Aşamıyorum napcam ben ?

deva-12

Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2024
402
62
13
Çok fazla travmam var sözlü fiziksel taciz şiddet baskı ihmal vs
Çocukluktan bu yana kaygı problemi yaşıyorum
Neyse konuyu çok uzatmadan 1 buçuk yıldır Emdr terapisi alıyorum
Obsesif düşünceler
Disıssiyatif bozukluk
Paranoid kaygılı düşünceler var
Psikiyatriye de gittim 2 buçuk aydır ilaç kullanıyorum
Ama belli saatlerde çok kötü oluyorum dünyayla bağım yok gibi donuk korku dolu vs
Terapiste göre o dönemki travmalara çalışıyoruz diye yeniden yaşıyormuşum o hisleri ama 5 ay oldu bu hayal halindeyim korku doluyum
Ya ben napsam zihnimde susmayan belli senaryolar yabancılaşma korku napsam kafama mı sıksam artık

Çok fazla travmam var sözlü fiziksel taciz şiddet baskı ihmal vs
Çocukluktan bu yana kaygı problemi yaşıyorum
Neyse konuyu çok uzatmadan 1 buçuk yıldır Emdr terapisi alıyorum
Obsesif düşünceler
Disıssiyatif bozukluk
Paranoid kaygılı düşünceler var
Psikiyatriye de gittim 2 buçuk aydır ilaç kullanıyorum
Ama belli saatlerde çok kötü oluyorum dünyayla bağım yok gibi donuk korku dolu vs
Terapiste göre o dönemki travmalara çalışıyoruz diye yeniden yaşıyormuşum o hisleri ama 5 ay oldu bu hayal halindeyim korku doluyum
Ya ben napsam zihnimde susmayan belli senaryolar yabancılaşma korku napsam kafama mı sıksam artık
terapilere devam etmelisiniz 5 aydır gidiyorsanız yeterli gelmemiş demek ki çünkü yaşadıklarınız ağır şeyler, vücutta kendini o saatlere ayarlamış, o dediğiniz belirli saatler geldiğinde kafanızı dağıtacak, yürüyüş, alışveriş, arkadaşlarınızla sohbet gibi şeyler yapabilirsiniz

terapilere devam etmelisiniz 5 aydır gidiyorsanız yeterli gelmemiş demek ki çünkü yaşadıklarınız ağır şeyler, vücutta kendini o saatlere ayarlamış, o dediğiniz belirli saatler geldiğinde kafanızı dağıtacak, yürüyüş, alışveriş, arkadaşlarınızla sohbet gibi şeyler yapabilirsiniz
Bir buçuk yıldır terapi alıyorum travmaları tekrar yaşatıyor beş aydır gerçeklik algım bozuldu ağır geldi

Yo iyi geldiği çok şeyler oldu ama be zaman yabancılaşma yaşadığım ama farketmediğim o dönemki travmalara indik o zamandan beri yeniden yabancılaştım
Terapilere devam etmenizi öneririm. travma etkilerini yeniden yaşamanız emdr sürecinin, iyileşmenin bir parçası diye duymuştum bir psikologdan.
Psikologunuza ve psikiyatristinize bu durumları anlatın mutlaka ve ara vermeyin.

Back
X