Aşamıyorum duygularımı

Evet neden diye çok sorguladım.
Komşularımız kayınvalidemler herkes bilir annem beni dışlar davranışları ile belli eder. Evlatlık olduğumu düşündüm yıllarca, araştırabşlecek yaşagelip araştırdığımda ancak tatmin oldum. Sonra ben yanlış davranıyorum sanırım dedim ama olmadığını gördüm. İnsanın kendi olması bu kadar kötü bir şey olamaz sanırım. Her şeye rağmen kendimi kıskanç ve bencil damgasını yemekten alıkoyamıyorum.

Anneniz dışında kimse böyle düşünmüyorsa ne önemi var? Asla kabullenip başkalarının da sizi burdan vurmasına izin vermeyin. İnsanın kendi olması kadar güzel bir şey olamaz asıl. O kadar baskıya rağmen kendiniz olmaktan vazgeçmemişsiniz.

Teşekkür ediyorum. Aslında bu şekilde kimseye ben lanse etmek istemem ama çok belli oluyor. Ancak eminim etraftan bir çok insan bu baş edişimi gördü. Herşeyden evvel kendim biliyorum üstesinden geldim olayların ama kalıntılarını temizleyemiyorum.

Ben de eminim ki çevreniz uğradığınız haksızlığın farkındadır. Yine başa döneceğiz, kalıntılarla baş etmenin tek yolu da çok klasik ama size yapılanların sağlıklı bir insan tarafından yapılmadığını, sizlik hiçbir şey olmadığını düşünün, unutun. Unutmaktan kastım da sürekli yaşadıklarınızı hatırlatacak şeylerden kaçının. Ablanız mesela. Her gün annenizi anlatmasını dinlemeyin. Bunu da açık açık söyleyin. Senelerce bizzat yaşadığınız şeyleri bir de başkasının ağzından duymak zorunda değilsiniz.

Çok teşekkür ederim desteğiniz için inanın öyle iyi geldiniz ki.

Çok teşekkür ederim desteğiniz için inanın öyle iyi geldiniz ki.
Ne demek. Çocukluğunda yaralananlar kolay iyileşmiyor biliyorum. Sırtımızda yük diye taşımasak bile ayağımıza dolanıp sürükleniyor gittiğimiz her yere. Ama artık o savunmasız, güçsüz çocuklar değiliz.

Belki annenizinde sorunları vardır. Bu şekilde davranmasının altında yatan bir sebebi vardır. İçinize atmayın. Gerekirse yazın ve yırtın atın kimsenin okumasını istemiyorsanız. Haksızlığa uğramak insanı yoruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…