Aşamıyorum

Sürekli güzelliğe vurgu yapmışsınız ama güzellikle ilgisi yok.
Adam kafasına koyduysa aldatır, güzeli de, çirkini de aldatır.
Ve siz engelleyemezsiniz malesef. Düşünmek yersiz o yüzden. Herkes düşünür, herkes endişe duyar. Ama abartmadan, hayatı zehir etmeden.

Günümüzde hayli arttı,Allah akıl fikir versin, eşi,ilişkisi olan insanlara sağduyu, basiret dilerim...

bu sadece sizin gördüğünüz acı örnekler emin olun aldatmayan dürüst ve çok seven insanlarda vardır. inşallah siz iyi olanına denk gelmişsinizdir. ama sürekli bunu düşünerek kendinize güvensiz biri gibi de görünmeyin.

Sürekli güzelliğe vurgu yapmışsınız ama güzellikle ilgisi yok.
Adam kafasına koyduysa aldatır, güzeli de, çirkini de aldatır.
Ve siz engelleyemezsiniz malesef. Düşünmek yersiz o yüzden. Herkes düşünür, herkes endişe duyar. Ama abartmadan, hayatı zehir etmeden.

Günümüzde hayli arttı,Allah akıl fikir versin, eşi,ilişkisi olan insanlara sağduyu, basiret dilerim...
Haklisiniz.kesinlikle.Allah kimseyi evli olup eski sevgilisinin esini takip edip daha sonra kocasiyla bir sey olmamis gibi ayni yastiga bas koyacak kadar hastalikli bir ruh vermesin

Haklisiniz.kesinlikle.Allah kimseyi evli olup eski sevgilisinin esini takip edip daha sonra kocasiyla bir sey olmamis gibi ayni yastiga bas koyacak kadar hastalikli bir ruh vermesin
Amin:KK52:
Onun yaptığı başlı başına saçmalık ama si de engel filan koyabilirsiniz, boş yere baş ağrıtmaya değmez. Nereden nasıl takip ediyor bilmem ama özelleştirin profilinizi, engelleyin vs

Güzelliğin aldatılmaya engel olmadğını biliyorum. Ama bana da bu aldatma işinde en tuhaf gözüken şey eşinden birşey saklama kısmı gözüküyor.

Kadın da az değilmiş hani. Profilinize baksa yine haberiniz olmayacak tutmuş hikayenizi görüntülemiş :) nasıl bir merak.

Akradaşınız olmayan kişi nasıl hikayenizi görüntüleyebiliyor?

Aldatilmis bir annenin cocuguyum.yillardir guven problemim oldugu gibi sezgilerimde hep kuvvetli oldu..ne yazik ki cok aldatma hikayesine tanik oldum.2 aylik evliyim.

2 gün once esimin eski kiz arkadasi (suan evli ,ikiz bebekleri var ) hikayemi görüntüledi..bu kiz zamaninda esimi aldatip simdiki kocasiyla konusmus ve baya hayatini alt ust etmisti.bir insan bu hareketten sonra cocuklarinin esinin yuzune nasil bakar bunu da bilmiyorum..basta soylememe karari almistim esime ama ne yazik ki icimde hicbir seyi tutamayan biriyim.sakayla karisik soyledim..(bunun icinde cok pisman oldum bos yere hatirlattim,gundeme getirdim diye kendime kizdim.)

esim "terbiyesiz iste ben mutluyum gordu,mutsuz olmami istiyo takilma " dedi.daha oncede bana ayni sekilde asik olan bir cocuk evliyken fake hesap acip dogum gunumu kutlamisti..ustelik o da evli ve cocugu vardi.

gece yatarken aklimda tek bir soru vardi gercekten insan ayni yastiga bas koydugu esinin ic dunyasini bile bilemiyor muydu? Esimle sohbet ettik 4e kadar.korkarak yasayamazsin.ben seni aldatmicam ama bunu dusunme surekli desede icim cok kötü..dusunebiliyor musunuz o adamin ya da o kadinin hicbir seyden haberi yok ama eslerinin akillari baska yerde.insanlar berbat.korkuyorum bunun esimle ilgisi de yok.bir baskasi olsa yine ayni duygulari yasayacaktim biliyorum.

Cevremde guzel bir kadin oldugumu soylerler ama bu korkulari nasil aşacagim ?
hikayenizi goruntuledi diye neler kurmussunuz bir hikaye bakmakla kimse evliligini yikmiyor ya da mutsuz olmuyor biraz asin bu turden seyleri ayrica kizin esinizi aldattigi olaylarina pek inanmayim tum erkekler mazlum tum kadinlar da aldatir zaten di mi kim bilir ne cektirdi kiza kiz gercekten seviyordu belki kiymet bilmedi daha durun yeni evlisiniz

Aldatilmis bir annenin cocuguyum.yillardir guven problemim oldugu gibi sezgilerimde hep kuvvetli oldu..ne yazik ki cok aldatma hikayesine tanik oldum.2 aylik evliyim.

