- Konu Sahibi aleynaaaa4
-
Merhaba,kimseye anlatamadığım sorunumu burda sizinle paylaşmak istedim.Ne yapacağım bilmiyorum.4 yıldır evliyiz eşimle ve eşimin aseksüel olduğunu düşünüyorum.Her seferinde benim istememle bir birliktelik oluyordu.Artık ben de ısrar etmeyi bıraktım ve artık bana yanaşmıyor.Defalarca onu uyarmama ve sonunun boşanmak olduğunu söylememe rağmen beni ciddiye almadı.Her defasında düzelteceğini,yoğun iş temposundan kaynaklı içinde istek olmadığı söyledi.Ama artık tak etti.Ben de arzulanmak istiyorum.Beni çok sevdiğini biliyorum.Biriyle de görüşmüyor bundan da eminim.1 yıl terapiste gittik ama o da çözüm olmadı.Dün de artık üstü kapalı boşanmamız gerektiğini söyledim ama benden kaçıyor.Boşanmak istemiyor.Ne olur bana akıl verin.Bu durumda olup da çözüm bulan birileri var mı?
Ama bir yanım da bırakmak istemiyor çok emek verdim bu evlilik bitmesin diye.Ona karşı eskisi gibi hissedemiyorum ama düzeltirse evliliğimiz de düzelecek diye ümit ediyorm ama uğraşmıyorAdamın boşanmak istememesi boşanmanıza engel değil. Evlilikte cinsel yaşam eksikliği boşanma sebebi zaten.
Aseksüel düzeltilecek bir durum mu? Gerçekten bilmediğim için soruyorum. Araştırdınız mı bu durumuAma bir yanım da bırakmak istemiyor çok emek verdim bu evlilik bitmesin diye.Ona karşı eskisi gibi hissedemiyorum ama düzeltirse evliliğimiz de düzelecek diye ümit ediyorm ama uğraşmıyor
Ama bir yanım da bırakmak istemiyor çok emek verdim bu evlilik bitmesin diye.Ona karşı eskisi gibi hissedemiyorum ama düzeltirse evliliğimiz de düzelecek diye ümit ediyorm ama uğraşmıyırAdamın boşanmak istememesi boşanmanıza engel değil. Evlilikte cinsel yaşam eksikliği boşanma sebebi zaten.
4 yılda düzelmeyen birinden düzelmesini mi umut ediyorsunuz? çok ütopik bir beklenti. bir tanıdığım 16 yıl sonra bosandi esi sizinki gibiymiş hatta daha beteri. 1 kez bile birliktelik olmamış kızın kimliği bile tüp bebek uygulaması esnasında diyeyim siz anlayın. ne oldu? 16 senesi boşa gitti ve bir çocuğu var. evet o adama cocuk doğurmuş evet saçmalık ama olmuş işte. bence boşa kürek çekmeyin evlilik bu değil. sizinki ev arkadaşlığıevet
Evet haklısınız düzelmek için hiçbir şey yapmadı.4 yılda düzelmeyen birinden düzelmesini mi umut ediyorsunuz? çok ütopik bir beklenti. bir tanıdığım 16 yıl sonra bosandi esi sizinki gibiymiş hatta daha beteri. 1 kez bile birliktelik olmamış kızın kimliği bile tüp bebek uygulaması esnasında diyeyim siz anlayın. ne oldu? 16 senesi boşa gitti ve bir çocuğu var. evet o adama cocuk doğurmuş evet saçmalık ama olmuş işte. bence boşa kürek çekmeyin evlilik bu değil. sizinki ev arkadaşlığı
Çok emek verdiniz diye gelecek senelerinizi heba mı edeceksiniz?
