- 22 Ocak 2010
- 1.268
- 338
- 323
- Konu Sahibi Nisan.umut
-
liseden sonra senı sarsan bir olay yaşadın mı?
çünkü lisede birinden hoşlanmışssın
yanı bunu yapabiliyorsun o zaman depresyonda olabilir misin acaba
Aseksüel zaten iki cinse karşı da birşey hissetmeyenlere deniyor. Tabi öylesiniz demiyorum.
Sizin gibiler -sizin tabirinizle :)- var aslında. Benim bir arkadaşımda kimseden hoşlanmadığından yakınıyordu.
Merhabalar.Yeni üye oldum.Hep okuyodum bu siteyi gerçekten çok beğeniyorum.
Ben üniversite öğrencisiyim.Sosyal birisiyim.Kendimi güzel bulurum çevremde öyle.Ama hayatımda hep eksik bişey var.Ben kimseden hoşlanamıyorum.Birinden en son lisede hoşlandım sanırım ama tam net hatırlamıyorum.Ondan sonra benden hoşlananlar oldu yada çevremde yakışıklı kişiler iyi kişiler..Ama ben kimseye bişey hissedemiyorum yani istediğin kişi çıkmamıştır karşına diyiceksiniz ama öyle değil.Yani sanki ayarım bozulmuş gibi.O işler umrumda bile değil halbuki çevremdeki kızların hiçbiri benim gibi değil anormal hissediyorum.Aseksüel miyim acaba diye düşündüm onuda araştırdım tam olarak emin değilim.Kadınlarada bi ilgim yok.Yani iki cinsede bişey hissedemiyorum.Ben neyim sizce? Çok moralim bozuk gerçekten yardım edin lütfen
Ben bir anormallik görmedim durumunda...
İlla hayatında birinin olması gerekmiyor bence...
Hayatında birinin olup olmaması durumu değil.Ben erkeklere ilgimin olmadığını düşünüyorum.
22 yaşımdayım....Olur öyle, zamanında hızlı yaşayıp çabuk tüketmişsindir duygularını. Şimdi de içinden gelmiyordur. Yaşın kaç?
Hiç hayal kurmaz mısın?
Şöyle bi erkekle evlenmek isterim vs vs.
Yada filmlerdeki erkekler etkilemez mi seni?
Hayatında birinin olup olmaması durumu değil.Ben erkeklere ilgimin olmadığını düşünüyorum.
22 yaşımdayım....
:2:
evlenmek en son istiyceğim şey :S
Yakışıklıymış der geçerim çok bi etkilenme yaşamam
Yanlış kelime seçmişim demek ki.
Peki o yakışıklının içini dolduralım.
Şu şu huy olucak bi erkekte gibi. :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?