Arzunun diyet günlüğü.

Arzu_54

Zayıflıyorum, Kararlıyım!
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2013
312
0
26
Sakarya

Merhabalar ben sakaryadan arzu :42: yıllardır hep kiloluyum asla kendimi fit göremedim. :44: evli ve 3 çocuk annesiyim boyum 1.60 kilom 84 gün :43: geçtikce dahada kilo alıyorum bu gidişe bir dur demek lazımdı :45: arkadaşıma burdan çok teşekkür ederim.sizlerle beni buluşturdu.:16: inş bundan sonra sizlerle birlikde bir birimizi motife ederek istediğimiz kiloya ulaşırız.:10:

:kkk::kkk::kkk:

Selam günlüğüm.bugün diyetimin ilk günü sabah kalktığım gibi bir büyük su bardağınla ılık bir kaç damlalı limonlu suyumu içtim.ve kavaltımda bir dilim esmer ekmek iki zeytin bir parça peynir salatalık ve bir domates bir tanede haşlanmış yumurta şekersiz cayımla kavaltımı yaptım.çok şükür doydum. :56::56: :72::72:

.

Son düzenleme:
Selam günlüğüm.bugün diyetimin ilk günü sabah kalktığım gibi bir büyük su bardağınla ılık bir kaç damlalı limonlu suyumu içtim.ve kavaltımda bir dilim esmer ekmek iki zeytin bir parça peynir salatalık ve bir domates bir tanede haşlanmış yumurta şekersiz cayımla kavaltımı yaptım.çok şükür doydum.:72::72:

Arkadaşım kahvaltın çok güzel olmuş sana küçücük bir tavsiyem olucak.Mesela küsür kilonu atana kadar biraz acımasız yap diyetlerini, mesela peynir yediysen , yarım ye, zeytin yeme..yumurta yediysen sadece zeytin ye..en azından küsürü atana kadar..biraz ceza uygula kendine..Çünkü sen bu cezayı haketmişsin :D

.

:9:tamam canım öğle menünde salata bir kase yayla corbası ceyrek esmer ekmek yedim.inş bu sefer tüm fazla kilolarımı verecem yarım saatlik yürüyüşe cıkıyorum evimin insaatına yürüyerek gidip gelecem"

:9:tamam canım öğle menünde salata bir kase yayla corbası ceyrek esmer ekmek yedim.inş bu sefer tüm fazla kilolarımı verecem yarım saatlik yürüyüşe cıkıyorum evimin insaatına yürüyerek gidip gelecem"

Oyyyy bak bu süperrr arkadaşım, evet işte bu harikaa...Yürümende çok güzel olucak..Hadi bakalım başaracağız arkadaşım :54: :46:

.

bugün ara öğünde arkadaşıma oturmaya gittim orda bitter çikolatalı bisküvi pastası (ama küçük bir dilim) yedim. :30:

Merhabalar ben sakaryadan arzu :42: yıllardır hep kiloluyum asla kendimi fit göremedim. :44: evli ve 3 çocuk annesiyim boyum 1.60 kilom 84 gün :43: geçtikce dahada kilo alıyorum bu gidişe bir dur demek lazımdı :45: arkadaşıma burdan çok teşekkür ederim.sizlerle beni buluşturdu.:16: inş bundan sonra sizlerle birlikde bir birimizi motife ederek istediğimiz kiloya ulaşırız.:10:

:kkk::kkk::kkk:

Selam günlüğüm.bugün diyetimin ilk günü sabah kalktığım gibi bir büyük su bardağınla ılık bir kaç damlalı limonlu suyumu içtim.ve kavaltımda bir dilim esmer ekmek iki zeytin bir parça peynir salatalık ve bir domates bir tanede haşlanmış yumurta şekersiz cayımla kavaltımı yaptım.çok şükür doydum. :56::56: :72::72:

.[/QUOT

Arzum hoşgeldin arkadaşım ...:16::16::16: hadi bakalım inşallah beraber kurtulcaz bu kilolardan ...kolay gelsin arkadaşım...

.

bugün ara öğünde arkadaşıma oturmaya gittim orda bitter çikolatalı bisküvi pastası (ama küçük bir dilim) yedim. :30:

ALLAH BELANI VERMESİN ARZU..:9: Edepsiz ARZU, :23:İRADESİZ ARZU :53: CANIMSIN SEN YAAA, BUNU KONUŞTUK..Bir daha taviz vermek yok, en azından 1 hafta boyunca :47: :45: :40:

.

