Aseksüelmiyim? :(

yanlış anlaşılmasın ama ben sizin yerinizde olsam , yani kararsız olsam sırf erkeklere isteksizmiyim değilmiyim diye kendimi denerdim , hoş denilzecek bir erkekle vakit geçirirdim yani flört aşamasını yaşardım zamanla öpüşme gibi birşey yaşanınca heyecanlanıp heyacanlamadığıma bakardım
yada imkanım varsa bir uzmana giderdim

Bazen baska seyler on planda oluyor.. egitim kariyer gibi hirslariniz var mi..

Evet istediğim yere girmek için kendimi parçaladım diyebilirim yani sonunda istediğim oldu ama çok yıprandım o dönemde.Kariyer eğitim bunlar herşeyin önünde benim için.

Aslına bakarsanız dün hoş denilicek bir erkekle vakit geçirdim.Bana hediye almış falan filan yani etkilenmem gereken birisiydi ama ben kaçıcak delik aradım öpücek diye korktum zaten dünden beri iyice anladım bi garip olduğumu.

Evet istediğim yere girmek için kendimi parçaladım diyebilirim yani sonunda istediğim oldu ama çok yıprandım o dönemde.Kariyer eğitim bunlar herşeyin önünde benim için.

Baska seyleri sevmekten uzaklasmissiniz belki. Bundan sonra kariyerinizi oturtmayi istersiniz buyuk ihtimal ve bi gun olur dersiniz tmm isim istedigim gibi basariliyim ama bisey eksik.. o gun kendinizi birakirsiniz.. yada daha once ins. Sizin icin hayirlisi.. bazi seylere odaklaninca boyle olabiliyor. Aslinda belki de dedigim noktaya geldiniz

Hayatında birinin olup olmaması durumu değil.Ben erkeklere ilgimin olmadığını düşünüyorum.

kore dizisi izle onlarda yakısılı erkek çok illaki birine vurulursun
saka bir yana aktörlerden falanda mı aa cok yakışıklı dediğin hoşlandığın birileri yok mu?en azından o da normal olduğunun belirtisidir

aseksüel olsan bunu kafaya takmazdın bence. amaaan erkek de neymiş ne güzel yaşayıp gidiyorum derdin sanki :44:

Var aslında.Leonardo Dicaprio nun sıkı hayranıyım.Ay normalim o zaman dimi

libido dusuklugu gibi geldi bana. depresyon ilaclari kullaniyorsaniz eger, bu ilaclar karsi cinse olan ilgiyi dusurebilir hatta yok edebilir. ilactan degilse hormonlarla ilgili bir dengesizlikten kaynaklaniyor olabilir. cok buyuk sorun ediyorsaniz doktora gorunun bence. fiziksel bir problem degilse psikolojik etkenler de sozkonusu olabilir, mesela gecmiste yasanilan bir uzuntu, kotu bir deneyim, guven sarsilmasi bastirilmis duygular ya da inanclar lbido dusuklugunde etkili. ama yasinizda pek gencmis zaten belki de karsiniza sizi etkileyecdk biri cikmamistir:)

Yaşın genç,kalbin kırık,kafan meşgul...Bir süre kendini şartlamış olabilirsin.
Her kalbi boş olan aseksüel miyim diye mi düşünsün :)
Karşına uygun kişi çıkınca anlarsın ama o zaman da eskiden ne rahatmışım demezsin umarım :)

canim niye boyle seylerle kafani karistiriyosun?yani bo cogumuz bi erkek gorunce gideyim de sunla seviseyim diye duunmuyo,o isler icin cinsel anlamda olgunlasma gerekir ki sende oturmadigini dusunuyorum,son hoslandigin kisi erkekmis diyerek heteroseksuelsin de diymem,karsi cinse ilgi duymaman seni lezbiyen de yapmaz.Aseksuellil icin cinsel anlamda cekim duymaman lazim hickimseye,duygusal cekim duymamak seni aseksuel yapmaz.Neler dusunmissun oyle,one nighy stand haricinde hickimse bi erkegi gorup de dedigim gibi seks gilan dusunmez normal sartlar altinda,korkma daha uniye yeni baslamissin.Etrafla ilgilenmemen senin hayrina biraz ortama alis,arkadaslar edin,kendine baska bir acidan bakmayi ogren.

erkeklere karşı bi güvensizliğin vardır diye tahmin ediyorum, önyargı üzülme korkusu varsa bi tür savunma mekanizması olabiliyor , ya kendin üzülmüşsündür , yada çok yakının yada çok sevdiğin bi insanı üzen kişi erkekse, çok kötü şeyler yaşayanları duyup görmüşsen de olabiliyor, dayak, ihanet vs gibi, yada bi nevi küçüklükten kalan kırgınlık kızgınlık özlem gibi , bu durumda böyle güvensizlik üzülme korkusu dvm edebiliyor,

diğer bir neden ise , mükemmelliyetçi bir insansan eger hep en iyisini 4-4 lük olanı beklediğin için olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…