- 24 Ocak 2012
- 14.421
- 50.809
- 798
Arkadaşlar kızıma kayınvalidem bakmaya başladı okul açılalı,ben öğretmenim saat 1 de okulum bitiyor gidip alıyorum. Kvalidem iyi bakıyor kızıma gözüm arkada kalmıyor evde kayınpeerimde var emekli ve 'yönetici'. Okul açılalı beri asansör sabahları çalışmadı(8 den sonra düzeliyor,taşınalı beri onlar yıllardır problemli asansörleri) 7-8 kere. kızım eşyaları 20 kilo yapıyo neredeyse,çıkarınca tansiyonum düşüyor gözüm kararıyor çünkü 6.katta oturuyorlar. Daha önemlisi kızım asansörle çıkardığımda arabada geri uyuduğu için yatırıp çıkarıyorum, merdivenden çıkarırken uyanıyo çok ağlıyo sonra ben çıkarken. Laf anlatılacak biri değil kayınpeder söyledim önceden tamir ettirsen filan diye ona göre problm yok ve yaptırmadı tabi ki. Eşimden babasıyla konuşmasını istedim o da konuşacak ama laf anlatılamayacağını söylüyor ve asansör hep problem çıkardığı için bakıcı fikrini söyledi. Geçen sene başka yerde yaşarken bakıcısı vardı çok memnunduk. Komşularımdan birinin memnun kaldığı bir bakıcısı varmış ne yapsam bilemedim.