Son düzenleme:
ALLAH BELANI VERMESİN ARZU..:9: Edepsiz ARZU, :23:İRADESİZ ARZU :53: CANIMSIN SEN YAAA, BUNU KONUŞTUK..Bir daha taviz vermek yok, en azından 1 hafta boyunca :47: :45: :40:

.

tamam söz arkadasım bugün ilk günüm olunca zafiyet geciriyom sandım valla :5:ama alışacak midem inş:16:

[:53::53:selam günlüğüm bugün geberiyorum yorgunlukdan egerki bugün bu kadar calışmama rahmen yediklerimi eritmediysem yuh sana arzu diyecem.bugün yediklerim sabah yarım dilim esmer ekmek iki zeytin bir bardak sekersiz cay.öğlende bir simit bir bardak ayran. ara ögün bir elma calışıp eve saat 8 de geldiğimdede bir kase corba birde ağrı kesici içtim yatacak yer aradım ama ağrıdanda yatamıyomki

[:53::53:selam günlüğüm bugün geberiyorum yorgunlukdan egerki bugün bu kadar calışmama rahmen yediklerimi eritmediysem yuh sana arzu diyecem.bugün yediklerim sabah yarım dilim esmer ekmek iki zeytin bir bardak sekersiz cay.öğlende bir simit bir bardak ayran. ara ögün bir elma calışıp eve saat 8 de geldiğimdede bir kase corba birde ağrı kesici içtim yatacak yer aradım ama ağrıdanda yatamıyomki

Oy sana kurban olurum ben yaa :44: kıyamam arkadaşıma..keşke yakın olsaydık :43: sana bakardım ben..uyumaya çalış arkadaşım..Allah rahatlık versin..:16:

.

selam günlüğüm; dünkü yorgun geceyi çok şükür atlattık.:21:bugün iyiyim çok şükür sabah uyandığımda 300 gr lık büyük su bardağımla su içtim. Yarım saat sonrada kavaltıda kendime bir tabak mor lahanalı ;domates, salatalık, havuçlu bol limon sulu salatamı yaptım bir dilim de esmer ekmekle şekersiz çayımla kavaltımı yaptım.:33:

merhaba günlüğüm bugün ögle menümde carşıda olduğum için bol marollu nar ekşili çiğ köfte yedim.yanında bir bardak ayran.ve izmite ananeme gidiyorum ordada dikkat edecem diyetime inş.:16:

Selam günlüğüm. 3 gündür izmitdeydik ordada diyetime dikkat ettim.beş gün oldu diyete başlıyalı beş günde iki kilo vermişim.çok mutluyum.:16:inş bundan sonra dahada düzenli diyet yapacağım.:kkk:

Günaydın günlüğüm bugün pazar olduğu için geç uyandım.aç karnıma bir bardak su içtim ve 9 şecitli diyet cayımı içtim yarım saat sonrada kavaltımı yaptım.kavaltıda yarım dilim kepekli ekmek 4 yeşil zeytin birazcıkda lor peynir yedim sekersizde cayımı içtim.:3:

selam günlüğüm bugün öglende ispanak yemeğimle yarım dilim kepekli ekmek yedim akşamıda arkadasımdaydık orda tavuk mangal yaptık iki tane incik mangal bol salata ve bir dilim kepekli ekmek yedim.

selam günlüğüm bugün sabah kavaltımda bir dilim kepekli ekmek 3 zeytın birazcıkda peynır yedım ve işe gittim işte çok yogun calışdık öglende yayla corbası içtim ama ekmeksiz ara ögündede bir elme yedim aksam eve geldıgımdede ispanak yemeğimle yarım dilim kepekli ekmek yedim.çok yorulmuşum bugünde.

selam günlüğüm bugün sabah kavaltımda bir dilim kepekli ekmek 3 zeytın birazcıkda peynır yedım ve işe gittim işte çok yogun calışdık öglende yayla corbası içtim ama ekmeksiz ara ögündede bir elme yedim aksam eve geldıgımdede ispanak yemeğimle yarım dilim kepekli ekmek yedim.çok yorulmuşum bugünde.

Canım yaaaa kıyamam ama o yoğunluğa birazcık az değil mi canım bu menü..:26::26: Allah korusun bitkin düşersin :26::26:

.

Back
X