arzum77 Meme Estetiği Ameliyatı

ohh ohh ne güzel, bu yaz antalya' dayız kızlar, memeleri de yaptık :)))

Ayy..Cidden ayarlasakta hep beraber antalyada biryerde tatil yapsak ne güzel olurdu hee.. Tamam yaz geliyor plan yaparız mutlaka..

Ayy..Cidden ayarlasakta hep beraber antalyada biryerde tatil yapsak ne güzel olurdu hee.. Tamam yaz geliyor plan yaparız mutlaka..

hep beraber turmu düzenlesek acebee:) kadınlar kulübü adına bi gezi..eskiden burdan konuşup dışarda buluşuyoduk estetikliler geziyodukk onun gibi süper olurdu arzum:)

hep beraber turmu düzenlesek acebee:) kadınlar kulübü adına bi gezi..eskiden burdan konuşup dışarda buluşuyoduk estetikliler geziyodukk onun gibi süper olurdu arzum:)

birisi tur mu dedi anammm gazetelere manşet oluruz vallahi

Türkiyenin en yeni silikonlu kk fıstıkları tatilde flaş flaş flaşşşşşşşş

ahahahahah gazete felan basın kamera olmaz aslaaa yüzyılın estetik turu diyeee abowwwww ahahahaha erezillikk DDD

Neden olmasın Olur tabi yaparız...

Yahu türkiye güzelleri hep beraber tatil yapmıyorlarmı,hani havuzda çekimler felan...Bizde aynı o hesap salınır dururuz yahu..
bi dolu pamela anderson sahillerde koşarken görüldü

ahahahahah gazete felan basın kamera olmaz aslaaa yüzyılın estetik turu diyeee abowwwww ahahahaha erezillikk DDD
Yahu bizim estetikli oldugumuz belli degilki.Yüzyılın en sıcak sahili diye manşet oluruz ama..
ahahahaha ayy cok komedii gözümde canladıı ahahahah koptum kızlar

Çok sıcak çookkkk.....

Arzum ve kızlar iyi fikir lütfen böyle bişey yapalım tur yani süper olur gerçektende.3gün bile olsa süper süper olur yaa.hadi bakalım yaza daha var düşünelim bunu kızlar.arzumcum bekliyorummm

canım mail adresini yazarmısın?ben geçen gün göğüs büyütme ameliyatına girdim ,korktum biraz 3saat sürmesinden falan seninle konusuum biraz

Arzum ve kızlar iyi fikir lütfen böyle bişey yapalım tur yani süper olur gerçektende.3gün bile olsa süper süper olur yaa.hadi bakalım yaza daha var düşünelim bunu kızlar.arzumcum bekliyorummm

İnşallah canım,nasip kısmet.. Bu yaz Allah nasip ederse Antalyada biryerde tatil düşünüyoruz zaten.Ayarlayalımda konuşuruz zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…