Aşagı dogru baskı

Hamilebirannee

Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2021
136
40
13
Bugunden beri alt bölgemde agri hissediyorum sanki bisey asagi dogru baski yapıyormuş gibi ve belimin sağ tarafında bi agrı var yürürken zorlanıyorum.
Bu normal mi kızlar bilginiz var mı ?

2 gün sonra 20 haftalik olucam
20. Haftadan sonra bende yaşamıştım hatta bir dönem vajjnaya vuran agrimda olmuştu. Her gecen hafta farkli bir belirti yaşatacak sana büyüyen rahim gerek aşağıya gerek yukari kaburgalara mideye cigere baskı yapacak. Bel kasik ağrısı mide yanması nefes alamama gibi bir çok seye hazırlıkları ol annesi endiselenme

Anladim cok tesekkur ederim bu haftaya kadar cok kanama agri covid gecirdigim icin bise olunca korkuyorum artik.
Bide kıpırtılarını hissediyodum 2 gündür onuda hissetmiyorum o yuzden telaş yaptım.

Anladim cok tesekkur ederim bu haftaya kadar cok kanama agri covid gecirdigim icin bise olunca korkuyorum artik.
Bide kıpırtılarını hissediyodum 2 gündür onuda hissetmiyorum o yuzden telaş yaptım.
Fazlaca tatlı çikolata vs ye sol tarafina uzan 2 saat kadar bekle hareket edecektir illaki yani bi kere banada oyle oldu doktorum bu sekilde yapmamı hareket alamazsam gelmemi soylemisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…