Arzusu reddedilen sevgilinin tavır yapması?

Nasıl ilgilenip ilgilenmediğini anlayamadınız, ben de onu anlamadım. Sanırım düzgün bir ilişkiniz olmadı, değil bu konuda sizi kimse hiçbir şeye zorlayamaz. İstemediğinizde ayrılıkla tehdit edemez, bağıramaz. Düzgün bir insan değil bu çok belli, böyle biriyle ilişki kurup üzülmenizi istemem. İyi bir insanla mutlu bir ilişkiniz olur 🙏🏻 umarım

Yaşına göre ziyadesiyle ergence davranmış. Sevgili olmaya nasıl başladınız merak ettim açıkçası.

Yaşına göre ziyadesiyle ergence davranmış. Sevgili olmaya nasıl başladınız merak ettim açıkçası.
Merhaba iş çevremden biriydi denk geldikçe ayaküstü konuşurduk. Sonra bana benden hoşlandığını söyledi ben de bu sıralar beni mutlu eden tek kişinin kendi olduğunu söyledim öyle başladı. Bir de hani bir his olur içinde sanki o insanı önceden tanıyormuş gibi için ısınır ya bunu aşırı hissetmiştim. Bakışı, sohbeti, yaklaşımı her şeyiyle tek aradığım o gibiydi.

Merhaba iş çevremden biriydi denk geldikçe ayaküstü konuşurduk. Sonra bana benden hoşlandığını söyledi ben de bu sıralar beni mutlu eden tek kişinin kendi olduğunu söyledim öyle başladı. Bir de hani bir his olur içinde sanki o insanı önceden tanıyormuş gibi için ısınır ya bunu aşırı hissetmiştim. Bakışı, sohbeti, yaklaşımı her şeyiyle tek aradığım o gibiydi.
Böyle masalsı bakmayın olaya. Realist olun. Tanımadan bilemezsiniz yani beyaz atlı prens mi kart zampara mı

Yaş olarak aşırı bir fark var ise aradaki bağ genel olarak paradan kaynaklanır.
Hepsi olmasa bile çoğu bu şekilde oluyor.
Belki de ben yanlış düşünüyorum.
Açıkçası 15 yaş büyük birinin genç bir kadına açılması için ya çok yakışıklı olması lazım ya da çok zengin. İki seçenek var yani…

Söyledim, sorduğu için.

Emin olamıyorum ben kendimden, hep bir acaba kalıyor kafamda çok sosyal biri de değilim.

Ben 30 o 45

Bunu 15 günde size soracak adamlarla birlikte olmamayı öğrenirseniz çok iyi olur. Balık baştan kokmuş siz kokuyu alamamışsınız.

Parası yok normal bir tip
Ablacım kaç yaşında bu adam..
Senden 15 yaş büyük madem.
Ne iş yapar misal ?
Neden nükleer reaktör gibi patlamaya hazır bir vaziyette geziyor.
Yahu 15 gün içerisinde karşındaki kadını yatağa davet eden bir adam ya çok cesaretlidir ya senin hakkında bir şey duymuştur ya da sen bu izlenimi ona vermissindir.
Konun biraz tuhaf..

Söyledim, sorduğu için.

Emin olamıyorum ben kendimden, hep bir acaba kalıyor kafamda çok sosyal biri de değilim.

Ben 30 o 45

Yaslarda ciddi jenerasyon dengesizligi var bence. 10 yastan sonrasinin bedenen ve zihnen sagliksiz oldugunu belirtiyor uzmanlar. Ayrica davranislari cok cirkin. Istemiyorsunuz diye size nasil bagirabilir? Bu haddi kimseye vermeyin derim. Kendi ruh sagliginiz icin.

Back
X