Aşamıyorum

Başınız sağolsun Allah yaralarınıza derman olsun . En kısa zamanda inşallah sağlıklı ve hayırlı bir evlat nasip olsun . Tüp bebek tesavisini çok iyi biliyorum 23 yaşında başladım 27 yaşındayım 4 transfer oldum hiç biri tutmadı . Negatifi daha bugün öğrendim. Sizin en büyük sansınız bebeğinizin tutunması . Vücut artık hamileliği tanıyor ve biliyor . İnşallah en kısa zamanda kucağınız dolsun .

Çok normal, ben de çok kızgındım benim doktor da çok kayıtsızdı bi daha kapısından bile geçmedim. Şimdi kendine, doktora, eşine, annene babana bile kızgın olacaksın kimse seni anlamıyor diye düşüneceksin. Teselli edenlere bile kızıyordum ben. Bunun tesellisi olmuyor çünkü.

Allah sabırlar versin. Bn tüp bebek te hep yatarak kendimi yormayarak geçirdim heleki ilk 12 hafta çok önemli demişti doktor.dsardan transfer edildiği için vücut bazen yabancı bi cisim gbi algılayıp atmak istiyormuş.birdahakinde aklınızda olsun yatın dinlenin kendinizi hiç yormayın.mddi manevi zorsurec

Allah sabir versin ve meleginizle sizi elbet kavusturacak buna inanin. Ben de martta 20 haftalik kizimi kaybettim su an son ayima girmis onu bekliyor olacaktim. Size kocaman sarilmak istedim. Onlari hicbir zaman unutmayacagiz her zaman guzel anip yaslarini hakkiyla tutarak insallah onumuze bakabilecegiz dilegim bu

Öncelikle geçmiş olsun
Aynısı değil ama benzerini yaşadım.
İlk bebeğimi 8 aylık ölü doğum yaptım
İnanılmaz zor zamanlardı, hatta herkese 10 tanede çocuğum olsa onun yerini tutmaz derdim.

Rabbim ondan 4 yıl sonra yeniden nasip etti, hemde hiç beklemediğim anda

Merak etme geçecek
Allah doğru zamanda, hayırlı bir şekilde kucağını doldursun inşallah

Ben bir defa hamilelik yaşayıp ikinci defa yaşamayan kimseyi görmedim
Yani düşük bile olması iyiye işaret aslında
Sorununuz neydi bilmiyorum ama üzülmeyin bir kere olduysa bir daha olur inşallah

Bende öyle dua etmiştim tek hamile kalayım da diye diye işte yanlışmış acıyı yaşayınca anlıyoruz. Ama yiyecek ekmeği içecek suyu olsaydı ne olursa olsun yaşardı düşmezdi belki bi hastalığı olacaktı belki çok daha büyük acılar çekecekti diye düşününce tevekkül edince daha kolay aşılıyor süreç. Geçecek bu günler ama unutulmuyor hiç. Kendini hazır hissettiğinde yeniden başla mücadeleni bırakma.

Çok teşekkür ederim

Çok sağolun inşallah sizde sağlıkla alın yavrunuzu kucağınıza güle güle büyütün

Çok zor gerçekten beni anlıyorsunuz anlamanıza da üzüldüm şuan Rabbim evladınıza sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah

Kaybınız için çok üzüldüm çok büyümüş kızınız cennet kuşu olmuş Rabbim cennetinde kavuştursun inşallah istiyorsanız en kısa zamanda sağlıkla kavuştursun size de

Oy savaşçı kuzum hayatı hep kolaylıkla geçer insallah

Ben bir defa hamilelik yaşayıp ikinci defa yaşamayan kimseyi görmedim
Yani düşük bile olması iyiye işaret aslında
Sorununuz neydi bilmiyorum ama üzülmeyin bir kere olduysa bir daha olur inşallah
Eşimin sperm şekli bozuk sadece yüzde ikisi normal şekilde ve tedaviyi reddediyor malesef

İnşallah nasip olur tekrar hamile kalmak sağlıkla kucağıma almak Rabbim isteyen hak eden herkese nasip etsin

Bende 28 yaşındayım iki transferim olumsuz olmuştu 3 te embriyo glue ve rahim içi prp yapmıştık öyle tutundu belki sizde de işe yarar Rabbim sağlıkla size de nasip etsin inşallah

Allah'ım sizinki inanılmaz bir acı olmuştur Rabbim hafifletsin inşallah nasip ettiği yavrunuzu sağlıkla büyütün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…