Çabalamadığına göre düzeltilmeyen bir durum.Bununpa ilgili belgelerlleri izledim.Düzeltmeyen bir durum olduğu yazıyorAseksüel düzeltilecek bir durum mu? Gerçekten bilmediğim için soruyorum. Araştırdınız mı bu durumu
Ne yapabilir ki ? Aseksüellik düzelmezEvet haklısınız düzelmek için hiçbir şey yapmadı
Boşanmayıp napacaksınız bu yaştan sonra kendi kendinizi mi tatmin edeceksiniz.Merhaba,kimseye anlatamadığım sorunumu burda sizinle paylaşmak istedim.Ne yapacağım bilmiyorum.4 yıldır evliyiz eşimle ve eşimin aseksüel olduğunu düşünüyorum.Her seferinde benim istememle bir birliktelik oluyordu.Artık ben de ısrar etmeyi bıraktım ve artık bana yanaşmıyor.Defalarca onu uyarmama ve sonunun boşanmak olduğunu söylememe rağmen beni ciddiye almadı.Her defasında düzelteceğini,yoğun iş temposundan kaynaklı içinde istek olmadığı söyledi.Ama artık tak etti.Ben de arzulanmak istiyorum.Beni çok sevdiğini biliyorum.Biriyle de görüşmüyor bundan da eminim.1 yıl terapiste gittik ama o da çözüm olmadı.Dün de artık üstü kapalı boşanmamız gerektiğini söyledim ama benden kaçıyor.Boşanmak istemiyor.Ne olur bana akıl verin.Bu durumda olup da çözüm bulan birileri var mı?
Merhaba,kimseye anlatamadığım sorunumu burda sizinle paylaşmak istedim.Ne yapacağım bilmiyorum.4 yıldır evliyiz eşimle ve eşimin aseksüel olduğunu düşünüyorum.Her seferinde benim istememle bir birliktelik oluyordu.Artık ben de ısrar etmeyi bıraktım ve artık bana yanaşmıyor.Defalarca onu uyarmama ve sonunun boşanmak olduğunu söylememe rağmen beni ciddiye almadı.Her defasında düzelteceğini,yoğun iş temposundan kaynaklı içinde istek olmadığı söyledi.Ama artık tak etti.Ben de arzulanmak istiyorum.Beni çok sevdiğini biliyorum.Biriyle de görüşmüyor bundan da eminim.1 yıl terapiste gittik ama o da çözüm olmadı.Dün de artık üstü kapalı boşanmamız gerektiğini söyledim ama benden kaçıyor.Boşanmak istemiyor.Ne olur bana akıl verin.Bu durumda olup da çözüm bulan birileri var mı?
Evlilik için iki boşanmak için tek kişinin isteği yeterli. Onun keyfine olmuyor o işler. Boşayın gitsin çocuk falan yoksa arkanıza bakmayın. Gençliğiniz kurur bu soğuk nevalenin yanında. Cinsel çekim duyduğu birinin yanında bomba olur patlar bu, giden yıllarınıza dövünmek düşer size de.Merhaba,kimseye anlatamadığım sorunumu burda sizinle paylaşmak istedim.Ne yapacağım bilmiyorum.4 yıldır evliyiz eşimle ve eşimin aseksüel olduğunu düşünüyorum.Her seferinde benim istememle bir birliktelik oluyordu.Artık ben de ısrar etmeyi bıraktım ve artık bana yanaşmıyor.Defalarca onu uyarmama ve sonunun boşanmak olduğunu söylememe rağmen beni ciddiye almadı.Her defasında düzelteceğini,yoğun iş temposundan kaynaklı içinde istek olmadığı söyledi.Ama artık tak etti.Ben de arzulanmak istiyorum.Beni çok sevdiğini biliyorum.Biriyle de görüşmüyor bundan da eminim.1 yıl terapiste gittik ama o da çözüm olmadı.Dün de artık üstü kapalı boşanmamız gerektiğini söyledim ama benden kaçıyor.Boşanmak istemiyor.Ne olur bana akıl verin.Bu durumda olup da çözüm bulan birileri var mı?
Evlenmeden önce haftada bir görüşüyorduk ve çok istekliydi.Evlendikten sonra değişti.Haftada birdi son 1 yıldır.2/3 haftada ayda 1.. Sonrada hep ben sorun çıkarınca 4 ay ayrı yataklarda yattık.Şimdi de ayrı yatıyoruz.Ve aynı memleketteniz ve akrabalarımız ortak sayılır.Kimseyi de srvindirmek istemiyorum.Eskisi gibi duygularım da yok.Ama düzelmesini istiyorum.Bu konu dışında benim için mükemmel bir erkek.Özel biraz ama aslında çok iyi birlikte olduğumuz zamanlarda.evlenmeden önce çok ateşliydi de sonra mı aseksüel oldu?
size düzeleceğini düşündürten ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?