Aşağılanmış hissediyorum

Cileklivanilinn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2018
7.375
18.995
248
28
Ya aşırı kötü hissediyorum yanımda arkadaşımla kafeden çıkmıştık eski sevgilimle karşılaştım yanında arkadaşı vardı ben başta görmedim o bana bakıyomuş kafamı bi kaldırdım o ikimiz de aşırı şaşırdık sonra gülmeye başladı kahkaha değil ama sırıtmak diyim kafasını eğdi bıyık altından gülmeye devam etti. Ben ifadesiz baktım ya da sinirlenmiş de olabilirim emin değilim yanındaki kız da yan yan güldü-sevgilisi değil- sonra ifadesizce yürümeye devam etti. Aşırı sinir oldum dalga geçilecek bir tipimde yoktu gayet düzgün giyimliydim kendisi donla çıkmıştı. Amaç ne ya biliyorum neden baktıysa baktı diyeceksiniz ama ben merak ettim fikri olan varsa yazsın çok mutlu olurum

Sonuncusu hangisiydi yani, şu daha önceki sevgilinizin sizi aldattığı kızın arkadaşı olan eski sevgiliniz mi? Doğru mu yazdım ondan bile emin değilim.

Yani hangi eski sevgilinizin hangi adam olduğunu yazarsanız daha net anlayabiliriz.

Bu o durduk yere karşınıza çıkmaya başlayan mı mesela?

Aldatan değil diğeri

Aldatan değil diğeri
Ha tamam bu son gunlerde hortlayan degil o zaman.

Belki onceden bahsiniz gecti karsilasinca ona sirittilar.

Su instagram olayini falan konusmus olabilirler yakin zamanda olduysa.

Veya sizi onceden kafede gorup lafinizi gecirdiler.

Bunlara takilmayin hic bosverin. Neden güldüyse guldu siz kendi isinize bakin.

Seviyorum ondan hani konu açmıştım ya ten uyumuyla alakalı bu o işte. Yanında önceden kavgalı olduğum bir kız vardı.

Seviyorum ondan hani konu açmıştım ya ten uyumuyla alakalı bu o işte. Yanında önceden kavgalı olduğum bir kız vardı.
Arkadasinizin sırrını sevgilisine ve babasina anlatan miydi o? Yoksa bu anlatan aldatan sevgiliniz mi? Olaylar ne kadar karisik olursa olsun azmettim cozecegim valla.

Kavgali oldugunuz kizlayken boyle davraniyorsa muhtemelen bir sekilde bahsiniz gecmis onceden. Nasil geçtiğini bilemem ama gecmis ki kiz da gulmus.

Bir de sizin orada herkes birbirine bir sekilde dokunuyor mu? Yani ne anlatsaniz herkes birilerini ya taniyor ya aldatiyor ya kavgali ya arkadas falan.

Maalesef herkes birbirini tanıyor. Özellikle belirli bir semt var orda takılanlar hep tanır birbirini. Kız tam olarak gülmedi yani beni görünce hep öyle bakar zaten pek bakmadı da. Ama eski manitanın tavrı garipti. Takip olayı yüzünden diye düşünüp utandım aşağılanmış hissettim. Önceden karşılaştığımızda pişman bakıyordu çünkü arkadaşımın sırrını döken aldatandı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…