• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ascus Hpv yüksek riskli pozitif

pinkladys

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
2
Puanlar
6
Herkese merhaba ,
Durumumu yaşayanlar var mıdır acaba diye sormak istiyor sizlere de danışmak istiyorum.Ozel bir konu olduğu için çevremde kimseye söyleyemiyorum ve tavsiye alamıyorum.Ailemde de bu konuyu paylasamadigim ayrıca tedirginlik yaşıyorum.
28 yaşındayım ve bekarim yaklaşık 1 buçuk yıldır geçemeyen mantar problemim vardı.Bu sebeple defalarca doktora gittim ama fitil yazıp gonderdiler ve hiç bir sonuç elde edemedim.Ozellikle bu konularda Hassas olduğum içinde hep kadın doktor tercih ettim.En son gerçekten ilgili olduğunu düşündüğüm bir doktora denk geldim.Kendisi çok yoğun bir mantarım olduğunu söyleyip batikonla vajina içimi temizlemisti.Daha sonrasında bana zolax ve gynotonique verdi smear ve hpv testi yaptı.Cunku kasik ağrılarım olmaya başladı bu süreçte ve 4 5 kez vajina girişi kenarında küçük yaralarım çıkmaya başladı.Kasinti ve sonrasında yanma şeklinde uçuk sanırım bilmiyorum açıkçası böyle de hiç problemim yoktu bu mantar şikayetine kadar .Sonucum dün geldi ve hpv 16 18 negatif çıktı fakat hpv yüksek riskli pozitif çıktı.Daha sonrasında smear testim de ascus bakteriyel vajinos ve yangı çıktı.Boyle bir süreç yaşayan var mı sonraki süreç ne olur bilmiyorum.Tedirginim açıkçası çünkü evli değilim kimseye paylasamiyorum bu durumu aileme de söyleyemedim.Onerileriniz ve tavsiyelerinize çok ihtiyacım var.

Herkese merhaba ,
Durumumu yaşayanlar var mıdır acaba diye sormak istiyor sizlere de danışmak istiyorum.Ozel bir konu olduğu için çevremde kimseye söyleyemiyorum ve tavsiye alamıyorum.Ailemde de bu konuyu paylasamadigim ayrıca tedirginlik yaşıyorum.
28 yaşındayım ve bekarim yaklaşık 1 buçuk yıldır geçemeyen mantar problemim vardı.Bu sebeple defalarca doktora gittim ama fitil yazıp gonderdiler ve hiç bir sonuç elde edemedim.Ozellikle bu konularda Hassas olduğum içinde hep kadın doktor tercih ettim.En son gerçekten ilgili olduğunu düşündüğüm bir doktora denk geldim.Kendisi çok yoğun bir mantarım olduğunu söyleyip batikonla vajina içimi temizlemisti.Daha sonrasında bana zolax ve gynotonique verdi smear ve hpv testi yaptı.Cunku kasik ağrılarım olmaya başladı bu süreçte ve 4 5 kez vajina girişi kenarında küçük yaralarım çıkmaya başladı.Kasinti ve sonrasında yanma şeklinde uçuk sanırım bilmiyorum açıkçası böyle de hiç problemim yoktu bu mantar şikayetine kadar .Sonucum dün geldi ve hpv 16 18 negatif çıktı fakat hpv yüksek riskli pozitif çıktı.Daha sonrasında smear testim de ascus bakteriyel vajinos ve yangı çıktı.Boyle bir süreç yaşayan var mı sonraki süreç ne olur bilmiyorum.Tedirginim açıkçası çünkü evli değilim kimseye paylasamiyorum bu durumu aileme de söyleyemedim.Onerileriniz ve tavsiyelerinize çok ihtiyacım var.
Merhaba,geçmiş olsun sitenın arama motoruna hpv diye yazarsanız bu konuyla alakalı birçok yazılan yazıları oluyabilirsiniz.Yani yalnız degilsiniz.Doktorunuz kolposkopi ister, kolposkopi sonucunuza göre takip yada tedavi olursunuz.Sizin yapmanız gerekenler düşük vitamin degerlerinizi yükseltmek,alkol ve sigara kullanmamak,saglıklı beslenmek,stresden uzak kalmak.

