Selam günlüğüm.bugün diyetimin ilk günü sabah kalktığım gibi bir büyük su bardağınla ılık bir kaç damlalı limonlu suyumu içtim.ve kavaltımda bir dilim esmer ekmek iki zeytin bir parça peynir salatalık ve bir domates bir tanede haşlanmış yumurta şekersiz cayımla kavaltımı yaptım.çok şükür doydum.
tamam canım öğle menünde salata bir kase yayla corbası ceyrek esmer ekmek yedim.inş bu sefer tüm fazla kilolarımı verecem yarım saatlik yürüyüşe cıkıyorum evimin insaatına yürüyerek gidip gelecem"
Merhabalar ben sakaryadan arzuyıllardır hep kiloluyum asla kendimi fit göremedim. :44: evli ve 3 çocuk annesiyim boyum 1.60 kilom 84 gün geçtikce dahada kilo alıyorum bu gidişe bir dur demek lazımdı arkadaşıma burdan çok teşekkür ederim.sizlerle beni buluşturdu. inş bundan sonra sizlerle birlikde bir birimizi motife ederek istediğimiz kiloya ulaşırız.
Selam günlüğüm.bugün diyetimin ilk günü sabah kalktığım gibi bir büyük su bardağınla ılık bir kaç damlalı limonlu suyumu içtim.ve kavaltımda bir dilim esmer ekmek iki zeytin bir parça peynir salatalık ve bir domates bir tanede haşlanmış yumurta şekersiz cayımla kavaltımı yaptım.çok şükür doydum.
.[/QUOT
Arzum hoşgeldin arkadaşım ...hadi bakalım inşallah beraber kurtulcaz bu kilolardan ...kolay gelsin arkadaşım...
.
bugün ara öğünde arkadaşıma oturmaya gittim orda bitter çikolatalı bisküvi pastası (ama küçük bir dilim) yedim.
ALLAH BELANI VERMESİN ARZU..Edepsiz ARZU, İRADESİZ ARZU CANIMSIN SEN YAAA, BUNU KONUŞTUK..Bir daha taviz vermek yok, en azından 1 hafta boyunca
.
tamam söz arkadasım bugün ilk günüm olunca zafiyet geciriyom sandım vallaama alışacak midem inş
bugün iki litrede suyumu içtim.yarım portakal bir dilimde elma yedim
[selam günlüğüm bugün geberiyorum yorgunlukdan egerki bugün bu kadar calışmama rahmen yediklerimi eritmediysem yuh sana arzu diyecem.bugün yediklerim sabah yarım dilim esmer ekmek iki zeytin bir bardak sekersiz cay.öğlende bir simit bir bardak ayran. ara ögün bir elma calışıp eve saat 8 de geldiğimdede bir kase corba birde ağrı kesici içtim yatacak yer aradım ama ağrıdanda yatamıyomki
selam günlüğüm bugün sabah kavaltımda bir dilim kepekli ekmek 3 zeytın birazcıkda peynır yedım ve işe gittim işte çok yogun calışdık öglende yayla corbası içtim ama ekmeksiz ara ögündede bir elme yedim aksam eve geldıgımdede ispanak yemeğimle yarım dilim kepekli ekmek yedim.çok yorulmuşum bugünde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?