- Konu Sahibi aleynaaaa4
-
Çık zor bir karar offBen vardım bu durumu yaşayan 6 yıl evli kaldım.
Bizde terapiste gittik düzelir gibi oldu ama düzelmedi.
Boşandım 3 yıl sonra 2. Kez evlendim.
Gayet mutluyum.
Tek pişmanlığım 6 yıl evli kalmış olmak.
Eşiniz iyi bir insan olabilir iyi eş olmak farklı bir şey.
bir de genel olarak kibar olmaları, ince düşünceli vs. olmalarıBöyle tiplerin ortak özelliği işkolik olmaları sanırım. Allah tarafından muhabbet fakiri olduklarından işe güce sarıyolar, evdekinden kaçıyorlar iş üretip.
bir de genel olarak kibar olmaları, ince düşünceli vs. olmaları
hep şey deniyor
"eşim çok iyi insan, kırmaz, inci
Kimse sevinmesin ama siz kuru eriğe dönün. Nasıl bir akraba ilişkiniz var bilmiyorum ama muhakeme yeteneğinize bile etki etmiş. Zaten böyle adamların çoğu harika erkek, öyle olmasalar sünger Bob'u kim çekecek?Evlenmeden önce haftada bir görüşüyorduk ve çok istekliydi.Evlendikten sonra değişti.Haftada birdi son 1 yıldır.2/3 haftada ayda 1.. Sonrada hep ben sorun çıkarınca 4 ay ayrı yataklarda yattık.Şimdi de ayrı yatıyoruz.Ve aynı memleketteniz ve akrabalarımız ortak sayılır.Kimseyi de srvindirmek istemiyorum.Eskisi gibi duygularım da yok.Ama düzelmesini istiyorum.Bu konu dışında benim için mükemmel bir erkek.Özel biraz ama aslında çok iyi birlikte olduğumuz zamanlarda.
Seven ve kaybetme korkusu olan insan çözüm üretir, sadece kendinizi kandırıyorsunuz.Gerçekten iyi bir insan.Ama bazen sadece onun beni sevmesini sevmişim gibi geliyor.
Sonra kadınlar neden ayı gibi erkekleri bırakmıyor. Sonra vay efendim kadınlar p.ç erkek seviyor. Kaldırın g.tünüzü sizi de sevsinler hey Allahım.bir de genel olarak kibar olmaları, ince düşünceli vs. olmaları
hep şey deniyor
"eşim çok iyi insan, kırmaz, incitmez"
Daha fazla bu adamla vakit kaybetmeyinMerhaba,kimseye anlatamadığım sorunumu burda sizinle paylaşmak istedim.Ne yapacağım bilmiyorum.4 yıldır evliyiz eşimle ve eşimin aseksüel olduğunu düşünüyorum.Her seferinde benim istememle bir birliktelik oluyordu.Artık ben de ısrar etmeyi bıraktım ve artık bana yanaşmıyor.Defalarca onu uyarmama ve sonunun boşanmak olduğunu söylememe rağmen beni ciddiye almadı.Her defasında düzelteceğini,yoğun iş temposundan kaynaklı içinde istek olmadığı söyledi.Ama artık tak etti.Ben de arzulanmak istiyorum.Beni çok sevdiğini biliyorum.Biriyle de görüşmüyor bundan da eminim.1 yıl terapiste gittik ama o da çözüm olmadı.Dün de artık üstü kapalı boşanmamız gerektiğini söyledim ama benden kaçıyor.Boşanmak istemiyor.Ne olur bana akıl verin.Bu durumda olup da çözüm bulan birileri var mı?
Genelde böyle yorum yapılıyor o kişiler hakkında . Sanırım bir eksikliği, başka yerden kapatıyorlar.bir de genel olarak kibar olmaları, ince düşünceli vs. olmaları
hep şey deniyor
"eşim çok iyi insan, kırmaz, incitmez"
Ee o zaman akseksüel değil?Evlenmeden önce haftada bir görüşüyorduk ve çok istekliydi.Evlendikten sonra değişti.Haftada birdi son 1 yıldır.2/3 haftada ayda 1.. Sonrada hep ben sorun çıkarınca 4 ay ayrı yataklarda yattık.Şimdi de ayrı yatıyoruz.Ve aynı memleketteniz ve akrabalarımız ortak sayılır.Kimseyi de srvindirmek istemiyorum.Eskisi gibi duygularım da yok.Ama düzelmesini istiyorum.Bu konu dışında benim için mükemmel bir erkek.Özel biraz ama aslında çok iyi birlikte olduğumuz zamanlarda.
Ben meraktan soruyorum da şimdi erkek rüya görüyor rahatlıyor . İlişkiye girmediğiniz sürede eşiniz rüya görüyor mu ? Mesela ondan sonra istekli oluyormu, kendini öylemi tahmin ediyor.Ya çoğu insan anlamiyor ama var böyle adamlar. Biri de kocam. Çok severek evlendik, aramızda ciddi bir tutku ve cinsel çekim de vardı. Aseksuel filan değil, bildiğin tembel. Poposunu kaldirmamak için sevismiyor. İşi çok yoğun mesai kavramı yok gibi bir sey sürekli PC başında ya da telefonda. Çalışmadığı zamanlarda da sadece yatmak istiyor. Stresli ve duygusal bir tip. Sevişmemiz için oğlumu anneannesine göndermemiz lazım, hafta sonu olmasi lazım vs vs...Ben de hep istekli bir tipim. Hep ben başlatırim ve problem yok yani gayet güzel yasiyoruz oldugunda. Ama aklına gelmez yani sevismek aylarca aramaz yapmasak. Şimdi bu adam aseksuel mi? Evlenmeden önce 7 sene beraberdik . Evlendik 3 sene cocuksuzduk gene iyiydi cinsellik. Oğlumuzun doğumu ve eşimin yeni işi aynı döneme denk geldi ve cinsellik tepetaklak gitti. Çözüm ne bilmiyorum ben de arzulanmayi özledim.ama zorla olmuyor yani.
34 yaş, bu yorumun yapılacağı bir yaş mı ?Boşanmayıp napacaksınız bu yaştan sonra kendi kendinizi mi tatmin edeceksiniz.
demek ki sorun baska bişey aseksüel değilEvlenmeden önce haftada bir görüşüyorduk ve çok istekliydi.Evlendikten sonra değişti.Haftada birdi son 1 yıldır.2/3 haftada ayda 1.. Sonrada hep ben sorun çıkarınca 4 ay ayrı yataklarda yattık.Şimdi de ayrı yatıyoruz.Ve aynı memleketteniz ve akrabalarımız ortak sayılır.Kimseyi de srvindirmek istemiyorum.Eskisi gibi duygularım da yok.Ama düzelmesini istiyorum.Bu konu dışında benim için mükemmel bir erkek.Özel biraz ama aslında çok iyi birlikte olduğumuz zamanlarda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?