Aseksüel eşimden boşanmak istiyorum.

Böyle tiplerin ortak özelliği işkolik olmaları sanırım. Allah tarafından muhabbet fakiri olduklarından işe güce sarıyolar, evdekinden kaçıyorlar iş üretip.
bir de genel olarak kibar olmaları, ince düşünceli vs. olmaları
hep şey deniyor

"eşim çok iyi insan, kırmaz, incitmez"

içinde olmayana ne yapabilirsin ki? istemeyen için eziyet gibi bir durum. sen de haklısın arzulanmak dünyanın en güzel şeyi hem de eşin tarafından. bu ilişkide ayrılmak en doğru karar. yoksa niye fedakarlık yapacaksın cinsellik hayatından?

Kimse sevinmesin ama siz kuru eriğe dönün. Nasıl bir akraba ilişkiniz var bilmiyorum ama muhakeme yeteneğinize bile etki etmiş. Zaten böyle adamların çoğu harika erkek, öyle olmasalar sünger Bob'u kim çekecek?

bir de genel olarak kibar olmaları, ince düşünceli vs. olmaları
hep şey deniyor

"eşim çok iyi insan, kırmaz, incitmez"
Sonra kadınlar neden ayı gibi erkekleri bırakmıyor. Sonra vay efendim kadınlar p.ç erkek seviyor. Kaldırın g.tünüzü sizi de sevsinler hey Allahım.

Daha fazla bu adamla vakit kaybetmeyin
Gençliğinize yazık

Ee o zaman akseksüel değil?

Ya çoğu insan anlamiyor ama var böyle adamlar. Biri de kocam. Çok severek evlendik, aramızda ciddi bir tutku ve cinsel çekim de vardı. Aseksuel filan değil, bildiğin tembel. Poposunu kaldirmamak için sevismiyor. İşi çok yoğun mesai kavramı yok gibi bir sey sürekli PC başında ya da telefonda. Çalışmadığı zamanlarda da sadece yatmak istiyor. Stresli ve duygusal bir tip. Sevişmemiz için oğlumu anneannesine göndermemiz lazım, hafta sonu olmasi lazım vs vs...Ben de hep istekli bir tipim. Hep ben başlatırim ve problem yok yani gayet güzel yasiyoruz oldugunda. Ama aklına gelmez yani sevismek aylarca aramaz yapmasak. Şimdi bu adam aseksuel mi? Evlenmeden önce 7 sene beraberdik . Evlendik 3 sene cocuksuzduk gene iyiydi cinsellik. Oğlumuzun doğumu ve eşimin yeni işi aynı döneme denk geldi ve cinsellik tepetaklak gitti. Çözüm ne bilmiyorum ben de arzulanmayi özledim.ama zorla olmuyor yani.

Ben meraktan soruyorum da şimdi erkek rüya görüyor rahatlıyor . İlişkiye girmediğiniz sürede eşiniz rüya görüyor mu ? Mesela ondan sonra istekli oluyormu, kendini öylemi tahmin ediyor.

Hormonlarina baktirsin
Belki testosteron eksik,prolaktin yüksek .
Özellikle testosteron eksikliği tamamen libidoyu yok ediyor aklınıza gelmiyor bile ve tembelleştiriyor .
Artık yiyeceklerin çoğu östrojen bazlı .

Aseksüel olduğuna emin misiniz? Belki sertleşme sorunu var yediremiyor kendine ve paylaşmaktan da çekinip isteksizmiş gibi davranıyordur? Gerçi her iki durumda da sonuç değişmez. Evlenmeden önce birliktelik yaşadınız mı bilmiyorum ama bir kadının cinselliği tatması keyif alması gerekiyor ya, eğer kadının kendisi de isteksiz değilse tabi ki.

demek ki sorun baska bişey aseksüel değil

Evlilikte cinsellik çok önemlidir neticede ev arkadaşı olmak için evlenmiyoruz. Belli bir yere kadar yorgunluğu anlaşılabilir lakin adam yanınıza hiç yaklaşmıyorsa orda bir sorun vardır. Belki terapi ile düzelebilir ama onu da kendisi istemesi lazım yani bir sorun olduğunu anlaması lazım. Sizin zorlamanızla da olmaz. Boşanmak istemiyorum demekle de olmaz dava çekişmeliye döner hakim karşı tarafta suç bulursa ki bu yaptığı boşanma sebebi boşar. Ama aseksüel mi değil mi bunu bir uzmanın karar vermesi lazım belki de altta yatan başka bir neden var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…