Merhaba,geçmiş olsun sitenın arama motoruna hpv diye yazarsanız bu konuyla alakalı birçok yazılan yazıları oluyabilirsiniz.Yani yalnız degilsiniz.Doktorunuz kolposkopi ister, kolposkopi sonucunuza göre takip yada tedavi olursunuz.Sizin yapmanız gerekenler düşük vitamin degerlerinizi yükseltmek,alkol ve sigara kullanmamak,saglıklı beslenmek,stresden uzak kalmak.
O kadar stresliyim ki anlatamam jinekoloji doktoruna gittim muayene bile etmedi yalnızca kolkoskopi için 1 hazirana gün verdi ben bugün olucak da dusunmeyecegim artık diye düşünürken şimdi o günü bekleyeceğim bir de o sonucun çıkmasını ne kadar yıpratıcı bir süreç kimseye anlatamamak destek görememek de ayrıca yıprattı beni bana Iside hpv almamı söyledi ve aşi olmamı söyledi mantar şikayetim var dedim geçmedi mi dedi hayır hala kaşıntım oluyor dedim ki süt kesiği ve pütürlü akıntım bunu dediğimi al geçer diye düşünüyorum kullan dedi ama fiyatına bir baktım 4500 aşıyı sordum 5325 TL ve ben çalışmıyorum iş arıyorum ve bunları karşılayacak bir durumum da yok nadil yapicam inanın bilmiyorum

O kadar stresliyim ki anlatamam jinekoloji doktoruna gittim muayene bile etmedi yalnızca kolkoskopi için 1 hazirana gün verdi ben bugün olucak da dusunmeyecegim artık diye düşünürken şimdi o günü bekleyeceğim bir de o sonucun çıkmasını ne kadar yıpratıcı bir süreç kimseye anlatamamak destek görememek de ayrıca yıprattı beni bana Iside hpv almamı söyledi ve aşi olmamı söyledi mantar şikayetim var dedim geçmedi mi dedi hayır hala kaşıntım oluyor dedim ki süt kesiği ve pütürlü akıntım bunu dediğimi al geçer diye düşünüyorum kullan dedi ama fiyatına bir baktım 4500 aşıyı sordum 5325 TL ve ben çalışmıyorum iş arıyorum ve bunları karşılayacak bir durumum da yok nadil yapicam bilmiyorum
Nasıl bi ilacmış 4500 ? Sigortanız yok mu devletin karsılayacagı bi dünya fitil antibiyotık var onlardan yazsınlar.İnan çogumuz kimseyle paylaşamıyoruz.Dün leep oldum bikac arkadasımdan başka kimse bilmiyor.Sadece bi virüs geçecek illaki kendını yıpratma.

Sigortanın karşıladığı ilaçlar değil geçen aldığım mantar için fitil de özeldi yine sigortanın değil ve doktorlar hiç düşünmeden bunu al bunu yaptır diyor .Leep işleminin bir zarari var mı Rahime siz kaç yasindasiniz

Sigortanın karşıladığı ilaçlar değil geçen aldığım mantar için fitil de özeldi yine sigortanın değil ve doktorlar hiç düşünmeden bunu al bunu yaptır diyor .Leep işleminin bir zarari var mı Rahime siz kaç yasindasiniz
Doktor ilac yazarken sigorta kapsamında ilac yazın diye belirtin.Maalesef doktorlar İlaç firmalarıyla anlasıyor.Leep işlemi rahim ağzını kısaltıyor,gebelik sırasında erken doguma sebeb olabiliyormuş ama leep olup bebek sahibi olan bidünya kadın var.Yaşım 41 çocukda düşünmedigim için gönül rahatlıgıyla leep oldum.

Herkese merhaba ,
Merhaba benimde geçmeyen akıntım ve iç kısımlarda pütürler var. Bir doktor hpv olabilirsin siğile benziyor dedi başka bir doktor da enfeksiyondan kaynaklı geçici gibi duruyor dedi yazdıkları kremler geçici işe yarıyor geri başlıyor hatta kasıklarımda da ağrı oluyor ara ara. Doktorlar bekar ve hiç cinsel birliktelik yaşamadığım için test falan yapmadı siz testi özelde mi yaptırdınız, belirtiniz sadece akıntı mıydı

Kasik ağrılarının en büyük sebebi malesef enfeksiyondan kaynaklanıyor olabilir çünkü ben de ayni sorunu yaşadım hpv cinsel birliktelikle bulaşan bir şey ve belirti vermiyor .Testi devlet hastanesinde yaptirdim ama size yüksek ihtimal cinsel birlikteliğimiz olmadığı için yapmayabilirler

Back
X