• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aşağı tükürsem sakal yukarı tükürsem bıyık :(

bişey oluyo ona ihtiyaç duyuyorum tam sizin dedıgınz gibi mutsuzken yanımda olsun dıyorum guruum kendım umrumda olmuyo normalde pasıf bırı degılm bu ilşkide genelde benim sözum gecer ama ama ayrılık olunca yada bu ilgi oakadr çagresizimki acaba artık sevmıyomu ..
sevip sevmediğini sen daha iyi anlarsın canım.tanımadığım insan hakkında yorum yapmak yanlış olur.ilişkilerde bi taraf hep daha verici olur.burada verici taraf sen olmuşsun.her tartışmanızda arayan,kaybetmek istemediğini belli eden sen olmuşsun.bu yüzden oda alışmış.nasıl olsa arar gözüyle bakıyor şuan.benim dikkatimi çeken tek şey şu;yoğun çalıştığı halde sen aradığında seninle buluşabiliyorsa,sen aramadanda buluşmayı o teklif edebilirdi,arayabilirdi.neden hiç adım atmadı görüşmek için,aramak için?eskidende böylemiydi

Uzun bir ayrılık olması avantaj o da özlemiş ve kaybetmemek için son çırpınışla dönerse baştan koyarsın kurallarını bu şartlarla başlayalım dersin. O da seni kaybetmemek için çaba gösterir bence. Şikayetin birazda onun işgisizliğinden kaynaklıydı dimi? Yeniden başlarsanız daha ilgiyle başlarsınız ikinizde. Üstüne fazla düşünme bence kafanı oyalamaya bak. Olmazsada demekkiböylesi hayırlıymış dersin. Senin için hayırlısı olsun inşallah.. Birlikteyken daha mutsuZ olacaksanda hiç olmasın böyle düşün hep rahatlatır.

amin benim için dua eder misiniz lütfen

sevip sevmediğini sen daha iyi anlarsın canım.tanımadığım insan hakkında yorum yapmak yanlış olur.ilişkilerde bi taraf hep daha verici olur.burada verici taraf sen olmuşsun.her tartışmanızda arayan,kaybetmek istemediğini belli eden sen olmuşsun.bu yüzden oda alışmış.nasıl olsa arar gözüyle bakıyor şuan.benim dikkatimi çeken tek şey şu;yoğun çalıştığı halde sen aradığında seninle buluşabiliyorsa,sen aramadanda buluşmayı o teklif edebilirdi,arayabilirdi.neden hiç adım atmadı görüşmek için,aramak için?eskidende böylemiydi

çok yanyanaydık biz buluşmak için sözleşmezdik her gün okuldan alırdı çalışırdım işten alırdı sınıva o götürür getir yanii onceden öyleydı degıldı dıyemm farketmedim hiç ozamnlar gözümede dükunmuyodu ben istyosam bulusucaz diyodum onu takmıyodum .. hemen tamm demıyo zaten taamam ayarlamay çalışcam dıyo çogunda ayarlayamıyo yok noterde yok emnıytte galarısı var araba alıp satıyo ... benim ısrarcı olmam gerek yani

çok yanyanaydık biz buluşmak için sözleşmezdik her gün okuldan alırdı çalışırdım işten alırdı sınıva o götürür getir yanii onceden öyleydı degıldı dıyemm farketmedim hiç ozamnlar gözümede dükunmuyodu ben istyosam bulusucaz diyodum onu takmıyodum .. hemen tamm demıyo zaten taamam ayarlamay çalışcam dıyo çogunda ayarlayamıyo yok noterde yok emnıytte galarısı var araba alıp satıyo ... benim ısrarcı olmam gerek yani
anladım canım.çalışan biri sonuçta çokta zaman ayıramaz haliyle ama zaman ayırmak için çabalayıp başaramıyor olsa hakverirdin sanırım.hiç önemsememesi ilgilenmeye bile çalışmaması seni üzmüş.barışırsanız bile oturup konuşup ortak bi noktaya varmalısınız canım.yoksa gene aynı şeyler yaşanacak

zamanla hayatta herşey unutuluyor sende onu unutacaksın...

ben 21 yaşındayım o 26..
farkında olmadığım için ve fıkır almak için burda bır konu açtıqımın umarım farkındasınızdır.. rencıde edilmek için değil
Diğer yorumları okumadım, dolayısıyla diğerlerini bilemem ama seni ben değil, sevgilin rencide etmiş. Yazarkenki amacında farketmez içindi.
26yaşıbda bir adam hala el mi yaman bey mi ben aramam sende arama diye saçmalıyorsa bu iş bitmiş demektir.
Bence bu yaştaki bir adam evet işine önem vermeli fakat ilişkide olduğu kadınla "" bir gelecek düşünüyorsa"" onunda hayatında en önemli kişi olarak gereken değeri vermeyi de bilmeli. Kendi işini yapıyor olması ilişkisini ihmal etmesi için bir bahane değil.
Durum buysa benim aklıma tek bir şey geliyor, bu adam sana aşık değil. Belki yılların alışkanlığıyla sevgi parçası taşıyor olabilir ama kesinlikle aşk yok.

Kısaca dönerse sadece sadece sana alıştığı için döner. Başka bir dönüş bekleme ona göre kendini hazırla derim.
Hatta kararını ver. Sen böyle bir ilişkiyi yeniden yaşamak istiyor musun?
5 yıl geçti, ilişkiyi çöpe atamam diye düşünüyorsun, anlıyorum, ama bu düşünce seni sana daha uygun ve kafa dengi biriyle olmanı engeller...

1 haftadır konuşmamanız tuhaf geldi. 6 sene flört ettik eşimle,tartışmalarımız vs olurdu ama 2 gün küs kalmamışızdır. Bence bitmesi daha iyi olmuş arkadaşım,zamanla unutursun. Ne olursa olsun ilk arayan sen olma.

Back
X