Asansör yüzünden bakıcı tutucam galiba

Sana göre kaba bana göre değil
Onlara göre de değil
Neden?
Çünkü sevince bunlar göze gelmiyor
Seve seve yapıyorlar

Ama sevmeyince Teyzem in gelini böyle böyle dersin
Torun bu torba değil

Ps: Ben çocuklarima kendim bakıp çalışıyorum! O yüzden sakın ha edebi elden bırakma. Fikrimi konu sahibi için yazdım sana yazmadım.

Torun bu torba değil de konu sahibinin de kendi çocuğu

Bir gün geç kalır alıverin der de inmezlerse o zaman bu söz olur da sen neden yorulacaksın onlar alsın sözünü en şirret gelin bile onaylamaz

Torun bu torba değil de konu sahibinin de kendi çocuğu

Bir gün geç kalır alıverin der de inmezlerse o zaman bu söz olur da sen neden yorulacaksın onlar alsın sözünü en şirret gelin bile onaylamaz

Geçen başıma geldi bu olay ,akşam cılkım çıkmıştı desem yeridir.Ama genede kv arayıp bekar küçük kaynım evdemi diye ağız yokladım .insan gerçekten indirebilirmisin diye diyemiyor.Yani ben nekadar yorgun olursam olayım onun yorgunluğu kendine yeter diye düşünüyorum.Açıkçası ben çok acele ve ciddi bir durum yok ise kıyamam .Yapmışsamda çok nadir durumlardır dediğim gibi.

Bencede bakıcı mantıklı, güvenilirse neden olmasın hem yarım gün uykusu bölünmez çocuğun uyanınca bi kahvaltı yapar kendi oyuncaklarıyla oynar, 1 de annesi gelir oh ne güzel

Bende bakmasi icin anneme goturuyorum ama benim babam yardim ediyor. O oglumu cikartiyor ben esyalarini. Hatta bazen annemde iniyor ben direk okula gidiyorum.

Sizin kp cok mu yasli yardim edemez mi?

Kiziniz okil caginda degilse krese verebilirsiniz. Okul caginda ise okuldan ciktiktan sonra etute gonderebilirsiniz.
20 kg esyayi da her gun tasimayin. Babaannede yedek camasir birakabilirsiniz.

Bende bakmasi icin anneme goturuyorum ama benim babam yardim ediyor. O oglumu cikartiyor ben esyalarini. Hatta bazen annemde iniyor ben direk okula gidiyorum.

Sizin kp cok mu yasli yardim edemez mi?
Edemez ya kilolu zaten bi de kızım onla çıkmak istemez ağlar ortalığı ayağa kaldırır

Rica et , birisi aşağıya gelip sana yardımcı olsun , niye kendin taşıyorsunki .

Dün anlaştık biriyle komşumun çocuklara 5 yıl bakmış komşum titiz pimpirikli biri önerdi o da bizde konuştuk ısındık

Asansorun sadece 8 den sonra calismasi sacma degil mi? Yani bir asansor bozuksa bozuktur, akli fikri mi var da saat 8 oldu calisayim bari diyor. Bence birisi bilincli olarak calistirmiyor.

Asansorun sadece 8 den sonra calismasi sacma degil mi? Yani bir asansor bozuksa bozuktur, akli fikri mi var da saat 8 oldu calisayim bari diyor. Bence birisi bilincli olarak calistirmiyor.
Oturumu yokmuş apartmanın inşaat elektriği asansöre yetmiyomş gün içinde de ara ara çalşmıyomş

Back
X