- 12 Haziran 2019
- 19.569
- 120.524
- 598
- 37
- Konu Sahibi Cileklivanilinn
-
İnsanlar artık aynı apartmandaki komşusunu tanımıyor. Nasıl bir semt bu merak ettim.Maalesef herkes birbirini tanıyor. Özellikle belirli bir semt var orda takılanlar hep tanır birbirini. Kız tam olarak gülmedi yani beni görünce hep öyle bakar zaten pek bakmadı da. Ama eski manitanın tavrı garipti. Takip olayı yüzünden diye düşünüp utandım aşağılanmış hissettim. Önceden karşılaştığımızda pişman bakıyordu çünküarkadaşımın sırrını döken aldatandı
farketti mi acaba? bu kısmı düşündünüz mü ?Ben instada yanlışlıkla takip etmiştim baya da kaldı öyle hikayelerine falan baktım geçenlerde geri çıkardım ondan mı ki diye düşündüm
Seni kıskandırmak istemiş bence...Ya aşırı kötü hissediyorum yanımda arkadaşımla kafeden çıkmıştık eski sevgilimle karşılaştım yanında arkadaşı vardı ben başta görmedim o bana bakıyomuş kafamı bi kaldırdım o ikimiz de aşırı şaşırdık sonra gülmeye başladı kahkaha değil ama sırıtmak diyim kafasını eğdi bıyık altından gülmeye devam etti. Ben ifadesiz baktım ya da sinirlenmiş de olabilirim emin değilim yanındaki kız da yan yan güldü-sevgilisi değil- sonra ifadesizce yürümeye devam etti. Aşırı sinir oldum dalga geçilecek bir tipimde yoktu gayet düzgün giyimliydim kendisi donla çıkmıştı. Amaç ne ya biliyorum neden baktıysa baktı diyeceksiniz ama ben merak ettim fikri olan varsa yazsın çok mutlu olurum
Ya şehir küçük değil ama nüfus sayısı az ve gençler tanır birbirini hep10 kişilik bir adada yaşıyorsunuz bence siz. O yüzden herkes ya eski sevgiliniz ya eski sevgilinizin aldattığı kisi ya yeni sevgilisi ya da sevmediğiniz kız. Ve aynı şekilde yine o yüzden sürekli birbirinizle karsılasıyorsunuz falan çünkü ada küçük baska yapacak bisey yok.
Fark etmiştir illa kifarketti mi acaba? bu kısmı düşündünüz mü ?
Hikayelerine baktığınız birini nasıl yanlışlıkla takip ediyorsunuz ?Ben instada yanlışlıkla takip etmiştim baya da kaldı öyle hikayelerine falan baktım geçenlerde geri çıkardım ondan mı ki diye düşündüm
Onlar sizle dalga geçinse sorun ama siz dalga geçince problem değil yani, hmmmm...dalga geçilecek bir tipimde yoktu gayet düzgün giyimliydim kendisi donla çıkmıştı.
Duyar kasmanıza gerek yok hanfendi yüzlerine dalga geçmiyorum ben kendisi güldüğü için durumu açıkladım sadeceOnlar sizle dalga geçinse sorun ama siz dalga geçince problem değil yani, hmmmm...
2 sevgilim oldu ne hızı yavaşlatıcam anlamadım bundan yavaşı yoktur benceAllah aşkına ne çabuk aşık(!) olup ne çabuk eskiyorsunuz...
Bu denli ilişki eskitirseniz daha çok eski sevgililerinizle karşılaşıp aşağılanmış hissedersiniz...
biraz hız yavaşlatın...
Duyar kasmanıza gerek yok hanfendi yüzlerine dalga geçmiyorum ben kendisi güldüğü için durumu açıkladım sadece
Olabilir belkionlar da yuzunuze degil ama arkanizdan dalga gecmisler sanirim
Siz tüm eski sevgilileriniz ve arkadaşlarınız aynı mahallede mi yaşıyorsunuz?
Hahaha bu çocukla aynı mahallede yaşayan bir arkadaşım var onlar hiç karşılaşmıyorum aksi gibi ben durmadan karşılaşıyorummahalle olsa bile bu kadar karsilasmazsin :) yan yana 3 ev dusundum her biri birinde yasiyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?