- Konu Sahibi icimdekibosluk
Merhaba herkese. Asalak insanlardan dedim yani başkaları üzerinden geçinmeyi adet edinenleri ve bundan hiç gocunmayanları kast ediyorum. Hani bu tarz kişiler, arkadaşın olsa çıkarırsın hayatından da akraba bir de eş tarafından akrabaysa hayatından çıkarmak ne mümkün. Mevzu görümcecik. Ünv.mezunu , 25 yaşında. Ünv.hayatı boyunca eşim karşıladı masraflarını. İki haftalığına gezmek için memleketten yanımıza geldi. O kadar çıktık dışarı, gezdik toZduk, yedik içtik. Abi, hiç mi insan yalan da olsa elini cebine atmaya yeltenmez. Her şeyi geçtim kendisine toka moka, bluz aldı onları bile ödemek için davranmadı. Ondan bir hamle gelmeyince de ben hemen davranıyorum. Misafir sonuçta, tabii yol masraflarını, dışarda yediğimizi içtiğimizi ödetmem asla. Ama kuaföre gitti saçını kestirdi, onda bile ne saç kesimi ne kadar diye soruyor ne de kesim bitince elini cebine atıyor. Onu bile ödedim. Hesabında da para var, bursundan kalan. İfrit oldum,. Boş beleş yaşamaya alışmış. Ben onun yaşındayken iki yıldır çalışıp para kazanıyordum.