Asabim bozuldu valla

siz hayırlısıyla bi gelinde hemen bir uzmandan yardım almaya başlayın. konularınızı az-çok biliyorum. alakasız kişilere anlam yükleyip gözünüzde büyütüyorsunuz, kendinize değer verme konusunda sıkıntı yaşıyorsunuz sanki.

Peynir aldığın adam mı bu muydu? Öyle aklımda kalmış:))

Yok yok peynirciyle sevgili olmadik peynirini de yedim zaten bir daha da gorusmedik iyi ki de gorusmemisiz diyorum arkadas. Kimbilir o neci cikacakti. Belki de o da koronanin amerika tarafindan asi uretip hepimize cip takmak icin dunyaya yayildigini dusunuyordu, bilemeyiz ...

Her insani "olmadıkları gibi , kendi hayal ettiğimiz gibi" görüyoruz. Bundan doğal ne var ki?
KK'da da var, konu açıyorlar, 'bunlari nisanliyken farketmedin mi?' diyoruz, 'o zamanlar harikaydı' diyor , sonra bir anlatıyor 'bacim,bunun neresi harika' diyoruz ama işte insan ilk zamanlarinda her şeyi harika görüyor.
Misal ilişkinin başında sessiz bir adamı (gözümüzde büyüttüğümüz için) gizemli ve Cool sanıyoruz. Zamanla bakiyrouz ki mal olduğundan konuşmuyormuş, anlatacak bir şeyi yokmuş
Ya da dünyayla bütün olmuş,Özgür ruh zannediyorsun,adam Kadıköy'de ağaç dibine işiyor
Dünya hali işte...

Yaaaaaa bir ustteki yoruma gulerken bunu okumamla daha da yuksek sesle kahkaha attim kombo oldu.

Sevgiliden ziyade f.buddymiş, zihninden ziyade kondisyon kafiymiş bitmiş gitmiş. Ganalı olması da bu noktada kafi bir detay, üzülmeye zerre gerek yok.
Lanet olası federaller, yo!

tanımadığınız insanla böyle şeyler yaşıyorsanız zaten sizin için genişliğin sınırı olmaması lazım bunu dert etmek sizin gibi birisi için bana çok saçma geldi.
Kız tamam en dar sensin anladık, hepimiz genişiz. Her konuda bunu belirtmene gerek yok.

Antepteki maceralarını bekliyorum artık

Ya bence boşver saçma sapan bi adammış dini tarafını değil de salak salak rap şarkıları yazması çok ahmakça geldi

Amann Allah aşkına canınız sıkılmış konu açmışsınız resmen ya kim okuyacak onun şarkısını kim nerden bilecek. Genelde rap şarkıları isyanlar bişeyler barındırır ya bu da abartmış işte he deyin geçin neyini kafaya takıp önemsiyorsunus onu bağlar bunlar zaten son günleriniz ve adamla tam sevgili bile olmamışsınız hiçbir zaman ne boş zamanınız var

En buyuk kk bir şey soracağım. Bu buluşmamızda seviştiniz mi? Seviştiyseniz öncesinde mi sonrasında mı konuştunuz bunu

Yok ben ertesi gun korona testi olacagim icin ve korona kapmamak icin uzak durmaya kararliydim zaten (turkiyede de iki hafta herkesten uzakta karantinaya girecegim kardesimin evinde) su an cok dikkat ediyorum burda vaka orani cok daha dusuk olmasina ragmen. Bahcesinde uzak durarak konustuk ben maskeliydim hatta. Benim hicbir sey yapmaya niyetim yoktu onun da yokmus belli ki hicbir hamle yapmadi. Bir senedir aramizda hicbir sey yok ayni kurumda is arkadasi oldugumuz icin ve ortak arkadaslarimiz oldugu icin arada komusuyorduk arada WhatsApptan yazisiyorduk ama flort yoktu. Gercekten cok anlamsiz bir bulusma oldu zaten neden gittim onu da bilmiyorum.

Demek ki ilişkilerinizde konuşmaktan çok seks ön planda olduğu için gerçek kişilklerini farkedemiyorsunuzç biraz da fazla romantiksiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…