- 26 Ocak 2016
- 4.743
- 26.876
- 508
- 31
- Konu Sahibi Kasvetlisema
-
sakin tam bebişBen agzımi bozmam seni bozarim merak etme sen
Ne kadar iyi niyetli ve sabırlısın bebegim :)bak son kez diyorum derdin neyse anlat bizde sana yardımcı olalım yoksa millete laf sokmaya çalışma arkadaşım
derdim yok ileride anlarsınız yazmaya devam.bak son kez diyorum derdin neyse anlat bizde sana yardımcı olalım yoksa millete laf sokmaya çalışma arkadaşım
sana da oyun çıktı dimiderdim yok ileride anlarsınız yazmaya devam.
saol tatlım ama o inatsa ben daha inadım :)Ne kadar iyi niyetli ve sabırlısın bebegim :)
Pardon neyi anlayacagız? Fakesin işte.derdim yok ileride anlarsınız yazmaya devam.
fake olsam açtırmazdım akıllım.Pardon neyi anlayacagız? Fakesin işte.
herkesin hikayesine fake denmez biraz eğitim al romanda mı okumadınız gerçek ve hayal ayırt edin ya?
Okuyorum canım günde en az 150 sayfa.herkesin hikayesine fake denmez biraz eğitim al romanda mı okumadınız gerçek ve hayal ayırt edin ya?
çok güldüm.Roman yazın bari de anlayanlar okusun sizi.
sen okumuşsun ama sanırsam sende pek etki etmemişherkesin hikayesine fake denmez biraz eğitim al romanda mı okumadınız gerçek ve hayal ayırt edin ya?
ban yiycen sussssOkuyorum canım günde en az 150 sayfa.
Simdiki kitabın adıda Goriot Baba.
Bize akıl verecegine kendin oku cahil.
ben einstein okuyorum canım tanrının formülü.Okuyorum canım günde en az 150 sayfa.
Simdiki kitabın adıda Goriot Baba.
Bize akıl verecegine kendin oku cahil.
Aferin sanaben einstein okuyorum canım tanrının formülü.
sen buraya konu açarken gıcıklığına açıyosun ve bunu yapmaben einstein okuyorum canım tanrının formülü.
çok güldüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?