. üzerinde mutlaka sade yazacak demişti. ve en az günde 4-5 bardak..

canım ben emziriyorum 1 yaşında oğlum var acaba yeşil çayın tabii fazlası zararlı olur mu fikrin var mı ?

canım ben emziriyorum 1 yaşında oğlum var acaba yeşil çayın tabii fazlası zararlı olur mu fikrin var mı ?

onu sormuştum doktora bişey olmaz demişti ama bazen sütün tadını etkiliyormuş sanırım yeşil çay içen bir arkadaş öyle söylemişti. bende bunu doktora sorduğumda bişey olmaz ama bebeğin tepkisine bakmak lazım yani sütün tadını etkiliyorsa içmesin demişti.

teşekkür ederim

allahimm bende bir sislik varr regl oldum diyee bom diye patlicam ya...
nasil acikiyorummm offf su bir kac gun gecse rahatlicam...
ama gunduz cok iyiydim hafif light seyler yedim fakat bu aksam fazla kacirdim yemegi ama,
(ekmek hic yememedim )

su 6 kilo ya gidecek ya gidecek:))

Son düzenleme:
@arzuayten günlügüm diye yazmisin ama pek günlüge burdan devam etmemisin.

2 ayda on kilomu verdin bu dietle ?

iyimis cünkü aksamlari baya gec yiyorsun yani 20 gec bir zaman buna ragmen veriyorsan harika, ögünler biraz az gibi yetiyormu ?

evet burayı açmıştım ama sonra başka bir arkadaşın açtığı topikten devam ettik. orada kalabalık olunca daha eğlenceli oldu. oradan yazıyorum. akşam yemeğim 18:30. sonra 21:00 de son ara öğünüm var. geç bir saat ama 3 aydır yapıyorum yaklaşık ve 11 kilo verdim. hiç bozmasaydım 15 olurdu ama aralarda yedim malesef kendimi tutamayıp. öğünlerim az değil hatta fazla bile geliyor bir süre sonra.

eveeeeet aylar önce açtığım bu konuyu devam ettirmeye karar verdim. başka topiklerede katıldım ama oralarada benimle aynı kiloda olan yok 1-2 kilo vermesi gereken arkadaşlar var o yüzden tek başıma buraya yazmaya karar verdim.
hayatımdaki düzensizlikler nedeniyle son derece kötü beslendim ve çook kilo aldım geçen yıl verdiğim tüm kiloları geri aldım.
yarın sabahtan itibaren eski diyet listeme devam edicem. ama en kısa zamanda bir baskül edinmeliyim çünkü ben her sabah tartılmadan rahat edemem.
inşallah yarın sabah çok azimli bir şekilde uyanop iyi bir kahvaltıyla başlıcam.
istediğiniz torumu yapabilirsiniz yada katılmak isteyen olursa memnuniyetle...
yarın sabah işyerinde tartılıp sonra hedefimide yazacağım buraya...
hadi bakalım kolay gelsin

kaç kilosun canım? kaç kilo vermek istiyorsun.. benimde 10-15 kg vermem lazım sana eşlik edebilirim ama azmini bozmayacaksan eğer :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…