- 5 Ekim 2013
- 613
- 102
Merhaba, eşimle bir sıkıntımız var zamanla düzeleceğini düşünmüştüm yeni evli olmama bağlamıştım ama durum aynı. Birliktelik esnasında veya sonrasında nazik tabiri ile ben rahatlıyamıyorum .Nitekim bu benim için hiç önemli değil çünkü zaten birliktelik esnasında mutlu oluyorum yani illa o rahatlama dediğimiz biyolojik olay olmak zorunda mı? kadının biyolojisi erkeğinkinden farklı değil mi? Eşim çok üzülüyor beni mutlu edemediğini kendini kötü hissettiğini söylüyor sadece kendisi rahatladığı için. Halbuki ben bunun eksikliğini hissetmiyorum olması yada olmaması arasında bir fark yok gibi. Hep birliktelik öncesi rahatlayacaksın değil mi diye soruyor bir süre deniyoruz sonuç yine başarısız. Bu durum benim üstümde ciddi bir stress oluşturmaya başladı. İsteksizleşmeye başladım yine olmayacak ve o yine üzülecek diye. İnternette bir iki yerde kadınlarda erkeğinki gibi bir rahatlamanın zaten çok nadir olduğu söylenmiş. Bir iki yerde de bunun rahatsızlık olduğu önce kadın doğuma biyolojik bir rahatsızlık yoksa da psikiyatra gidilmesi tavsiye edilmiş. Birebir bu durumu yaşayan var mı? Nasıl çözdünüz acaba?