• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arzum

hanımlar gerçektende elektirikli ev aletleri şans işi galibaa.s
benim su ısıtıcım hiç bilinmeyen bir marka scarlett 1 senedir kullanıyorum ve hiç sorun yaşamadım.tost makinemde lider yaklaşık 3 senedir kullanıyorum ve o da tık demedi.bunları çok da uygun fiyatlara almıştım
evimde arzum markasından birtek şarjlı el süpürgesi var bunuda pahalısından aldım sözde iyi olsun diye 1 sene bile kullanamadım şimdi çalışmıyor sorun adaptörde dediler ama baktırmadım.umarım öyledir o parçayı değiştirirsem belki biraz daha kullanabilirim.birde çok ses çıkarıyodu.diğer süpürgelerde o kadar ses yok pahalısını aldım maalesef istediğim gibide çıkmadı:1no2:

bende tost makinası var 2 yıldır maşallhhh:nazar:bi sorun yaşamadık

tost makimen dahil bir çok mutfak gerecim arzum. 2 senedir kullanıyorum :nazar: belirtmek istedim ben tost manyağıyım. haftada 3-5 sefer yapar yerim sabahları. ben katı meyve sıkacağımı tefalden aldım. 6 ay oldu başlığı bozuldu. neyse bunla ilgili başlık açmalıyım. diyeceğim o ki keşke onu da arzumdan alsaydım. ben kesinlikle tavsiye ederim arzumu.

Back
X