Merhaba, 15 günlük bir ilişkim var yani 15 gündür konuşuyoruz ve bugün 3 ya da 4. buluşmamızdı, sevgilim cinsel yaklaşımda bulundu ancak ben henüz hazır değildim. Daha çok alışmak istemiştim. Kendisinin isteğine olumlu yanıt vermediğim için bana tavırlı davrandı bizden olmaz vs gibisinden. Bi de ısrarla öpmeye falan çalıştı ve ısrar etmese belki karşılık verecektim o ısrar da soğuttu beni. Sizce böyle davranması çok kaba değil mi ? Yani kabul etmediğim için yaptığı tavır. Ben onu arzuladığımı ancak henüz bunu gerçekleştirmek için hazır olmadığımı mesaj attım. Tam o an geriliyorum saçma sapan şekilde alışsam çok görüşmüş olsak sorun olmayacak belki. Evimden çıktıktan sonra beni de engelledi ben de sinirlendim onu engelledim. Zilim çaldı kapıyı açtım ve onu görünce içeri gelmeye hazırken elimle de dur yaparak ‘gelme!’ dedim. Engeli de kaldırmış. Daha sonra aradım konuşup ayrılmayı düşünüyordum zaten ve telefonu açar açmaz ‘Kapıdan adam mı çevrilir’ diye bağırınca da sinirle tek kelime etmeden telefonu yüzüne kapadım. Bana karşı daha hassas davranmasını bekledim aramızda zaten 15 yaş var bakire değilim ancak fazla tecrübem de yok. Bir de şöyle bir huyu var fotoğraf atıyorum masada neden iki bardak var misafirin mi vardı vs diye soruyor ancak evime geldiğinde masa üzerindeki fotograflarıma bakmadı dahi. İlgileniyor mu ilgilenmiyor mu benimle anlayamadım. Biz çıkmazken bile ben onun sosyal medya hesaplarından tüm fotoğraflarına bakmıştım. Siz ne düşünürdünüz ne yapardınız aynı durumlarda merak ediyorum.