Aseksüelmiyim? :(

Nisan.umut

Guru
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2010
1.268
338
323
Merhabalar.Yeni üye oldum.Hep okuyodum bu siteyi gerçekten çok beğeniyorum.
Ben üniversite öğrencisiyim.Sosyal birisiyim.Kendimi güzel bulurum çevremde öyle.Ama hayatımda hep eksik bişey var.Ben kimseden hoşlanamıyorum.Birinden en son lisede hoşlandım sanırım ama tam net hatırlamıyorum.Ondan sonra benden hoşlananlar oldu yada çevremde yakışıklı kişiler iyi kişiler..Ama ben kimseye bişey hissedemiyorum yani istediğin kişi çıkmamıştır karşına diyiceksiniz ama öyle değil.Yani sanki ayarım bozulmuş gibi.O işler umrumda bile değil halbuki çevremdeki kızların hiçbiri benim gibi değil anormal hissediyorum.Aseksüel miyim acaba diye düşündüm onuda araştırdım tam olarak emin değilim.Kadınlarada bi ilgim yok.Yani iki cinsede bişey hissedemiyorum.Ben neyim sizce? Çok moralim bozuk gerçekten yardım edin lütfen

Son düzenleyen: Moderatör:
liseden sonra senı sarsan bir olay yaşadın mı?

çünkü lisede birinden hoşlanmışssın

yanı bunu yapabiliyorsun o zaman depresyonda olabilir misin acaba

liseden sonra senı sarsan bir olay yaşadın mı?

çünkü lisede birinden hoşlanmışssın

yanı bunu yapabiliyorsun o zaman depresyonda olabilir misin acaba

Bir dönem depresyon yaşadım ama atlattım çok şükür.Depresyondan önce hoşlanmıştım en son.

Aseksüel zaten iki cinse karşı da birşey hissetmeyenlere deniyor. Tabi öylesiniz demiyorum.

Sizin gibiler -sizin tabirinizle :)- var aslında. Benim bir arkadaşımda kimseden hoşlanmadığından yakınıyordu.

Son düzenleme:
Hemen ilk görüşte hoşlanmak biraz zor gibi zaten.İlla ki bi hareketi olması gerek onun içinde arkadaşlarınla daha fazla takılmak gerekiyor.Etkilenme olayı olursa mümkün bence o da senin elinde olacak bi şi değil hiç belli olmaz beklenmedik bi olaydan bi şiler hissedebilirsin.

çok sıkıntıdaysan bi psikologa danış
ama belki de zor beğenen bi tipsindir

Ben bir anormallik görmedim durumunda...
İlla hayatında birinin olması gerekmiyor bence...

Bence o noktaya takılmış olman kendin icin bunu dusunmene yol açıyor. Hayatinda kimsenin olmamasi kimseye ilgi duymaman kendini olcmene tartmana sebep olmus. Sonucta sana bu soruyu sordurmus. Kimse olacak illa birine ilgi duyacaksin diye bisey yok. Kaldi ki birilerinin yakusikli oldugu kanisina da varabilmissin. O kadar farketmissin yani :) benim de uni boyunca sevdigim hoslandigim olmadi. Tabi yakisikli buldugum kisiler vardi ama hep derdim ben bu cocuklara niye bakiim bana büyümüş olgunlasmisi lazım die:)
Tabi ne kadar oylesini buldun dersen.. no comment :))

Hayatında birinin olup olmaması durumu değil.Ben erkeklere ilgimin olmadığını düşünüyorum.

Benim erkeklere ilgim vardı da ne oldu..?
Bi 6 yılım birde 3 yılım boşa gitti..
En güzel yaşlarımı erkek cinsine feda ettim..
Şuan evliyim...
Seviyorum ama yine de temkinliyim..
Şuan kimseye ilgi duymaman iyi bişeydir belki de..
En azından acı yok..
Derslerine odaklanman için fırsat işte..

Bazı insanlar biraz zor beğenirler acaba sizinki de böyle bişey olabilir mi ? Yani ayağınızı yerden kesecek bir durum yaşamak istiyorsunuz belki de ???? Veya güveniniz yok insanlara en iyisi bulaşmamak diye bilinç altında var ise bu şekilde size dur sinyali veriyordur beyniniz. Psikoloğum şunu söyler bir davranışın altında mutlak bir düşünce ve ardından eylem gelir. Bilinç altınıza ittiğiniz birşey varsa o hissetmenize engel olduğu için siz bir eylemde bulunamıyorsunuz ??? Yardım alın isterseniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…