2 gün once esimin eski kiz arkadasi (suan evli ,ikiz bebekleri var ) hikayemi görüntüledi..bu kiz zamaninda esimi aldatip simdiki kocasiyla konusmus ve baya hayatini alt ust etmisti.bir insan bu hareketten sonra cocuklarinin esinin yuzune nasil bakar bunu da bilmiyorum..basta soylememe karari almistim esime ama ne yazik ki icimde hicbir seyi tutamayan biriyim.sakayla karisik soyledim..(bunun icinde cok pisman oldum bos yere hatirlattim,gundeme getirdim diye kendime kizdim.)

esim "terbiyesiz iste ben mutluyum gordu,mutsuz olmami istiyo takilma " dedi.daha oncede bana ayni sekilde asik olan bir cocuk evliyken fake hesap acip dogum gunumu kutlamisti..ustelik o da evli ve cocugu vardi.

gece yatarken aklimda tek bir soru vardi gercekten insan ayni yastiga bas koydugu esinin ic dunyasini bile bilemiyor muydu? Esimle sohbet ettik 4e kadar.korkarak yasayamazsin.ben seni aldatmicam ama bunu dusunme surekli desede icim cok kötü..dusunebiliyor musunuz o adamin ya da o kadinin hicbir seyden haberi yok ama eslerinin akillari baska yerde.insanlar berbat.korkuyorum bunun esimle ilgisi de yok.bir baskasi olsa yine ayni duygulari yasayacaktim biliyorum.

Cevremde guzel bir kadin oldugumu soylerler ama bu korkulari nasil aşacagim ?
hikayenizi goruntuledi diye neler kurmussunuz bir hikaye bakmakla kimse evliligini yikmiyor ya da mutsuz olmuyor biraz adin bu turden seyleri ayrica kizin esinizi aldattigi olaylarina pek inanmayim tum erkekler mazlum tum kadinlar da aldatir zaten di mi kim bilir ne cektirdi kiza kiz gercekten seviyordu belki kiymet bilmedi daha durun yeni evlisiniz

Sosyal medya gibi gayriciddi oluşumların gerçek hayatta epey ciddi sorunlar yaratmasını komik ve gereksiz bulduğum için sosyal medya kullanmıyorum. Bu tip olay ve düşüncelerden uzak kalmak istiyorsanız size de tavsiye ederim.

Ha bi de güzel kadınlar da aldatılır.

hikaye cikmiyor ki goruntulensin ilginc yani hic inandirici gelmedi
Hesabim acik.bu da benim tercihim.burada gelip konu uyduramayacak kadar mesgulum.bir diger konu esim anlatmiyor bunlari cevresinde ki bir cok arkadasindan duyuyorum..konuyu bilmiyorsunuz ama sanki yasayan sizsiniz masallah :) siz esinizin eski kiz arkadaslarini savunuyor musunuz merak ediyorum:))) ben neler yasadigna hala sahit oluyorum kadinda oyle bir kadin olmasa zaten alenen gelip rahatsizlik vermeye ugrasmaz.gurursuzlugu buradan belli.evli 2 cocuk annesi ama eski sevgilsnin karisini takipte siz de bunu savunuyorsunuz :) buradaki kadinlar cidden bir alem muhalefet olacagiz diye hale bak :)

hikayenizi goruntuledi diye neler kurmussunuz bir hikaye bakmakla kimse evliligini yikmiyor ya da mutsuz olmuyor biraz adin bu turden seyleri ayrica kizin esinizi aldattigi olaylarina pek inanmayim tum erkekler mazlum tum kadinlar da aldatir zaten di mi kim bilir ne cektirdi kiza kiz gercekten seviyordu belki kiymet bilmedi daha durun yeni evlisiniz
Yazdiklarim bu mesaja istinaden.size ispatlamak durumunda degilim .hicbir erkekte aldatildgini kolay kolay soyleyemez.yani benim tanidiklarim o gururdaydi zar zor anlatirlar.esimin yalan soyledigi dusuncesine nerden kapildiniz demeyecegim muhalefet olma duygusu.sivrilemek adina gereksiz yorumlar yapmaya devam edin

Güzelliğin aldatılmaya engel olmadğını biliyorum. Ama bana da bu aldatma işinde en tuhaf gözüken şey eşinden birşey saklama kısmı gözüküyor.
Ve bunu asla anlayamiyorsunuz bazilarinda.beni de korkutan sey o.sinsi insanlardan korusun Allah

Kadın da az değilmiş hani. Profilinize baksa yine haberiniz olmayacak tutmuş hikayenizi görüntülemiş :) nasıl bir merak.
Evet ama ne var bunda yani kadin merak etmis bakmis.biz de abartiyoruz :)))) (burada genislikte sınır tanimayanlar sevgililerine ,eslerine boyleler eminim :) )

birincisi aldatmanin guzellikle hic bi alakasi yok yani erkekler bazen karisindan daha cirkinlerle olabiliyor.ikincisi bu dusuncelerinizi kafanizdan atin ilk evlendigimizde bende boyleydim simdi hic tinlamiyorum.olacagi varsa olur eskiyi dusunup uzulmenin bi anlami yok

birincisi aldatmanin guzellikle hic bi alakasi yok yani erkekler bazen karisindan daha cirkinlerle olabiliyor.ikincisi bu dusuncelerinizi kafanizdan atin ilk evlendigimizde bende boyleydim simdi hic tinlamiyorum.olacagi varsa olur eskiyi dusunup uzulmenin bi anlami yok
Guzellik vurgusunu aslinda ozguvenim olmasi gerekirken tuketiyorum bunu soylemek icin yazdim yoksa dedigim gibi aksine guzel kadinlar daha cogunlukta aldatilanlar arasinda

Guzellik vurgusunu aslinda ozguvenim olmasi gerekirken tuketiyorum bunu soylemek icin yazdim yoksa dedigim gibi aksine guzel kadinlar daha cogunlukta aldatilanlar arasinda
ben kendime cok guvenen biriyim aldatma konusunda kendime degil de esime guveniyorum.oylede olmali esinizin karakterine bagli bu is

Back
X