Yanı ablamda doğuma yakın aşağa inermiş dıye bişey duydum ama senn için cok erkn doguma 1 ay kala ınıyor aşagamerhabalar. Bisy danisicam yine:) 1 ay sonra dr kontrolm var ona sorucam ama sizlerden de bilgi almak istiyorum. Bebegimi baya asagida hissediyorum. Bu neye isaret? Yani annemede sordum mesela karnin asagi gibi olcak demekki dedi. Birde bunun bilimsel adini bilen var mi? Internetten arastiricam.
Aynen annemde tasimasi zor olur dedi. Hani hareketleri engellemek anlamnda daha zor gibi. Ama dogumla alakali bisy dememisti bakalm dr ne dicek. Herhangi bi kanama falan yok. Ama afedersin ic camasirinin oralarda hissediyorum resmenYanı ablamda doğuma yakın aşağa inermiş dıye bişey duydum ama senn için cok erkn doguma 1 ay kala ınıyor aşaga
Bende hamileleğin 4 ayi boyunca aşağıda hissediyordum aşağıdaydi zaten ama sonra yukari bi çıktı sonrada aşağı inesi gelmediAynen annemde tasimasi zor olur dedi. Hani hareketleri engellemek anlamnda daha zor gibi. Ama dogumla alakali bisy dememisti bakalm dr ne dicek. Herhangi bi kanama falan yok. Ama afedersin ic camasirinin oralarda hissediyorum resmen
Hmm benim 6 ayim bitmek uzere benmki cikar mi acaba??Bende hamileleğin 4 ayi boyunca aşağıda hissediyordum aşağıdaydi zaten ama sonra yukari bi çıktı sonrada aşağı inesi gelmedi
Hmm benim 6 ayim bitmek uzere benmki cikar mi acaba??
Gidince sorcam daha 1 ay var diye bi yaziyim dedim. Bakalim degismezseValla benim dokturum erken doğum olabilir demişti canım bi dokturuna danis istersen bu arada ben tam 40 haftalikken doģum yaptım bi sıkıntı ćıkmadı yani ama herkes bir olmuyor doktoruna danış en iyisi
Gidince sorcam daha 1 ay var diye bi yaziyim dedim. Bakalim degismezse
Evet hareketi asagida hissdyrm ama donuyo ya mesela tam gobk yaninda da hisstgm oluyorHareket ettiğinde mi aşağıda hissediyorum demek istedin :)
Daha iki hafta once gittim. Kanamam olmadgi surece gel demez doktorum smdi. Yani arasam bile randevu icin neden diyecek:)Bence 1 ay bekleme canim.1 ay çok uzun bir süre
Iki hafta once detayli ultrsna girdm. Oyle bisy olsa belli olur muydu sizce?Canim benimde ilk gebeligimde hep asgidaydi. Bildiğin vajinanın üstünde taşıyordum. Doktorum da hep alttan muayene ederdi bebek asagida diyordu hep. Ben biraz erken dogurdum 34 haftalikken. Sende doktora git bence bi danis ne olur olmaz diye.
Çok normal. Burada ben de ve senin gibi hisseden pek çok arkadaş da bu konuyu açıp danıştık. Hepimiz de 24 25.haftalardaydık. Ayakları aşağıdadır canım o yüzden aşağıda hissediyorsundur. Korkma. Birkaç hafta sonra heryerde hissedeceksin.merhabalar. Bisy danisicam yine:) 1 ay sonra dr kontrolm var ona sorucam ama sizlerden de bilgi almak istiyorum. Bebegimi baya asagida hissediyorum. Bu neye isaret? Yani annemede sordum mesela karnin asagi gibi olcak demekki dedi. Birde bunun bilimsel adini bilen var mi? Internetten arastiricam.
Sıkıntılı bir durum olsaydı ayrıntılı ultrasonda doktorun söylerdi diye düşünüyorum,bende hareket ettiğinde resmen vajinada hissediyorum adeta takla atar gibi :)) yukarda da hissediyorum tabi , anladıgm kadArıyla cok hareketli oldugu için baskı yapıyor alt tarafa, doktoruna yinede sor için rahat etsinEvet hareketi asagida hissdyrm ama donuyo ya mesela tam gobk yaninda da hisstgm oluyor
Hmm yani sadece asagida degildi zaten ama siklikla orada en ust olarak da tam gobek deliginin orasi oluyor mesela:) zaten endise gibi degil de bu neyin alameti diye merk ettim:) Allaha sukur ciddi bisy olsa daha farkli belirtiler olur diye dusunuyorum sizce de oyle mi?Çok normal. Burada ben de ve senin gibi hisseden pek çok arkadaş da bu konuyu açıp danıştık. Hepimiz de 24 25.haftalardaydık. Ayakları aşağıdadır canım o yüzden aşağıda hissediyorsundur. Korkma. Birkaç hafta sonra heryerde hissedeceksin.
Aynen dedgnz gibi:) gidince soylcm tesekkurler:)Sıkıntılı bir durum olsaydı ayrıntılı ultrasonda doktorun söylerdi diye düşünüyorum,bende hareket ettiğinde resmen vajinada hissediyorum adeta takla atar gibi :)) yukarda da hissediyorum tabi , anladıgm kadArıyla cok hareketli oldugu için baskı yapıyor alt tarafa, doktoruna yinede sor için rahat etsin
Canim yani ne zaman dan beri asagida hissettiğine bağlı. Mesela idrara sıkışıp gibi hemen vajinanın üstünde mi hissediyon ? Benimki ayrıntılı usg den sonra aşağıdaydi. Doktor hep diyordu erken doğum riskin var. Bide bende kanama da vardı. Doğuma kadar progestan kullandim. 33.cu haftada kontrole gittim daha da inmiş aşağı dedi doktor. Zaten birkaç gün sonra da doğum oldu. O yüzden sende için rahat etsin diye bi doktora git belkide asagida değildir sana öyle geliyordu r olamaz mı?Iki hafta once detayli ultrsna girdm. Oyle bisy olsa belli olur muydu sizce?
Benim hep aşağıda idi şimdi daha da indi :)merhabalar. Bisy danisicam yine:) 1 ay sonra dr kontrolm var ona sorucam ama sizlerden de bilgi almak istiyorum. Bebegimi baya asagida hissediyorum. Bu neye isaret? Yani annemede sordum mesela karnin asagi gibi olcak demekki dedi. Birde bunun bilimsel adini bilen var mi? Internetten arastiricam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?